Ας πω και εγω 2 πραγματακια μιας και τωρα βρηκα χρονο να γραψω…
Λοιπον εξακολουθω να διατηρω την ιδια γνωμη για τις συναυλιες των Bon Jovi…Ειναι αρκετα ανευροι, στατικοι αλλα με φοβερο attitude και θετικη επιρροη στον κοσμο και φυσικα με μεγαλα και χορταστικα σετλιστ…
Αυτα κατα γενικη ομολογια…Αν καποιος ξεπερασει το γεγονος οτι δεν θα σαρωνουν τη σκηνη πανω-κατω και δεν θα εχουν ταχυτητες 80’s τοτε περναει υπεροχα…
Περισυ που τους ξαναειδα στο Παρισι σε κλειστο χωρο μαζι με τους φιλτατους Cozy & Negative Creep ειχα πει τα παραπανω για τις συναυλιες τους και αφου ξεπερασα αυτο το γεγονος, περασα πολυ καλα, αλλα ηθελα να τους δω και σε ανοιχτο χωρο πιστευοντας οτι θα δινουν το κατι παραπανω…
Μετα και τη συναυλια της Αθηνας δεν ειδα κατι τετοιο…Χτες ηταν οι ιδιιοι Jovi που ειχα δει και περισυ με πολλα περισσοτερα κιλα ιδρωτα απο τη ζεστη, με ιδιο σετλιστ με περισυ (και κομμενα κομματια ενω ηλπιζα να ακουσω και καποια διαφορετικα) και με ενα κοινο που απλα ειδε φως και μπηκε και σε καμια περιπτωση δεν ανεβασε τη συναυλια με εξαιρεσεις κατι νεοτεριστικα hits (Have A Nice Day, It’s My Life κλπ)…
Δεν λεω οτι περασα ασχημα, αλλα εχοντας στο μυαλο μου οτι βλεπω την μπαντα το 2011 και οχι το 1988 υπηρξαν και στιγμες που ψιλοβαρεθηκα…Ειχαν το μικροτερο σετ ως τωρα στην περιοδεια και γενικως δεν την παλευαν καθολου με τη ζεστη…Ειδικα ο Jon…
Για οσους τους ειδαν 1η φορα φυσικα και ηταν τελεια και 2 ωρες και 20 λεπτα ειναι πολυ καλα (τοσο επαιξαν και οι Priest και τους αποθεωνουμε)…Για μενα θα παραμεινει πιο καλη η περσινη μου εμπειρια απο το Παρισι και απλα εδω στην Αθηνα περασα πολυ καλα και ειδα για μια ακομη φορα ενα συγκροτημα που γουσταρω πολυ, αλλα που στουντιακα και συναυλιακα εχει περασει σε πιο pop χωραφια, απευθυνεται και σε πιο αμυητο κοσμο πλεον και δεν μπορει να προσφερει οτι προσεφερε 15 χρονια πριν και στους δυο τομεις…
Χαιρομαι που τους εχω δει 2 φορες, χαιρομαι που με γεμισαν ειδικα την 1η φορα και αν ποτε τους ξαναδω, θα ξερω τι να περιμενω ειτε σε κλειστο ειτε σε ανοιχτο χωρο και θα παω με την αναλογη διαθεση…
[B]P.S.[/B] Που ειναι το Runaway οεο…?? Απωθημενο θα μεινει μου φαινεται…
o καθενας αποκομισε διαφορετικα πραγματα απ’το live.και λογικο ειναι να υπαρχουν διαφορετικες γνωμες.αλλοι πηγαν για να δουν τον bon jovi επιδη ειναι ωραιος αντρας και να ακουσουν κανα 2 χιτακια.αλλοι πηγαν μονο και μονο για να λενε οτι πηγαν bon jovi.αλλοι πηγαν για να ακουσουν κομματαρες του παρελθοντος.για τι μεγαλωσαν με αυτα τα τραγουδια.και πολλοι αλλοι λογοι.το θεμα ειναι οτι ο ηχος μπορουσε να εχει μεγαλυτερη ενταση.και οτι μπορουσαν να παιξουν καποια κομματια ακομα.που ειναι οι 2 πρωτοι δισκοι;;;;;;τα χρονια περασαν αλλα οχι τοσο ωστε να μην μπορεις να πεις κατι απο εκει.το κοινο,για να τα λεμε ολα,περαν απο τη μαστιγα με τα κινητα.ενταξη τραγουδαγε συνεχεια.καλος.αλλα τωρα δινεις 95e και ανω για να δεις το live μεσα απ’την οθονη της φωτογ.μηχανης.δε ξερω σηκωνω τα χερια ψηλα.προσωπικα αυτο που μου μενει ειναι οτι ειδα τους [SIZE=“5”]bon jovi[SIZE=“3”] live[/SIZE][/SIZE].και μονο αυτο.
