αν συγκρίνουμε όμως με AC/DC π.χ.??
αυτό το μίζεροι κτλ κτλ δε μπορώ να το πολυκαταλάβω είναι η αλήθεια.
δηλαδή αν σε κάποιον δεν άρεσε το χθεσινό live για τον χ-ψ λόγο γίνεται μίζερος???
λογικό δεν είναι αν δεν είσαι φανμπους (ή οπαρός τους γενικότερα) να μη τρελάθηκες κιόλας με το χθεσινό live???
είχε καμιά σούπερ απόδοση η μπάντα και δε το κατάλαβα???
ο Σαμπορας ομως έχει παει σε χειροτερο πλαστικο χειρουργο γιατι έμοιαζε με κούκλα της σειράς της Μπάρμπι
…
Το κοινο ήταν πολυ αντιρόκ με την έννοια οτι εβλεπα κοπέλες με πλατφόρμες και τακούνια και φορέματα κλπ κλπ…
αλλά ήταν πολύ καλο!Όμως απο τις δυο συναυλίες που έχω δεί στο ΟΑΚΑ, acdc kai jovi, στους acdc ήταν πολύ πιο δυναμικό το κοινό!!μπορεί σε αυτό να φταίνε τα διαζόματα!
…η μιζερια δυστυχώς είναι στο αίμα μας… Δεν πάνε όλοι σε συναυλίες για να χτυπηθούν ή να τραγουδάνε συνεχώς ή να ξέρουν όλους τους στίχους ή όλα τα τραγούδια. έπρεπε να χαιρόμαστε που είδαμε κόσμο όλων των ηλικιών, γονείς με παιδιά, παπούδες με εγγόνια. ετσι μεταδίδεται το πνευμα της ροκ μουσικής κ όχι με συνεχής γρίνια για το παραμικρό…
Όχι Elric, δεν εννοώ αυτό… Εννοείται πως δεν είναι νόμος ότι με το που θα πας σε μια συναυλία θα περάσεις καλά ή θα είναι τέλεια ή δεν θα έχει προβλήματα - αυτό το καταλαβαίνω και το βρίσκω απόλυτα σεβαστό, και το να σπαστεί κάποιος και να το εκφράσει, ναι.
Εγώ τη “μιζέρια” την εντοπίζω σε κάποιες αντιδράσεις που έχουμε πολλές φορές - κι εμένα μέσα με βάζω - τύπου το κοινό δεν ήταν καλό, ήταν άσχετο, δεν χόρευε εκεί που έπρεπε να χορέψει κ.λπ. και σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες - π.χ. δεν γίνεται να πάω να δω τους Bon Jovi στα 50 τους και να περιμένω ότι θα παίζουν και θα τραγουδάει ο άλλος όπως στα 30!
πολυ σωστο! 
η μια όψη του νομίσματος είναι αυτή. υπάρχει και η άλλη όμως, η οποία λέει ότι α) έχοντας δει και άλλους δεινόσαυρους να μην επηρεάζονται από την (πιο) προσωρημένη ηλικία τους και β) όντας πολύ μεγάλο group οι jovi (και πρώτη φορά στην ελλάδα) περιμένεις να σου δώσει ένα show που θα σε αφήσει μαλάκα! όχι να βαριέτε ο μη φαν από τη μέση του live και να αρχίζει να φέυγει κόσμος από τις 11 παρά.
αν σε σας του φανς φάνηκε σουπερ ουάου το live οκ, το δέχομε και είναι λογικό.
απλά λέω ότι εμένα ,που δεν κόβομαι κτλ , δεν με κέρδισε το χθεσινό live και βαρέθηκα αρκετά ανα στιγμές.αυτό.
Κάπου εδώ, σταμάτησα να διαβάζω.
Καρδούλες πολλές για τον Ριτσάκο και το πρώτο κουπλέ του I’ll Be There For You <3
Μην κρίνετε από το χθεσινό. Είναι πολύ καλύτεροι, αλλά η ζέστη μας τα γάμισε όλα.
Χμ, ποιοι πιστεύεις ότι δεν έχουν επηρεαστεί από την ηλικία τους; Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να ξεφύγει απ’ αυτό… Ίσως επηρεάζονται λιγότερο, αλλά πάντα η φθορά είναι φθορά όσο κι αν συναισθηματικά δεν θέλουμε να το δεχτούμε…
Σούπερ-ουάου δεν μου φάνηκε, όχι, ούτε είμαι φαν-φαν των Bon Jovi. Αλλά πέρασα καλά, δηλαδή μου άφησε καλή αίσθηση γενικά. Σίγουρα δεν ήταν live τύπου Waters που παραμιλάμε ακόμη, δεν νομίζω ότι τίθεται σύγκριση. Αλλά δεν πέρασα κι άσχημα. Και θα ξαναπήγαινα!
Εντάξει, είναι υποκειμενικά όλα αυτά βέβαια 
Δλδ δεν σε καταλαβαινω ρε φιλε, τι ακριβως θες να πεις για τους ροκομεταλαδες? Εχεις ξαναπαει σε συναυλια στην Ελλαδα ή ηταν η πρωτη σου φορα? Εγω ξεκινησα να ακουω Bon Jovi πριν 17 χρονια και εδω και 15 χρονια περιπου ακουω ΜΟΝΟ μεταλ. Ηταν ομως ονειρο ζωης να τον δω και φυσικα και δεν θα εχανα αυτο το γεγονος. Φορεσα την μπλουζα των Rammstein και πηγα και γουσταρα. Εχω παει σε παααααρα πολλες συναυλιες και αυτο που λες δεν το δεχομαι καθολου και με προσβαλει κι’ολας προσωπικα. Τωρα εαν εσυ πηγες στην χθεσινη συναυλια για να κρινεις και να σχολιαζεις τον κοσμο που πηγε,ειναι πολυ λογικο να μην την χαρηκες και να εχασες ολο το νοημα. Σε οποιον δεν αρεσει η Ελλαδα,να’μαστε καλα γινονται και στο εξωτερικο πολλες συναυλιες.
Υ.Γ. Εαν εχω παρεξηγησει αυτο που εχεις γραψει και εχω καταλαβει λαθος,πες το μου
Δεν ειμαι fan, μου αρεσουν καποια κοματια, περασα καλα, πολυ καλη αποδοση, αλλα live της χρονιας ποτε και για κανενα λογο.
it was fun though, και για μενα αυτο μετραει. Α και Johny, μονος σου το ειπες, πρωτη φορα εδω, το runaway γιατι τσου; Βγαλε το δερματινο να μπορεις να ανασανεις και πεστο και οπως σου βγει…
ντάξει τώρα δεν υπάρχει λόγος να αραδιάζω συγκροτήματα μιας χ ηλικίας που σπέρνουν στον σανίδι.υπάρχουν και ζουν αναμεσά μας 
εγώ απογοητεύτικα αρκετά γιατί πήγα με πολύ καλή διάθεση χθες αλλά δεεεεν!
δε χάθηκε κι ο κόσμος σίγουρα,σιγά. αν πλήρωνα πιο ακριβό τίκετ πάντως θα κλαιγόμουν παραπάνω :lol:
QFT.
Γενικά πολλές καρδούλες αυτή η συναυλία,δεν είπαν βέβαια Runaway(κλαψ κλαψ),αλλά πιστεύω ότι για την ηλικία τους και για την ζέστη που είχε,σχεδόν 2:30 ώρες είναι κατόρθωμα.
Μια χαρά περάσαμε πάντως.Χοροπηδούσαμε,τραγουδούσαμε,κλάψαμε και το ευχαριστηθήκαμε.Το κοινό εμένα μια χαρά μου φάνηκε,και 1-2 φορές που κοίταξα τις κερκίδες,οι περισσότεροι ήταν όρθιοι και τραγουδούσαν.
Υ.Γ.Το σουτιέν που πέταξαν βρέθηκε άραγε?:lol:
Έτσι, καλά τα λες. Κι εμένα μου άρεσε που ήταν κάθε καρυδιάς καρύδι και που όλοι περνούσαν καλά!!
συμφωνώ απόλυτα…
οι rolling stones (που δεν είμαι die-hard fan) μου είχαν φανεί πολύ καλύτεροι και με περισσότερη ενέργεια στη σκηνή… που είναι και 15 χρόνια μεγαλύτεροι…
αυτό ακριβώς… τίποτα άλλο…
Μπορεί να μας πει κάποιος που ήταν στους U2 στις μακρινές απέναντι από την σκηνή κερκίδες, αν και τότε δεν υπήρχε συγχρονισμός μεταξύ βιντεογουόλ και ήχου?
Ήταν μια ποπ συναυλία. Με την κανονική έννοια του όρου ποπ, μία happy hour ένα πράγμα που, σε τελευταία ανάλυση, πολύς κοσμος έχει ανάγκη να ζήσει και πολύ καλά έκανε και το έζησε. Κι εγώ στράβωνα, με το έτσι, το αλλιώς και γύρω μου χιλιάδες κόσμος, ετερόκλητος πέρναγε καλά, χόρευε, τραγούδαγε τα ρεφρέν, χτύπαγε παλαμάκια, χαμογελούσε. Μάλλον εγώ ήμουν το λάθος της ιστορίας, ε; Τώρα αν η κιθάρα ήταν πίσω, είχε διαφορά η εικόνα στο videowall από τον ήχο, ο Jon δεν είχε ανάσες, έπαιξε ΜΟΝΟ 2 ώρες και 25 λεπτά (άντε δείτε τους Wasp, σε αυτό το χρόνο θα κοιμούνται ήδη στο ξενοδοχείο) καιδενξερωγωτιάλλο, σίγουρα εγώ είμαι ο μαλάκας της ιστορίας και δεν κάνω πλάκα.
Ήταν ένα μεγάλο παρτι και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται…