χμ γιατι τοση κλαψα με το ποσο σιγα ηταν ο ηχος;
προς το κορνερ που ημουν μου φανηκε κανονικος ηχος (επρεπε να γκαριζω στον διπλανο μου)
προσωπικα με ενδιαφερει περισσοτερο αν θα εχω κουφαθει στα 40 μου παρα αν θα παιζουν ολοι τοσο δυνατα σαν τους manowar
δεν είσαι true heavy metal fan ,γιαυτό
παίδες, το έχετε δει ήδη αυτό??
8O 8O 8O
Είναι απ το επίσημο site τους…είμασταν τόσο γκαντέμηδες που λόγω ζέστης κόπηκε το setlist??
[SPOILER]πάντως δεν υπήρχε μέσα το Runaway, ούτε το Lay your hands… [/SPOILER]
ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ γιατί ήταν κουρασμένος ο Τζόβης!!!
γεια σου καθριν με τα μπουτάκια σου.!!
Το απαιτητικό Ελληνικό κοινό δεν καταλαβαίνει από τέτοια…
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Είμαι βέβαιος ότι έτσι θα αντιδρούσε και ο ίδιος ο Bon Jovi αν του έλεγαν κάτι τέτοιο , όπως νομίζω και κάθε Αμερικάνος.Και όσο για τα περι δημοτικότητας που διάβασα πιο πάνω , για δοκιμάστε να κλείσετε εισιτήριο για κάποια ευρωπαική πόλη στην επόμενη περιοδεία του Βruce να δείτε πόσο εύκολο είναι.Επίσης δεν νομίζω να κάνει κάποιος άλλος 2 μέρες κολλητά sold out στο Camp Nou με τα εισιτήρια να εξαφανίζονται σχεδόν αμέσως.Ούτε νομίζω πως οι Bon Jovi θα έναναν 5 απανωτά sold out στο Giants, στην πατρίδα τους στο Jersey.
Να πω και εγώ λοιπόν τη γνώμη μου…πρώτα απ’ όλα να πω πως ναι είναι η πρώτη μεγάλη συναυλία που πάω(ένα boyband που είδα στο εξωτερικό στα 13-14 μου το προσπερνώ ως “η κακιά η ώρα” :lol::lol::lol:)…και ναι είμαι τρελό φανμπου(ή φανγκερλ καλύτερα).
Εγώ πέρασα καταπληκτικά…δέχομαι τη “γκρίνια” για το σετλιστ(τα 2-3 τραγούδια που ήθελα πολύ να ακούσω πχ These days ή Dry county δε τα άκουσα δυστυχώς) και εγώ φεύγοντας είχα την πικρή γεύση ότι ακούσαμε το πιο στάνταρ σετλιστ που θα μπορούσαν να παίξουν.Τους δικαιολογώ λόγω ζέστης[εδώ εγώ συνηθισμένη και κόντεψα σε 2-3 φάσεις να λιποθυμίσω από τη ζέστη που απλά στεκόμουν όρθια,όχι αυτοί που χοροπηδούσαν,παίζανε μουσική,τραγουδούσαν και είχαν και 750 φώτα πάνω τους(δε θέλω καν να σκέφτομαι πόση ζέστη θα εκπέμπουν οι οθόνες από πίσω τους)].Για τον ήχο δε ξέρω τι γινόταν στις θύρες,εγώ ήμουν στο κάγκελο αρένα από τη μεριά του Richie(hell yeah!) και άκουγα τέλεια,οκ στο πρώτο κομμάτι ήταν λίγο off αλλά μετά έφτιαξε αισθητά!Ο Jon ήταν αυτό που περίμενα φωνητικά και κάτι παραπάνω(όποιος βέβαια δεν έχει παρακολουθήσει βιντεάκια κλπ από προηγούμενες συναυλίες των τελευταίων χρόνων και έχει μείνει στα αλμπουμ των 80ς λογικό να μείνει κάγκελο)…πολύ καλύτερος πχ φωνητικά για μένα απ’ ότι πριν μερικές βδομάδες στο Μόναχο(βέβαια παρακολουθούσα μέσω live stream οπότε παίζει να έφταιγε αυτό,πάντως είχε σφιχτεί η καρδιά μου ακούγοντας τον)…Ο Richie ήταν θεός και δε δέχομαι τπτ κουβέντα…θεωρώ ότι απ’ όσες φορές έχω ακούσει/δει live βιντεάκια από γνωστούς σε συναυλίες του εξωτερικού ήταν χαλαρά απ’ τις καλύτερες φορές του…και μας αποζημίωσε η έλλειψη δικού του σόλο τραγουδιού επειδή είπε μόνος του το 2ο κουπλέ του Wanted…ΟΛΕ!!!
