Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

XAXAXA

Όλα τα λεφτά ο Τσαουσόπουλος που στήθηκε κάγκελο στην ντάλα, σαν κοινός θνητός (και όχι σαν celebrity).

Έτσι, γιατί μπορεί! :stuck_out_tongue:
Μα όλοι μου οι εφηβικοί έρωτες στο ΟΑΚΑ χτες… :lol: Έπρεπε να τσεκάρω μήπως ήταν πουθενά και ο Πάνος Μιχαλόπουλος…

δεν ήταν, βίαζε την αδερφή του γαρδέλη :stuck_out_tongue:

Χαχαχαχα, σωστός :lol:

Ο Halford έχει χάσει πολύ, ο Ozzy πολύ (αν και το Σεπτέμβρη στη Μαλακάσα ήταν φανταστικός, τον έχω δει και το 2007 solo στο Λονδίνο και ήταν μέτριος, με τους Sabbath το ίδιο μιας και σε κάποιο σημείο έχασε εντελώς τη φωνή, άσχετα αν δε μας νοιάζει γιατί είναι ο Ozzy 8)), ο Dickinson είναι τρομερός, ο Dio ήταν θαύμα της φύσης (το μεγαλύτερο μαζί με τον Καζατζίδη, σοβαρά μιλάω). Ο Jon μια χαρά ήταν χτες, γιατί πρέπει να τον συγκρίνουμε με άλλους;

Ο Bruce δεν κωλώνει πουθενά ρε. Εμένα μου άρεσε αρκετά μέχρι που τον είδα με E Street Band και από τότε έχω κολλήσει πολύ άσχημα, έπαθα την πλάκα μου. Ιούλιο, με κάργα ζέστη, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης. Δίπλα γινόταν παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου και για λόγους ασφαλείας η συναυλία αντί για 8:30 που ήταν να ξεκινήσει, ξεκίνησε 10:30 το βράδυ. Ο Bruce δεν έκοψε [I]τίποτα απολύτως[/I] από το setlist του, έπαιξε 3 ώρες, μέχρι τη 1:30 τα ξημερώματα και ήταν εκπληκτική η εμπειρία που είχα. Ούτε ζέστη, ούτε περασμένη ώρα, ούτε τίποτα. Μόνο rock ‘n’ roll. Ευτυχώς που πρόλαβα να τους δω πριν “φύγει” ο Clarence, γιατί ήταν ο υπαρχηγός της E Street Band και χωρίς αυτόν είναι πολύ-πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Συγνώμη για το λογύδριο :lol:.

Κι εγώ φαν είμαι μωρέ, αλλά πιστεύω ότι σε τόσο μεγάλης κλίμακας συναυλίες πάντα υπάρχουν τέτοια θέματα. Ωραία, και ηχεία πίσω να βάλεις, θα πρέπει να εξασφαλίσεις ότι αυτοί που είναι στο πίσω μέρος θα ακούνε μόνο από τα πίσω ηχεία, πράγμα που δε νομίζω να γίνεται τεχνικά. Εντάξει, δεν ήμουν στην κερκίδα και δεν ξέρω πως ήταν εκεί ο ήχος, αλλά φαντάζομαι ότι όσο απομακρύνεσαι από τη σκηνή τόσο δυσκολότερο είναι να βιώσεις τα πράγματα όπως ακριβώς συμβαίνουν εκεί. Το τίμημα του να κάθεσαι :D. Στο Woodstock δεν ξέρω αν το έλυσαν ρε, εκεί ήταν όλοι τόσο μαστουρωμένοι που δεν ξέρω τι καταλάβαιναν και τι δεν καταλάβαιναν :p.

Btw, κάτι ενδιαφέρον. Το Wall Of Sound, αλλά των Grateful Dead, όχι των Beatles. Μια τεράστια ιδιοκατασκευή που ήταν monitor και PA ταυτόχρονα. Ψάξτε και για φωτογραφίες, ήταν τούμπανο!

