Παντως το θεωρω πολυ υποτιμητικο για το κοινο που πηγε στη συναυλια να παιζουν παντου 28 περιπου κομματια και εδω να επαιξαν 22
να δω τι αλλο θα ακουσουμε.ειδικα σε κατι γρουπ στο fb.το σετ αυτο ηταν.συν 2 κομματια τα οποια δεν επαιξαν.τωρα αυτα για τη ζεστη,τις απεργειες κτλ.ειναι μη πω τι ειναι.ποια ζεστη,υπαρχουν και οι ανεμιστηρες που βαζουν στη σκηνη.αλλα που να τα ξερουν αυτα οι επιστημονες που ηταν στο live.εδω και 17 χρονια παω σε συναυλιες.και εχω δει μπαντες να παιζουν κατω απ’της ποιο δυσκολες συνθηκες.και να ξεσκιζουν πανω στη σκηνη.αυτο το σετ ειχε επιλεγει,και κοψαν τα 2 τραγουδια.για τι για καποιο λογο ξεκινησαν 9:20 και οχι 9.και η ωρα που φευγουν στο τελος ειναι στανταρ.
Ακυρο!Ασ σβηστουν τα ποστ.
Εδιτ:Ακυρο.
δεν ξέρω…
ίσως να έγραψε κανείς κάτι…
αλλά κυκλοφόρησε πουθενά καμμιά ηχογράφηση?
εκείνος ο Παντέλος που κάτι έκανε κάποτε?
έτσι για ανάμνηση, τόσα χιλιόμετρα κάναμε πάλι!!!
δεν ασχολουμαι καν με αυτο το γρουπακι(που αν φυσηξει θα φυγει το περουκινι του τραγουδιστη (ξυπνα παπαρακο τζοβ τζον πως σε λενε δεν εισαι στο 1980 )
αλλα να πληροφορησω τους αγαπητους κυριους και κυριες που παραβρεθηκαν στην εν λογω συναυλια οτι ΔΕΝ παρακολουθησαν μια Rock συναυλια(για να μην εχουν δηλαδη την ψευδαισθηση και την εντυπωση δηλαδη)
ειδα κλιπακια σε youtube… ωραια βραδια, να ταν κι άλλο
:lol: :lol: :lol:
Ωραία… ευχαριστούμε για την ενημέρωση…
τα εισιτηρια των συναυλιων , δεν μετρανε απολυτα , γιατι πρεπει να λαμβανουμε υποψιν και την συχνοτητα που ‘βγαινει εξω’ καθενας .Π.χ στο Ενδιμβουργο μπορει να βλεπουν Bon Jovi καθε χρονο , ενω καποιος αλλος να 'βγαινει εξω ’ καθε 5 χρονια .
Δεν εννοω παντως τα εισιτηρια συναυλιων , αναφερομαι σε κλασσικα ,διαχρονικα κομματια .Ηδη εχουν σχεδον 30 χρονια καριερας και οι 2 , οποτε αν τα βαλει κανεις κατω μπορει να βρει ποια κομματια σπασαν το φραγμα του 'διαχρονικου ’ . Δεν εννοω κλασσικα κομματια για την ιστορια ενος καλλιτεχνη , μιλω για κλασσικα παγκοσμια διαχρονικα κομματια .
Συνεχίζεις και επιμένεις…#-o#-o#-o
Σορυ αν κάνω λάθος αλλά κάνετε σύγκριση Maiden με Jovi;
Νταξ γιατί μπορεί οι Jovides να είναι τρεντι τερντς να πατάνε λουκανικάνθωποι στις συναυλίες τους και ο κιθαρίστας να παίζει σολάρες, με την παντόφλα του, αλλά σόρυ και πάλι,οι Maiden-Ντρούληδες δεν κλάνουν μια μπροστά τους.Φυσικά είναι κατά κάτι εκατομμύρια φορές πιο καλοί(οι Maiden) αλλά πως να το κάνουμε, δεν κλάνουν μια.
Αυτό γιατί έχετε πετάξει ένα Bruce και δε βρίσκω που σκατά λέτε για ποιόν Bruce.
Για τον Springsteen 
A.Δεν ξέρω δεν απαντώ. 
Ε βασικά πάνω κάτω τα ίδια είναι. Απλά όπου Μaiden βάζεις Springsteen. Τα άλλα δεν αλλάζουν 
Μπα δε ξέρω γιατί σήμερα είχε το chart show,κάπως έτσι, με την κουφαλ, εεε, την Γερμανού και ο Bruce ήταν μέσα αλλά οι Maiden και τα jovia όχι.Άρα μιας και το ελληνικό κοινό μαμα και δέρνει ο Bruce είναι ακόμα πιο πάνω απο τους Joviδες εδώ.A και πρώτος o Νταλάρας.Ε,βέβαια,ε,τώρα.Πρώτος δίσκος σε πωλήσεις στην Ελλάδα το,δε θυμάμαι τον τίτλο,έχει το:Σε μαγικα νησιαααα θέλω να βρεθουυμεεεεε,οπαααα!.Πανούση ακούς ρε;
Α και για τον φίλο που σκέφτεται να γράψει ότι ο Νταλ-μαν είναι μεγάλος καλλουτέχνης κλπ, στα @@ μας φίλε.Έτσι να σου σώσω χρόνο.
Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία!!!
Να σε πληροφορήσω και εγώ ότι όπου γουστάραμε πήγαμε…
Οοοο ταπαααα!
Καλά έκανες αγαπητέ και μη μασάς.Απλά δες ποιός ανάσαινε δίπλα σου.
…Τώρα που το σκέφτομαι για την τρίτη και την έβδομη πάταγα άνετα Joviδες.Θα είχα και player με Gorgoroth και θα την έβαζα να ακούσει μετά.Να δει πως αισθανόμουν και εγώ στη συναυλία.
Κουραση.

Να πα να πλέξεις κυρά μου!Καλά πλάκα κάνουμε μωρέ,αμέσως.
Πατάτε όπου θέλετε.Οι κύριες.Οι άλλοι,ότι λέει η υπογραφή μου, που σίγουρα πάτησε ο τύπος και γελάω και για πάρτη του να μην κουράζεται.Νύχτα.
xxxloko,
μην ντρεπεσαι και ενημερωσε μας σε παρακαλω ποιοι καραγκιοζηδες παραβρεθηκαν στην vip κερκιδα στους AC/DC.Kαι κατι αλλο στην συναυλια των jovi υπηρχαν παλι οι κλασικοι μαλακες με τα λειζερ, τους σεβαστηκαν ομως σε ολη τη διαρκεια της συναυλιας,μπορουμε να πουμε το ιδιο και για τους AC/DC;
Τσουζει πολυ το 70000 κοσμος και παρολου που ορισμενοι απογοητευτηκαμε λιγο απο το σετλιστ μαθαινω οτι την επομενη φορα που θα μας επισκεφτει ο Γιαννακης παει να χτυπησει την εκατοσταρα.ΑΝΤΕ ΝΑΝΙ ΤΩΡΑ:D