Bon Jovi - 20/7/2011 @ O.A.K.A

Μία από τα ίδια. Έχει έναν απίστευτο φούρνο, όπως κατεβαίνεις το κεντρικό δρόμο για να πας Νιχάουν, στο δεξί σου χέρι. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ έτρωγα!!!

Έχω την εντύπωση ότι για τις περικοπές στο setlist δεν ευθύνεται η ζέστη, αλλά η πίεση χρόνου όσον αφορά στα μέσα συγκοινωνίας. Εγώ μόλις που πρόλαβα το τελευταίο τρένο από Ομόνοια προς Πειραιά (00.25). Και είχαν και απεργία τα ταξί… Δεν είναι δυνατό όμως μετά το encore και ενώ περιμένουμε να βγουν για δεύτερη φορά, να προβάλλουν οι οθόνες τα δρομολόγια των τρένων… (Για να μην περεξηγηθώ, δε θα είχα πρόβλημα να γυρίσω σπίτι με τα πόδια, πολλοί άλλοι όμως που την επομένη εργάζονταν θα είχαν…)

με νοιάζει για την ξεφτίλα των Kiss (7.000 κόσμος) και για το ότι είμασταν η μονη χώρα που δεν έκανε sold out τους ACDC… για αυτό κ μόνο.

Στα τραπέζια? Πια τραπέζια? Σιγα μην είχε και φιάλες ουίσκι! Ρε τι ζόρια τραβάει ο κόσμος…!!! [-X

εγω αυτο ακουσα δεν ξερω αν στα vip ειχε τραπεζια!!!και οσο για τα ζορια που τραβαει ο κοσμος καλυτερα να τα πεις σε αλλουσ εδω μεσα που μετα απο καθε live τους φταινε ολα!!

Βασικα ειναι αληθεια αυτο, απλως καπως το “μεγαλοποιησαν”… Υπαρχει φωτο απο τις Press θεσεις οπου δειχνει μια ομορφια να χορευει πανω σε τραπεζι οντως, καθως οι δημοσιογραφικες θεσεις ως γνωστον εχουν και τραπεζια.

Ε εντάξει κλαιν. Ήθελε να είναι πιο ψηλά και να χoρεύει. Που το κακό. Οκ είπαμε. Μην τα ισωπεδώνουμε όλα! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πωπω τι έχασα!!!1 8O#-o

Πείτε ρε παιδιά, το πανέρι με τα άνθη πόσο πήγαινε; Kάνατε “ζημιές”; :-k

Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου, μιας και πήγα κι εγώ στη συναυλία.
Καλά ήτανε, κατά διαστήματα πέρασα ωραία, ειδικά όταν άκουσα κομμάτια που άκουγα από μικρός, σε μερικά σημεία βαρέθηκα, αλλά το περίμενα κάπως έτσι.
Πολύς κόσμος, αν κι εμένα προσωπικά με χάλασε που σχεδόν 1/2 άτομα είχε φωτογραφικές και κάμερες σα να ήμασταν σε συνέντευξη τύπου ας πούμε.
Συμπερασματικά, ήθελα να τους δω μία φορά, για την εμπειρία, και δε νομίζω να επιδιώξω να τους ξαναδω.
Και επειδή ειπώθηκε και παραπάνω, ναι, προσωπικά προτιμάω τα live με 150 άτομα στην τάδε τρύπα, γιατί περνάω καλύτερα.

Προσωπική μου άποψη όλα αυτά, ο καθένας έχει την δικιά του, και αν διαφωνείτε καλώς, αλλά δε μ’ ενδιαφέρει κιόλας.

ετσι πρεπει!!! :slight_smile:

δε σου άρεσε που είχε 60.000 κόσμο???προτιμάς τα live σε τρύπες???
[-X χαλάς το πνέυμα της ροκ. κάτι τέτοιοι σαν κι εσένα έχουν στρέψει τον κόσμο στον χολίδη.

ευχαριστω πολυ για την επιβεβαιωση!!!και κατι οφ τοπικ ωραιο αβαταρ με την παιχτουρα!!!8)

Αγοραφοβια το λενε :smiley:

μμμμ,εξυπναδα :stuck_out_tongue:

Να σου πω την αληθεια και εμενα με ευχαριστουν πολλες φορες περισσοτερο τα live σε τρυπες μεχρι 1000 ατομα το παρα πολυ…Το θεμα ειναι οτι καθε μα καθε φορα που αυτο γινεται στην Ελλαδα εχω να κραξω με απειρους τροπους τον ηχο…Και επειδη 99 στις 100 ο ηχος σε κατι τετοιο θα ειναι σκατα, κανω καθε φορα το σταυρο μου μπας και στην κωλοχωρα το ευχαριστηθουμε μια φορα χωρις να πονεσουν τα αυτια μας…

Φυσικα 99 στις 100 απο οσα εχω δει εξω σε τρυπες, ο ηχος ειναι τουλαχιστον καλος…

Σε μεγαλα live σαν το προχθεσινο ο ηχος συνηθως ειναι καλος, αν και οχι παντα, πολλες φορες χαμηλωμενος (βλεπε προχθες), αλλα γενικα ακους καλα…Αυτα σε θεμα ηχου…

Τωρα στα της συναυλιας ειπα την αποψη μου…Τι να κανουμε ρε παιδια…Ειναι μεγαλη μπαντα…Προσφερει μεγαλα και χορταστικα live, αλλα προχθες λιγο το ενα, λιγο το αλλο δεν ηταν και η καλυτερη βραδια τους…Ας το παραδεχτουμε και ας προχωρησουμε…Δεν τελειωσαν ουτε την καριερα τους, ουτε τις συναυλιες τους εδω…Αν καποιος νιωθει την αναγκη να τους ξαναδει για να καλυψει τα οποια κενα του αφησαν, ας κοιταξει να τους δει εξωτερικο…