Jesus, μη βαζετε στην ιδια προταση τον [SIZE=“4”]Springsteen[/SIZE] και τους [SIZE=“1”]Bon Jovi[/SIZE]… ευχαριστω:D

To μονο πραγμα που εχουν κοινο ειναι η καταγωγη απο το New Jersey…

αν η χθεσινή ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση του john έχουμε θέμα τότε :stuck_out_tongue:
έπαιξε η σύγκριση γιατί ειπώθηκε το θέμα ηλικίας του john. ότι είναι μεγάλος πλέον ,να μην έχουμε τρελλές απαιτήσεις κτλ.

…και η επιθυμια του Jon να ηταν Bruce!

μια ερώτηση για τους fan που μπορεί να ξέρουν… πως και δεν έπαιξαν κανένα κομμάτι από το these days? ούτε το ομώνυμο ούτε το θεικό hey god, ούτε this ain’t a love song… είναι ένα απ’τα 2 άλμπουμ τους που έχω και το θεωρώ πολύ καλό… (και απαυτά που άκουσα χτες γενικά θα πρέπει ναναι απ’τα καλύτερα τους το these days)…

ετυχε, το these days γενιακ το παιζουν.

Προσωπικά, το άλμπουμ These Days για μένα είναι το καλύτερο, το πιο ώριμο και το πιο άρτιο μουσικά.

Το τραγούδι These Days το λένε αρκετά συχνά στο Open Air Tour και το περίμενα (όπως και το Dry Coynty), αλλά δυστυχώς… Hey God και This ain’t a love song από σπάνια έως καθόλου.

συγνωμη που εχω δει κ 5 πραγματα παραπανω κ σχολιαζω τη χτεσινη συναυλια απο ολες τις πλευρες… οσοι πανε σε 1 το χρονο λογικο ειναι να ενθουσιαστουν…

ο καθενας εχει την αποψη του κ καλο θα ηταν να μην προσπαθει ο καθενας να πεισει τον αλλο… κουβεντα κανουμε…

κ εγω περιμενα να ειναι πιο παρτυ η φαση κ πιστευω οτι το κοινο ηταν ψιλοψοφιο, μη συγκρινετε με αλλες χωρες, δεν ειναι τοσο θερμοαιμοι οσο εμεις…γενικα το κοινο φανηκε στις μπαλαντες κ στο its my life, περιμενα κατι παραπανω…

Δυστυχώς η μπάντα δεν έπιασε ούτε κατά διάνοια τα στάνταρτς που είχα θέσει. Με όλα αυτά που διάβαζα εδώ και τόσους μήνες από εσάς που τους είχατε δει περίμενα κάτι το καταπληκτικό. Για μένα χτες ήταν απλά μια καλή συναυλία και σε καμία περίπτωση αυτό που θα χαρακτήριζα συναυλιάρα. Και δε το λέω γιατί είμαι γραφικός. Με Τζόβηδες μεγάλωσα και γω όπως πολύ εδω μέσα.

Ήχος απλά έλεος.
Μπάντα (εκτός του Σαμπόρα που ήταν ΘΕΑΡΑΣ) μου φάνηκε στην καλύτερη απόμακρη. Μέχρι και Jon δεν είχε την επικοινωνία που θα περίμενα.
Setlist: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DRY COYNTY ΓΑΜΩ???

Δεν ξέρω τι φταίει.