Ντάξει μωρέ,πως κάνετε έτσι για τα γαρούφαλλα?Εδώ κλείνουν ρεζερβέ ξαπλώστρες μέρες πριν βάζοντας μπουκάλι στο τραπεζάκι κάτω απ την ομπρέλα και βάζουν βύσμα ακόμα και πολιτικούς για να κλείσουν πρώτο τραπέζι πίστα στις μπουζουκλερί.Είναι στο DNA του έλληνα αυτή η νοοτροπία.Και στο λάηβ αυτό πήγε όλη η μούργα.Θα μπορούσαν βέβαια και να τους φτύνουν για να δείξουν την ικανοποίηση τους,όπως σε πανκ συναυλίες.Και το γκρουπ θα δροσιζόταν και το κοινό θα έκανε εμφανές το ότι περνάει καλά.
Καλα η συζητηση στις τελευταιες σελιδες εχει γινει γραφικη ακομα κ για 13χρονο…κατι σαν ποιος την εχει μεγαλυτερη…!Ο καθε ανθρωπος πηγαινει στις συναυλιες για δικους του λογους και δεν ειναι υποχρεωμενος να κανει οτιδηποτε,ουτε να ξερει ολους τους στιχους απ’εξω ουτε να χοροπηδαει σα τρελλος…στο κατω κατω ζει μια καθημερινοτητα γεματο πιεση κ κανονες σιγα μην του επιβαλλεται κ εσεις κανονες συμπεριφορας κ στη συναυλια…Επισης για μενα το πιο σημαντικο απ’ολα σε μια συναυλια ειναι η αισθηση που αποκομιζεις στο τελος κ οχι αν ειπε 26 αντι 22 τραγουδια η αν του ξεφυγαν 2 νοτες η φορουσε μακρυμανικο ή οτιδηποτε…τελος οσο για τον κοσμο αν δεν ερχονταν ολοι αυτοι οι ‘ασχετοι’ η συναυλια θα ειχε 10.000 κ μετα θα γκρινιαζαμε γτ δεν εχουν κοσμο οι συναυλιες και δεν ερχονται ονοματα στην ελλαδα!!!
Ε μα ρε noe, πως θα το παιξουν ‘‘ψαγμενοι’’ αν δεν κραξουν τους ασχετους/τουριστες που ‘‘τολμησαν’’ να πανε στη συναυλια και δεν ξελαρυγγιαστηκαν οπως θα αρμοζε στους die hard fans… ??
Αμα πατε στο εξωτερικο, τοτε μονο θα καταλαβετε τι σημαινει πραγματικα ξενερωτο κοινο…
Να παιζουν live οι Accept πχ και να ειναι ολοι ακουνητα αγαλματακια…
ΑΠΟΡΩ… ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ …
ΧΑΛΙΑ ΟΙ BON JOVI …???
JON ΚΑΚΟ PERFOMANCE…???
ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΗΧΟΣ…???
ΨΟΦΙΟ ΚΟΙΝΟ…???
0 ΠΑΛΜΟΣ…???
ΜΕΤΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ…???
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ…?? :-k
ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ …NO COMMENTS…!!![-X:?ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ …ΜΑΖΙ ΜE ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ!!!
τι last post, συνεχίζουμε, στην τελική φορουμ είναι για ανταλλαγή απόψεων. Είπαμε, η γκρίνια είναι στο αίμα μας. αντί να χαρούμε που είχε 60.000+ κόσμο, που είδαμε παιδάκια, μπαμπαδες, παπούδες, που αποθεώθηκε η αγαπημένη μας μουσική (ροκ), τα χώνουμε για όλους κ για όλα.