Οσο για τα θεματα με λουλουδια, τραπεζια κλπ δεν τα σχολιαζω καν…Ξεραμε απο την αρχη οτι αυτα λιγο πολυ θα λαμβαναν χωρα με καποια μορφη στο Μπουζουκισταν…Δεν μου κανει καθολου εντυπωση…

Rasputin out…

και σιγά την “ψαγμένη” μπάντα δλδ που δεν περιμένατε να σκάσει και “μπουζουκο-τρεντόκοσμος” και πέσατε από τα σύνεφα πια όλοι!!!

Τα ζόρια δεν πήγαιναν για σένα αλλά για τον δημοσιογράφο που το είπε/έγραψε.

Και εγώ απάντησα για το Cosmote Circle που έγραψες, όχι για τα VIP που έγινε το σκηνικό (όχι ακριβώς έτσι βέβαια, αλλά τέλος πάντων…)

Επέστρεψα και εγώ μετά από ένα 2ήμερο, στην Ήπειρο…

Δεν έχω διαβάσει τα πάντα που έχουν γραφτεί πριν, δεν πρόλαβα… Η γνώμη μου είναι η εξής:

δεν είμαι φανμπόυ της μπάντας, δεν περίμενα τίποτα απ την συναυλία, και γι αυτό ίσως ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!

Ναι, στα 2 πρώτα τραγούδια ο ήχος έμπαζε.
Ναι, ο Bon Jovi έδειχνε να τα φτύνει προς το τέλος…
Ναι, κάποιες στιγμές έχανε ανάσες…
Ναι, θα ήθελα να ακούσω Lay your hands on me και Runaway…
Ναι, θα ήθελα να παίξουν κανά μισάωρο ακόμα!

Ε και??? Ποτέ δεν πηγαίνω σε συναυλίες ως κριτής του Χ Factor! Χοροπήδησα, ξεσάλωσα (και μετά θυμήθηκα ότι είμαι 36 και πονάω ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ απ το χοροπηδητό :p), θυμήθηκα τα σχολικά μου χρόνια, πέρασα καλά σε ένα μεγάλο ροκ πάρτυ…Άσε που χάσαμε 2-3 κιλά απ τον ιδρώτα! :stuck_out_tongue: Ο κόσμος σε γενικές γραμμές απέδωσε καλά, έδωσε παλμό και φωνή και φάνηκε κιόλας να εκπλήσει την μπάντα με την συμμετοχή του! Ναι, υπήρχαν και οι μπουζουκόφατσες και οι ψιλο-άσχετοι…ξαναλέω: Ε ΚΑΙ? όποιος θέλει να περάσει καλά σε τέτοιες φάσεις, περνάει καλά…όποιος θέλει να μιζεριάσει, θα βρει εκατοντάδες λόγους…
Πάντα λέω ότι είναι όμορφο πράγμα να έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε μεγάλα συγκροτήματα… Είδαμε μέσα σε λίγα χρόνια, Ac/Dc, U2, GnR παλιότερα, Roger Waters, και Bon Jovi, και πολλούς άλλους “μικρότερης” ή “μεγαλύτερης” εμβέλειας - ανάλογα με το πως το βλέπει κανείς…
Η γεύση που μου άφησε στο τέλος η όλη φάση είναι θετικότατη…Κορυφαία στιγμή για μένα - από άποψη συμμετοχής, ενέργειας της μπάντας, ήχου κτλ - ήταν το Bad Medicine! Νομίζω ότι εκεί είχαμε το peak…! Συγκινητική στιγμή το I ll be there for you, γιατί μου θύμισε τα σχολικά πάρτυ :lol: , αλλά και γιατί στο τέλος του, η μπάντα επέμεινε να αφήνει το κοινό να τραγουδάει τον ρυθμό του κομματιού.

Στα οργανωτικά τώρα: Στο Golden Standing που καθόμουν, είχε πολύ παραπάνω χώρο απ τον κόσμο που είχε εισιτήρια - νομίζω μια χιλιάδα… Αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη τρύπα μέχρι την κυρίως αρένα… H είσοδος για το Golden ήταν ψιλο-άκυρη, γιατί ο διάδρομος για να φτάσεις ως εκεί έκοβε κομμάτι της αρένας… Θα μπορούσε να ήταν απ την μεριά της σκηνής. Ο κόσμος εκεί που καθόμουν γενικά δεν ήξερε πάνω από 5 κομμάτια, αλλά τουλάχιστον είχε ΘΕΪΚΑ γκομενάκια :stuck_out_tongue: Να μην πω για το τί έγινε μετά στο πάρκινγκ του σταδίου…! Τραγέλαφος…

ΥΓ: ο πιτσιρικάς με την κοπελιά του που καθόταν δίπλα μου - Θαμνώδες μακρύ μαλλί, μπαντάνα, μπότες και σκουλαρίκι στην μύτη, στα δεξιά της σκηνής, παίρνει όλα τα συγχαρητήρια από μένα! Απλά απίστευτος! Έχω βιντεάκι στο κινητό μου που χτυπιέται στο Bad Medicine! :p8):stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

crashdiet, συμφωνω με αυτά που γράφεις!! αν θες να περάσεις καλα, περνας καλα, αν όχι θα σου φταίει κ το παραμικρό