• Το ότι λίγες μέρες πριν είδα το υπέρτατο THE WALL ή το απίστευτα μέσα στη καύλα live των Twisted Sister?
  • H ζέστη;
  • Οι 8 ώρες που κάναμε για να έρθουμε Αθήνα με ένα σάπιο λεωφορείο που έσβηνε σε κάθε ανηφόρα (Ο γυρισμός ακόμα πιο απαίσιος 9 ώρες και μέσω Βόλου για λόγο που δε γνωρίζουμε…). Ψόφος στην Thessaloniki Tours απλά. 24 ώρες εκδρομή οι 17 σε ένα γαμωλεωφορείο…
  • Οι πολύ ηψηλές προσδοκίες μου;;

Πραγματικά ξενέρωσα που δεν μπορώ να πω συναυλιάρα είδαμε χτες και απλά μου έμεινε ένα: “τους είδαμε και αυτούς”

EDIT: oι Jovifans έλεος ρε μάγκες. Πέσανε να με φάνε όλοι στο λεωφορείο επειδή δεν μ’άρεσε το live. ΣΟΡΡΥ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ που έχω δει τα πάντα σχεδόν και δεν εντυπωσιάστηκα σε σύγκριση με εσάς που πάτε πρώτη φορά σε λαιβ!!!

EDIT 2: Αυτό ακριβώς που είπε πάνω ο γιατρός

Επειδή το επαναλαμβάνετε, στο Woodstock δεν είχαν οθόνες για να υπάρχει διαφορά ήχου/φωτός. Δεν το σκέφτηκε κανείς αυτό;

Ευχαριστώ.

επισης φανταζομαι ηταν και αλλα τα στανταρτς του ηχου . Ο γκαζοντενεκες (κατι σαν motorhead στο σπορτινγκ) ηχος θα εμοιζε με dolby suround τοτε . Σημερα ο ηχος εχει βελτιωθει αισθητα ,οποτε εχουμε και αλλα στανταρτς . Επισης δεν ξερω ποσοι τοτε ηταν σε θεση να κρινουν το ηχο που ακουγαν (απο αυτα που ειχαν παρει) ,οπως ειπε και ο φιλος πριν .

Οι μεγαλες ανοιχτες συναυλιες μου θυμιζουν κατι σαν το καλοκαιρινο σινεμα .Πας για την ατμοσφαιρα αλλα μπορει να βολταρει και κανας γατος μπροστα απο την οθονη .

Να μην πούμε και για Ian Anderson που χοροπηδούσε,παρατούσε την κιθάρα,έπιανε το φλάουτο και τούμπαλιν για 2 γεμάτες ώρες πριν μερικά χρόνια με μεγαλύτερο καύσωνα στον Λυκαβηττό! 8)

Για το μόνο που δε συμφωνώ είναι οι συγκρίσεις για φωνές, ηλικίες κλπ.
Σε λίγο θα αναφερθείτε και στους HunHurTu (Τα γεροντάκια από τη διαφήμιση ΟΠΑΠ) και πόσο καλή φωνή βγάζουν σε τέτοια ηλικία…

απο τις καλυτερες στιγμες τις συναυλιας το Work for the working man…

αλλα.

Dry County.

γαμιεστε :blow:

Το σκεφτήκαμε, μπορείς να το παραλληλίσεις με το να βλέπεις τη σκηνή από μακριά ρε συ. Δηλαδή, μπορεί να βλέπεις για παράδειγμα τον τραγουδιστή να τραγουδάει και να απομακρύνει το μικρόφωνο από το στόμα του με το που τελείωνε ένα στίχο, αυτό το βλέπεις ας πούμε σε “πραγματικό χρόνο” αλλά επειδή κάθεσαι 100 μέτρα από τη σκηνή και έχει ηχεία μόνο δίπλα στη σκηνή ακούς τη φωνή περίπου 0,3 δευτερόλεπτα αργότερα. Κάπως έτσι.

Δεν προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο. Και από αυτούς που τους άρεσε πολλοί φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι πηγαίνουν σε παραπάνω από μία συναυλία το χρόνο, είναι δηλαδή σαν εσένα και σαν εμένα.

δεν ειπα οτι δε μου αρεσε, καθε αλλο, περασα πολυ καλα αλλα μου εμεινε μια πικρη γευση στο τελος απο το σετλιστ κ τον κοσμο, αυτο… πριν παω περιμενα οτι θα ειναι μια απο τις καλυτερες μου…