Bon Jovi - Have A Nice Day

a… kai klanies twn BON JOVI einai anwteres apo to kalitero tragoudi twn EUROPE vre!!!

xa…xa…x.a.x.a.x.xa.x.a.x.a.x…ax.a.x…a.x…

ti na ma peis twra vre xeplimene???

Στο μόνο που είναι καλύτεροι οι Bon Jovi από τους Europe είναι στις περμανάντ και στην βλαχοαμερικανιά… Βρε ούστ… ΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑ

ti les mori souideza kamariera??? an oi Europe poulisoun pote oso oi BON JOVI esi tha kikloforeis sto dromo axouristos kai me corpse paint!!!

xa…xa…xa…

Μωρή κωλόγρια, αν οι Bon Jovi ήταν Σουηδοί και οι Europe αμερικανοί, δεν θα υπήρχε αυτή η συζήτηση… Θα μοίραζε πίτσες στους Talisman ο Jon (η φωνή μου είναι βόθρος) Βon Jovi, ενώ ο Richie (κουλός, την γυναίκα μου τη λένε Cher και την πηδάει το μισό Hollywood) Sambora θα κούρδιζε τις κιθάρες του Yngwie… ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Ου βλαχοαμερικάνοι φονιάδες των λαών… EUROPE, EUROPE, EUROPE…
Φαντάζεσαι τους Bon Jovi na ;epaizan power metal;… ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Fanatzesai tous EUROPE na epaizan mousiki???

xa…xa…x.a.x.a.x.a.x…xa.x…XA…XA.X.A.X.AX.A.

SE TAPWSA!!!

Πρώτον είμαι πιο ψηλός από σένα και δεν μπορείς να με ταπώσεις… Δεύτερον οι Europe παίζουν μουσική και οι Bon Jovi κουδουνίστρες… Τρίτον είσαι φιλοαμερικάνος φονιάς των λαών… Και δεν σου ξαναμιλάω… Εγώ είμαι του Σουηδικού μοντέλου… Σύγχρονος Σοσιαλισμός…

an isoun ligo sovaros kai xanadiavazes auta pou grafeis tha katalavenes oti den mporoume na se pernoume pleon sta sovara mr!!!

OI AMERIKANOI EINAI FILOI MAS!!!

DANGER-DANGER, FIREHOUSE, BON JOVI, RATT, WASP, POISON, GUN’S’ROSES, STYX, KISS klp…

ti na mas poun oi soudezes me ta xeramena kragion mwre???

Kι αν όλα τα παραπάνω είναι σοβαρά συγκροτήματα, πλην των STYX και των GUNS N’ ROSES, εσύ θα ήξερες από μουσική… Αμερικάνοι είναι και οι Manowar… xaxaxxaxa

wxxxx… varia kouventa eipes twra… kai den mporw na apantisw…

amaaaannnnnn…

Εγώ στη θέση σου θα έλεγα ότι Σουηδοί είναι κα οι Bathory… XAXAXAXAXA

aaa… kai o faflatas, o axristos o Malmsteen Souidos einai!!!

xa…xa.x.a.x.axa.x

Πρόσεχε γιατί έρχεται στην Αμερική ο τυφώνας JAPAN…

XAXXAXAXAXAXA

Ξεκατινιαστείτε τελειωμένοι poserαδες!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΤΤΤΤΤΤΤΤΤ από δω!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άστα αυτά και λέγε ποιοι είναι καλύτεροι… Οι EUROPE ή οι BON JOVI; Πρόσεχε τι θα πεις…

Τρίβω τα μάτια μου και πάλι τα ίδια βλέπω!! ΕΜΕΝΑ ρωτάς ποιός είναι καλύτερος απ’τους δύο??? 8O 8O 8O

Με περισσή χαρά και ευχαρίστηση θα σας πώ ότι και τα δύο γκρούπ είναι χαλαρά υποδεέστερα κι από τις Hi-5 !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

am… den tha skaseis kaimia deutera sto texas vre atime esi…

xa…x.a…x.a

Τρίβω τα μάτια μου και πάλι τα ίδια βλέπω!! ΕΜΕΝΑ ρωτάς ποιός είναι καλύτερος απ’τους δύο??? 8O 8O 8O

Με περισσή χαρά και ευχαρίστηση θα σας πώ ότι και τα δύο γκρούπ είναι χαλαρά υποδεέστερα κι από τις Hi-5 !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Εγώ δεν σου είπα να τρίψεις τα μάτια σου… Οπτικώς οι Hi-5 γαμάνε τους πάντες… Και η Πέγκυ Ζήνα επίσης…
Καθάρισε τ’ αυτιά σου και γράψε 666 φορές στον πίνακα νεαρέ, ότι οι EUROPE είναι καλύτεροι…
ΥΓ. Την Δευτέρα δεν ήρθες… Έχασες ο Sirjim έβαλε Manowar και Samantha Fox… Έχεις ακόμα μια ευκαιρία… Την επόμενη εβδομάδα θα σε υποδεχτούμε με μια αθάνατη ποζεριά των BATHORY…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

tha valoume kai MAIDEN -apo ta teluetaia tous- na gelasoume!!!

xa.x.a.x.a.x.a.x…a.xa.x…ax…

ante vre Slekka ela na se gnwrisoume…

oso gia sene xenerwte tileparousiasti kai efimeridopwli… oi EUROPE einai 100.000.000 fores mikroteroi apo tous BON JOVI…

pou einai o dworganotis twn TESLA na mas diafwtisi pios einai o kaliteros???

mono auton dexomai san diaititi…

Γιατί δεν καθαρίζετε εσείς το μυαλό σας από τους τελειωμένους που ακούτε μήπως -έστω και στα γεράματά σας- ακούσετε κάτι της προκοπής?!!! :wink:

Για να έρθω, θα πρέπει να συνεννοηθούμε πρώτα, γιατί θα έρθω μόνος μου και δεν θα λέει και τόσο να κάθομαι μόνος μου και να ακούω τις πίπες του Σειρινάκη!
Ελπίζω αυτή τη Δευτέρα να το κανονίσουμε καλύτερα …