Bon Jovi - Have A Nice Day

τσ τσ τσ :lol: Ειναι υπερεξελιγμενο φαινεται…

Ξέρω ότι κάποιοι θα κράξετε, αλλά οφείλω να ομολογήσω μετά από πολλά ακούσματα, ότι το cdάκι συνθετικά σπέρνει… Πολύ καλά και σοβαρά τραγούδια, έστω κι αν έχω κάποιες ενστάσεις από το γεγονός, ότι οι Bon Jovi πλέον απέχουν πολύ απ’ το να τους χαρακτηρίσει κάποιος hard rock μπάντα… Ειδικά τα πρώτα 6 κομμάτια είναι το ένα καλύτερο από το άλλο…
Εξαιρετική και η κριτική του rocking… Λέει τα πράγματα με τ’ όνομα τους…

xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

…το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις!!! :lol: :lol: :lol:

Tον Σπυρο εννοεις ?

Tον Σπυρο εννοεις ?[/quote]

Τοτός, Πίπης το ίδιο και το αυτό…

Χάλια έχεις γίνει!!!
Η πολύ τηλεόραση θα φταίει…

Ειπαμε καλοί οι βλαχοαμερικάνοι, αλλά ωχριούν μπροστά σε Σουηδούς και Νορβηγούς…
Κρατώ την εκπομπή…;

Κράτα τη.
Έχει πολύ γέλιο. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Κράτα τη.
Έχει πολύ γέλιο. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!![/quote]

Όντως… ΧΑΧΑΧΑΧΑ Όπως και η κριτική του rocking για το Have a nice day… Άμα την πάρει είδηση ο μπαμπαλουέττας θα γελάσουμε… Ακούς εκεί οι Bon Jovi “τοποθετούνται” δίπλα στην Avril και τους Nickelback… ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σωστόοοοοοοοοος…

Κατ’αρχήν, καλησπέρα σας. Είμαι νέος user, αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις του forum αρκετό καιρό τώρα ως guest.

Αυτό που μ’έκανε να γίνω user ήταν ακριβώς αυτό το topic που μιλάει για την αγαπημένη μου μπάντα. Ξέρω πως αυτή η μπάντα έχει ακούσει τα πάνδεινα από πολλούς και έχει αγαπηθεί από περισσότερους. Αλλά καλό είναι να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε ο,τιδήποτε, αρκεί να μην παραγνωρίζεται η ιστορία αυτού του οποίου χλευάζεται. (Τι είπα πάλι ο άνθρωπος! :lol: ) Δηλαδή, κουβέντες του στυλ “Έλα μωρέ τώρα, ποιοι Bon Jovi και π@π@ριές, οι φλώροι και μπλα μπλα μπλα…” για ένα συγκρότημα σαν τους BJ που έχουν πουλήσει πάνω από 100.000.000 δίσκους ανά τον κόσμο, που είναι η μόνη αμερικάνικη μπάντα που επέζησε στα 90’s μετά την έκρηξη τέτοιων συγκροτημάτων στα 80’s (στην Ευρώπη έχουν περισσότερες πωλήσεις απ’ότι στην Αμερική! 8O ), που κάθε συναυλία τους όπου κι αν γίνεται αυτή είναι sold out (και παίζουνε σε γήπεδα 80.000 θέσεων, όχι σε καμιά αλάνα, έτσι;) και άλλα πολλά, δεν νομίζω ότι αρμόζουνε. Άλλο να λες ότι δεν μου αρέσει η μουσική που παίζουν (απολύτως σεβαστό) και άλλο να τους βρίζεις επειδή η δικιά σου μπάντα δεν έχει πουλήσει ούτε τα μισά απ’ότι αυτοί, νομίζω; Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι ό,τι βγάζουν το αποθεώνω, π.χ. το Crush και το Bounce είναι ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΑ για το μέγεθος των BJ. Όσο τώρα για το Have A Nice Day, είναι χαλαρά η καλύτερη τους κυκλοφορία μετά το These Days (το οποίο εγώ θεωρώ πραγματικά ΘΕΪΚΟ! Οι στίχοι λίγο “σκοτώστε με αλλιώς αυτοκτονώ”, αλλά η σύνθεση είναι απλώς ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!). Πίσω στο HAND τώρα, στίχοι πολύ πιο προσεγμένοι και ψαγμένοι σε σχέση με Crush και Bounce και μουσική καλοδουλεμένη και σε ύφος “nowadays rock”. Θα έγραφα κι άλλα αλλά για πρώτο post νομίζω ότι είπα πολλά.

Χάρηκα για τη γνωριμία και εις στο επανιδείν… :smiley:

(P.S.: Ό,τι έγραψα δεν έχει σκοπό να θίξει κάποιον, ok? Απλώς εξέφρασα προσωπικές απόψεις… :wink: )

Καλωσηρθες!
Σωστα ολα αυτα που πες και συμφωμω μαζι σου!

Καλώς σας βρήκα! :smiley:
Χαίρομαι που συμφωνείς και, by the way, ο Slash μαμεί και δέρνει (καλά όχι σαν τον Richie βέβαια…) :wink: :lol:

Χα Χα Χα, το διαβάσατε το αρθρο?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Οι “Στέλλες Γεωργιάδες” του New Jersey πάνε να διασκεδάσουν τα φαντάρια “που αγωνίζονται για την ελευθερία τους”!! :lol: :lol: :lol:
Έχει διαρρεύσει ότι θα φοράνε μπλουζάκια με βαθύ ντεκολτέ καθώς και καυτά σορτσάκια!! :lol: :lol: :lol:

Χα Χα Χα Χα Χα Χα Χα :lol: :lol: οι ρόμπες :lol: :lol: :lol:

Πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου… ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Εισαστε βλαχοι και οι δυο σας ρε …ουυυυυυυυ !!!

Τιμή μας και καμάρι μας που είμαστε βλάχοι… Μόνο που υπάρχει μία διαφορά… Έλληνες βλάχοι… Όχι αμερικανάκια από το New Jersey
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Απαξιω να απαντησω ρε … ετσι και αλλοιως μαινδανος των Europe εισαι εσυ και ο Σπυρος μαινδανος των metallica .

Oυφ ευχαριστω.Με γλυτωσες απο τον κοπο. :stuck_out_tongue:

Εεεεμμμ, για ποιο άρθρο μιλάμε? :lol: (Όποιο και να είναι πάντως, λαλακίες γράφει…) :evil:

Σωστά, βλάχοι από NJ. Ενώ η Σουηδία είναι η πρωτευουσιάνα της Ευρώπης, λέω εγώ τώρα… :? Στα κινητά ίσως…(βλέπε ERICSSON) :twisted:

Διαβασε το πρωτα και μετα παιξτο εξυπνος
http://www.rocking.gr/forumt-1188-days0-order-168.php