ήταν η 3η μου φορά που τους βλέπω, αύριο κι όλας τους ξαναέβλεπα…
Δηλαδή επειδή ήταν οι BON JOVI (ναι είναι ή ήταν και γαμώ τις μπάντες) και δεν μας άρεσε όσο θα θέλαμε δεν μπορούμε να εκφράσουμε την γνώμη μας;;; Δηλαδή πρέπει σε όλους να μας άρεσε όπως στους φανμπόηδες. Γιατί; Αν πούμε την γνώμη μας ξαφνικά γινόμαστε οι περίεργοι που τα λέμε μόνο και μόνο έτσι για να το παίξουμε ψαγμένοι; Σορρυ αλλά έχω δει σχεδόν τα πάντα και για τα ΔΙΚΑ μου κριτήρια δεν πιάνει ούτε το top 25. Ήθελα πολύ να είναι παραπάνω αλλά απλά δεν ήταν.
Εδώ έκραξα τους Maiden (ε νομίζω όλοι ξέρουν πόσο λατρεύω maiden) δεν θα κράξω για κάτι που όντως ισχύει; Αν κάποιος Τζόβη φαν που έχει πάει σε αρκετά λαιβ και μπορεί να κρίνει αμερόληπτα και πει ότι ναι ήταν η καλύτερη βραδιά της ζωής του οκ. Τώρα να ακούω από κάποιους που έχουν πάει, madonna, πυξ λαξ, beyonce και bon jovi ¨οτι ήταν και γαμώ please spare me!!!
μάλιστα…ελλάδα-χώρα της δημοκρατίας και των ελεύθερων απόψεων!!!
αν δε σου αρέσει μια συναυλία γίνεσαι από γραφικός-μίζερος εώς επικίνδυνος για την επιβιώση της ροκ κουλτούρας :lol::lol:
Όχι Νίκη είναι φανερό ότι δεν ήμασταν στο ίδιο live. εμείς ήμασταν στη συναυλία των Jovi στο ΟΑΚΑ και εσύ σε ένα φανταστικό, ιδανικό live που έχεις πλάσει στο μυαλό σου.
Σε καταλαβαίνω όμως γιατί μιλάει ο οπαδός. Και εγώ έτσι είμαι για τους Maiden, αν μου πεις κακό λόγο θα σου φάω το λαρύγγι (στην καλύτερη για σένα).
Έχοντας δει όμως τους Jovi αρκετές φορές μπορώ να σου πω ότι δεν ήταν και η καλύτερη βραδυά τους. Ειδικά για τον Jon.
Χάλια συναυλία δεν ήταν σε καμία περίπτωση, μέτρια όμως ναι, και για τα περισσότερα που γκρινιάζουν τα παιδιά εδώ μέσα έχουν δίκιο. Σίγουρα πάντως δεν ήταν η καλύτερη συναυλία του καλοκαιριού. Στο δικό μου μυαλό και οι Priest και οι Twisted Sister καλύτερα παίξανε.
Αν θα τους ξανάβλεπα αύριο που λέει και ο nder? Εννοείτε, ούτως ή άλλως θα τους ξαναδώ την επόμενη εβδομάδα, ελπίζω σε καλύτερες συνθήκες.
Δεν με πείραξε καθόλου που είχε 60.000 κόσμο, ίσα, ίσα που μου άρεσε και το κοινό ήταν από τα καλύτερα που έχω δει σε συναυλία Jovi. Αλλά κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα έπρεπε. Αν υπάρχουν δικαιολογίες? Φυσικά, με πρώτη και καλύτερη τη ζέστη, αλλά για τον ήχο για παράδειγμα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Για το ότι ο κόσμος της eleven ήταν εξαφανισμένος μετά το live επίσης δεν υπάρχει δικαιολογία. Φυσικά και φχαριστήθηκα τη συναυλία. Και χοροπήδηξα και τραγούδησα και την καταβρήκα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν από τις καλές τους βραδιές.
Α, ναι. Silent Tunes συμφωνώ απόλυτα με την υπογραφή σου, αλλά θα πρόσθετα και τα Danish Pastries! Έχεις δοκιμάσει αυθεντικά??? Σχεδόν τόσο καλά όσο οι Volbeat. Σχεδόν!
χτες ακουσα στον rock fm απο αυτον που εκανε εκπομπη οτι στο cosmote circle στο bad medicine που στην μεση επαιξαν το pretty woman ειχαν ανεβει στα τραπεζια και χορευαν τσιφτετελι.δεν ξερω αν ισχυει η αν ελεγε μπουρδες.αν καποιος ειδε κατι ας το διευκρινισει καλυτερα.αν παντως ειναι αληθεια δεν εχω λογια ειλικρινα και πειτε με κολλημενο γιατι σε συνδυασμο με τα γαρυφαλα απλα δεν διαφερει πολυ η φαση απο τσαλικη!!!