Η Σουηδία είναι η Ευρώπη της Ευρώπης… ωωωωωω Europe… Μην ψαρώνετε οπαδοί του Σαμπόρα… Καλοί είναι οι Νταλάρες της Αμερικής… ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε κουφάλα, είσαι σκατοποζέρι, αλλά πετάς κάτι καλά ώρες-ώρες!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Τώρα στο θέμα μας (γιατι ψαρώσανε αρκετοί Bon Jovάδες-ο Αντρέας δε μετράει, έχει καεί απ’το πιστολάκι :lol: ), εντάξει, δεν αντιλέγω να σας αρέσει οι Bon Jovi ως καλλιτέχνες ( 8O 8O …λέμε τώρα) αλλά μην καταπίνετε με τη μία και ό,τι παπαριά πάνε και κάνουνε!!
Είναι βλαχοαμερικανάκια και πάρτε το χαμπάρι!! :lol:
Αλήθεια, η Στελλίτσα η Γεωργιάδου τι να γίνεται?? :?:
Κατ’αρχήν, slekkas, αναφέρεσαι σε ένα άρθρο, σωστά? Και ρωτάς αν το διαβάσαμε. Ε λοιπόν, πού είναι αυτό το άρθρο για να το διαβάσω κι εγώ ο χαζός? Επίσης, ακόμα δεν καταλαβαίνω την έννοια των “βλαχοαμερικανών”… Δλδ, παίζουν βλάχικη μουσική, όπως την “Ιτιά”, ή μήπως κυκλοφορούν με γκλίτσα? Μήπως θέλεις να το αναλύσεις λίγο περισσότερο?
Εσένα GreenHloyd σου μίλησε κανείς? Και αν θέλω να το παίξω έξυπνος, να’σαι σίγουρος ότι θα είσαι ο τελευταίος που θα ρωτήσω, έτσι?
Προς Telisvas -> Να μπω στη διαδικασία να συγκρίνω BJ με Europe, από μόνο του αυτό θα υποβιβάσει τους BJ… Πάντως, είσαι ωραίος, το γυρνάς ωραία… Εκεί που θέλεις τους αποθεώνεις τους BJ, εκεί που σε συμφέρει τους θάβεις… Σωστόόόός ο μάγκας…
Σε παω με τα 1000 γιατι μολις σε λιγες μερες καταλαβες ποσο gay ειναι … οπου φυσαει ο ανεμος και οπου τον … παι(ε)ρνει .
Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά επί του θέματος, η σύγκριση Europe vs Βοn Jovi μπορεί να γίνει μόνο με κριτήρια περμανάντ και μάλιστα την εποχή 86-89… Ομολογώ ότι ο Bon Jovi είχε πολύ καλύτερη coup… Με μουσικά κριτήρια δεν υπάρχει σύγκριση… Οι Europe είναι hard rock και οι Bon Jovi pop rock… Εντελώς ανόμοια πράγματα. Οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης…
Όσο για την ποιότητα στα δικά μου αυτιά οι Bon Jovi δεν είναι ικανοί ούτε να δέσουν τα κορδόνια του Norum… Όσο για το βλαχοαμερικάνοι, το γράφω γιατί η καταγωγή τους είναι από το New Jersey… Το οποίο θεωρείται η βλαχιά της Αμερικής… Πρόσεξε τη προφορά του Bruce Springsteen και του Jon Bon Jovi και θα καταλάβεις τι εννοώ… Πέρα από την πλάκα αυτή η προφορά είναι πολύ ωραιά ενίοτε…
Κλείνοντας ξεκαθαρίζω… Ότι μερικά πράγματα τα γράφω κάπως υπερβολικά για να γίνεται κουβέντα… Δεν είναι αυτό που λέει ο “γραφικός”, ότι είμαι όπου φυσάει ο άνεμος και όπου με… παι(ε)ρνει… Ως γνωστόν έχω ξεκάθαρη άποψη περί μουσικής:
RAINBOW
EUROPE
DREAM THEATER
PARADISE LOST
QUEENSRYCHE
…και έπονται οι υπόλοιποι, ανεξαρτήτως ιστορίας, καριέρας, πωλήσεων, ομορφιάς…
[quote=“King_Of_Swing”]Κατ’αρχήν, slekkas, αναφέρεσαι σε ένα άρθρο, σωστά? Και ρωτάς αν το διαβάσαμε. Ε λοιπόν, πού είναι αυτό το άρθρο για να το διαβάσω κι εγώ ο χαζός? Επίσης, ακόμα δεν καταλαβαίνω την έννοια των “βλαχοαμερικανών”… Δλδ, παίζουν βλάχικη μουσική, όπως την “Ιτιά”, ή μήπως κυκλοφορούν με γκλίτσα? Μήπως θέλεις να το αναλύσεις λίγο περισσότερο?
Εσένα GreenHloyd σου μίλησε κανείς? Και αν θέλω να το παίξω έξυπνος, να’σαι σίγουρος ότι θα είσαι ο τελευταίος που θα ρωτήσω, έτσι?
Ουτε ειπα τπτ για σενα προσωπικα απλα επειδη αυτο το τοπικ ποσταρισα απο σαιτ και δεν μου ηρθε ξαφνικα εκει που καθομουνα θα το θεωρουσα σωστοτερο πρωτα να το διαβασεις και υστερα να κανεις κριτικη]
Όλοι έχουμε λίγη βλαχιά μέσα μας… να φανταστείς και το site επί 2 χρόνια στο New Jersey ήταν. :-k
GreenHloyd, μην αγχώνεσαι, είχα διαβάσει το post πριν απαντήσω… :roll:
Kourou, τι εννοείς? Για ανάλυσέ το, please… :?:
‘HAVE A NICE DAY’ RE NOYNIA !!!
:lol:
[size=6]Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ[/size]
H Χριστίνα Λαμπίρη πήρε συνέντευξη από τον Simon Lebon των Duran Duran και προανείγγελε ότι πολύ σύντομα θα πάρει συνέντευξη από τον Jon Bon Jovi…
θεά η Χριστίνα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Tα ξέχασες μαλλον τα του Joey Tempest που βγηκε και επαιξε στα καλλιστεια του ΑΝΤ1 ? Θεος Ο Κυριακου μαλλον … εεεε ?
χαχαχαχαχαχαχ στα καλιστεια παλι καλα που δεν επαιξε και στhn Λαμψη να κανει το εξωγαμο του Γιαγκου Δρακου.
Symfwnw me ton matompoukalo to Have a nice day san album exei kales ki8aries pou leipsane apo olous mas se sygkrish me ta 2 prohgoumena.
Αν κ καθυστερημένα … άκουσα το album σήμερα :oops:
Είπα να διαβάσω πρώτα τα post … αλλά ως συνήθως δεν βγαίνει κ κανένα νόημα…
Κατά την ταπεινή κ “μουσικά άσχετη” άποψη μου … το album είναι πολύ καλό…κυρίως οι στίχοι σε πολλά από τα τραγούδια μαμάνε…Αν κ δεν είναι κ το στυλ της μουσικής που με χαρακτηρίζει ιδιαίτερα …
I’m gonna live
I’m gonna survive
Don’t want the world to pass me by
I wanna dream
I aint gonna die
Thinking my life was just a lie
We all got the blood of Eden, running through our veins
I know sometimes it’s hard for you to see
You come between just who you are and who you wanna be
Welcome to wherever you are
This is your life, you made it this far
Welcome, you gotta believe
That right here right now, you’re exactly where you’re supposed to be
I spent 20 years trying to get out of this place
I was looking for something I couldn’t replace
I was running away from the only thing I’ve ever known
And like a blind dog without a bone
I was a gypsy lost in the twilight zone
I hijacked a rainbow and crashed into a pot of gold
I’ve been there, done that, I ain’t lookin’ that
The seeds I’ve sown, saving dimes, spending too much time on the telephone
Who says you can’t go home
κτλ κτλ …
Έεεεετσιιιιιι…!!!
8)
Last man standing ρεεεεεεεε!!!
Μωρή κωλόγρια, αν οι Bon Jovi ήταν Σουηδοί και οι Europe αμερικανοί, δεν θα υπήρχε αυτή η συζήτηση… Θα μοίραζε πίτσες στους Talisman ο Jon (η φωνή μου είναι βόθρος) Βon Jovi, ενώ ο Richie (κουλός, την γυναίκα μου τη λένε Cher και την πηδάει το μισό Hollywood) Sambora θα κούρδιζε τις κιθάρες του Yngwie… ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Ου βλαχοαμερικάνοι φονιάδες των λαών… EUROPE, EUROPE, EUROPE…
Φαντάζεσαι τους Bon Jovi na ;epaizan power metal;… ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ[/quote]H gynaika tou Sambora einai h Heather Locklear (moun@r@ ithopoios,sigoura tin exete dei se polla amerikanika serials kai proin tou Tommy Lee). Tin Cher tin erixe apla merikous pidoulous. Ti xethapsa pali to koraki… :lol: :lol: :lol:
Μην τα κάνεις αυτά και ξεκινήσουν πάλι τα σκατοποζέρια να γράφουν πόσο θεΐκή είναι η μεγαλύτερη πατάτα του 2006 !!! :? :?
Μην τα κάνεις αυτά και ξεκινήσουν πάλι τα σκατοποζέρια να γράφουν πόσο θεΐκή είναι η μεγαλύτερη πατάτα του 2006 !!! :? :?[/quote]
Μετά από αρκετά ακούσματα αποφάσισα… Το Have a nice day γαμάει…
Eπίσης ο Sambora δεν γαμούσε την Cher…
Η Cher μόνο γαμάει
Να τα…δεν στα έλεγα εγώ?? :?