Από άποψη ενέργειας κλπ,θεωρώ ήταν καταπληκτικοί και ενώ η ζέστη μέχρι και πολύ αργά(και αφού είχα φτάσει σπίτι) ήταν σαν κουβέρτα που σε τύλιγε δε φάνηκε να σταματάνε ούτε λεπτό(και έδωσαν το 100% αυτού που μπορούσαν υπό τις συνθήκες να δώσουν,δεν κάνανε οικονομία δυνάμεων καθόλου).Ο κόσμος εμένα μου άρεσε(αν και στράβωσα αρκετά όταν είδα την τεράστια σακούλα με γαρύφαλλα μέσα στο gc)…ο Jon πάντως φάνηκε να το διασκεδάζει(προσπαθώ να διαγραψω ως κακό όνειρο τη σκηνή όπου σαν άλλος μπουζουκτσής έκανε κίνηση να πιάσει τα γαρύφαλλα που του πετούσαν…[-X[-X[-X,απλά δεν έγινε,δεν έγινε,δεν έγινε #-o)
Εγώ πήγα με 3 ακόμα άτομα,απ’ τα οποία ο αδερφός μου ξέρει τα τραγούδια κλπ(τα έχει ακούσει εξάλλου 750 εκατομ. φορές επειδή τα βάζω έγω στη διαπασών) και οι άλλες 2 απλά ξέρουν τα πολύ καραμπαμ και στα υπόλοιπα απλά διασκεδάζουν…όλοι περάσαμε τέλεια,όλοι την επόμενη “κλαιγόμασταν” που τελείωσε και όλοι κανονίζαμε ήδη πως την επόμενη φορά που θα κάνουν τουρ θα ξαναπάμε και μάλιστα θα δώσουμε περισσότερα χρήματα για καλύτερα εισιτήρια(ξεκινάω το Jovi fund με το που γυρίζω Κρήτη :lol:)…αποτυχημένη συναυλία;;;Για εμένα και την παρέα μου σε καμία περίπτωση!!!
Ο Ντάγκλας είναι και σεξομανής ε…Ελπίζω να πρόσεχε τα νώτα του ο Ζαμπόν…
Και κοιτάς το σετ της Αυστρίας και τραβάς τα μαλλιά σου
Α, παίξαν οι Joviδες στην Αθήνα.Μπρααβο,μπρααβο.Ενδιαφέρον.
ΤΙ ΠΑΙΞΑΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΡΕ!!! ε αντε γαμηθείτε…
http://www.setlist.fm/setlist/bon-jovi/2011/ernst-happel-stadion-vienna-austria-13d0b1d1.html
edit: σοβαρά τώρα υπήρξε έστω και ένας σοβαρός λάτρης της μουσικής που σύκγρινε το Αφεντικό με τον Jovi??? Ήμαρτον!!!
Αν ο Τζόβι ζεσταινόταν τόσο ώστε να μην μπορεί να παίξει παραπάνω, θα έβγαζε το τζάκετ.
Λογικά κάτι άλλο φταίει που δεν έπαιξαν παραπάνω - κυρίως από τη στιγμή που είχε τόσο κόσμο, λογικά περισσότερο από τους περισσότερους σταθμούς της περιοδείας. Ή απλά βαρέθηκαν.
Το σετιλιστ της Αυστρίας με έκανε να ξενερώσω ακόμα περισσότερο από ό,τι στο τέλος του σετ της Αθήνας. Ε γαμίδια.
Εγώ πάντως αν πήγαιναν σε συναυλία που πάτησαν και αυτοί:
θα είχα αυτοκτονήσει.
Α, και η Μελέτη πάτησε.Τιμή σας ροκάδες!Up the kafes me tin Eleni!
Κοίτα σκέρτσα!
amen!!!
Εφοσον ηταν στο σετλιστ καναδυο τραγουδια ακομα απο οτι ειδαμε, κατι θα παιχτηκε παντως για να μην τα ειπαν, ειχε κουραστει και πολυ φωνητικα, στα 3 τραγουδια του encore δεν τραβαγε ευκολα, φαινοταν κι απο τις γκριματσες του η προσπαθεια του να τα αποδωσει.
Τα περι ζεστης δεν τα πολυ πιστευω.
Κατι αλλο πρεπει να παιχτηκε.Αλλοι λενε για τον ΗΣΑΠ σε συνδυασμο με την απεργια των ταξι και δεν θα προλαβαινε ο κοσμος να φυγει,αλλα και αυτο μουφα μου ακουγεται,θα μπορουσε η συναυλια να ξεκινησει ενα τεταρτο νωριτερα.Και το αρχικο σετλιστ σχετικα μικρο ηταν,αντικατεστησαν ενα απο τα dry county ή blood on blood με το always και το αλλο το εκοψαν τελειως.
Εγω βρεθηκα στο golden standing arena(sold out ? με το 1/3 να ειναι αδειο) οπου υπηρχε μεν ανταποκριση του κοσμου αλλα οχι τιποτα σπουδαιο,πολυ λιγοι χοροπηδουσαμε.Ισως πισω στην arena να ηταν οι πο φανατικοι,δεν ξερω.
Με τους φανατικους μπροστα και την μπουζοκοκατασταση πισω θα υπηρχε σιγουρα μεγαλυτερος παλμος.
Συμπερασμα,ειχαμε τα πιο ακριβα εισιτηρια(σε ολες τις κατηγοριες)με τον περισσοτερο κοσμο και με ισως το πιο μετριο σετλιστ ολοκληρης της περιοδειας,ισως στο τελευταιο να μας ξεπερασε η Costa Rica.
Τι λες τώρα, δεν θα σε πόρωνε να βλέπεις συναυλία με τον Χατζηνικολάου από δίπλα; :lol:
Η σάρα και η μάρα…είναι τρέντυ και ο διοργανωτής…λογικό!:lol:
Εξαιρείται η Εβελινάρα που είναι αδυναμία…
Bλέποντας το σετλιστ της Αυστρίας, λέω κι εγώ τα ίδια γαμίδια με του Κόζυ…