Bon Jovi - Have A Nice Day

Να τα…δεν στα έλεγα εγώ?? :?[/quote]

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Έρχονται και τα χειρότερα… Σου έχω μια πρόταση… Πάμε το βράδυ ΗΙΜ;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Να τα…δεν στα έλεγα εγώ?? :?[/quote]Parepiptontws tou 2005 einai opote prepei na kanoume testimonial gia ton 1 xrono :D/
Oso gia tin Cher… xm,den se vriskw kai lathos Teli! Kia mias pou se katalavainw slekka,thes na matheis enagwniws poso kalo einai to kainourgio DVD twn filwn sou Motley Crue,tha kanw ena thread… :lol:

Φανταστικό dvd οπτικά, έτσι μου σφύριξε ένας φίλος … Μουσικά δεν ξέρω ακόμα…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τελικά όσο σε γνωρίζω καταλήγω στο συμπέρασμα ότι κάποιος από τους προγόνους σου πρέπει να υπήρξε δήμιος ιεροεξεταστής…δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιος σαδισμός!! :lol: :lol:
[size=1]κερνάς πρόσκληση??[/size]

=P~ =P~ =P~ …δεν θέλω μόνο να μου πεις…θέλω μία κόπια, please… =P~ =P~ =P~ !!
:lol: :lol: :lol:

Τελικά όσο σε γνωρίζω καταλήγω στο συμπέρασμα ότι κάποιος από τους προγόνους σου πρέπει να υπήρξε δήμιος ιεροεξεταστής…δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιος σαδισμός!! :lol: :lol:
[size=1]κερνάς πρόσκληση??[/size]

=P~ =P~ =P~ …δεν θέλω μόνο να μου πεις…θέλω μία κόπια, please… =P~ =P~ =P~ !!
:lol: :lol: :lol:[/quote]Apokalyftikes palioposeri! :twisted:

Ο καθε “μεταλλας” κρυβει εναν “ποζερα” μεσα του…

Προσωπικά ποτέ δεν “ντράπηκα” να πώ ότι μου αρέσουν και οι Death και οι Bon Jovi π.χ. Δεν έχω τέτοια κολλήματα! Αρκεί να ακούω καλή μουσική! (όπως λαμβάνει ο καθένας την καλή μουσική τουλαχιστον!)

Ακριβώς αυτό. Αφήστε που πολύ καλή μουσική υπάρχει και εκτός metal…

Ακριβώς αυτό. Αφήστε που πολύ καλή μουσική υπάρχει και εκτός metal…

Είπες κάτι σωστό και μας το κοπανάς?? :lol:
Δεν είναι ανάγκη να γράφεις διπλά post για να σου δίνουν σημασία πια!! :lol:

Πάντως, είναι απόλυτα σωστό αυτό που λες!
Για παράδειγμα, ένα από τα καλύτερα και πιο αγαπημένα μου cd είναι το
“La Revanga Del Tango” των Gotan Project! Εδώ όμως μιλάμε για μουσική…όχι για Bon Jovi!! :lol: :lol: :lol: