Bon Jovi - Have A Nice Day

xa…xa… to akous tis pipes kala tha einai… min tis kaneis prosexe!!!

xa…xa…xa.x…a.x…xa…x.a…

kanoniste me Antrea, Teli klp ego ekei tha eimai outos i alliws!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μα να σου πώ, απ’το να κάθομαι μόνος μου και να τις ακούω…καλύτερα στην τελική να τις κάνω!! Θα περάσει πιο ευχάριστα η ώρα μου!! :lol:

Άντε ρε, καλό ΣΚ και (ίσως) τα πούμε τη Δευτέρα :wink:

Γιατί δεν καθαρίζετε εσείς το μυαλό σας από τους τελειωμένους που ακούτε μήπως -έστω και στα γεράματά σας- ακούσετε κάτι της προκοπής?!!! :wink:

Για να έρθω, θα πρέπει να συνεννοηθούμε πρώτα, γιατί θα έρθω μόνος μου και δεν θα λέει και τόσο να κάθομαι μόνος μου και να ακούω τις πίπες του Σειρινάκη!
Ελπίζω αυτή τη Δευτέρα να το κανονίσουμε καλύτερα …[/quote]

Θα το φας το κεφάλι σου νεανία… Μου φαίνεται ότι δεν θα τους γλιτώσεις τελικά τους VENOM… Ποιος είναι τελειωμένος ρεεεεε… Ειδικά σε σύγκριση με τα σκουπίδια που κυκλοφορούν σήμερα, οι γέροι γαμάνε… Και όχι μόνο οι ποζεράδες γέροι…

Εγώ τη Δευτέρα θα έρθω, όπως και να 'χει… Μετά την εκπομπή… ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

Δεν είναι 100.000.000 φορές μικρότεροι… Είναι 80.000.000 μικρότεροι…
Ότι κι αν λες ο TESLA θα υποστηρίξει εμένα, αφού το 1992 (την Πρωτοχρονιά) στην Ιαπωνία αυτοί και οι Metallica ήταν support στους EUROPE… ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

xa…xa… kalo S/K se olous, me merikous mporei na vrethoume se tipota ipopta kai skoteina meri sto savvatovrado…

Παρέα σε ύποπτα, σκοτεινά, υγρά…; Τι έχουμε εδώ; Παρτάκι… με Πλωμάρι;

Ρε Τελημεχαρνα διαβαζω και δεν καταλαβαινω τιποτα απο ολα αυτα που λες … τεσπα ποτε ειπες κατι σωστο για να πεις και τωρα , που μου τσαμπουνας για Europe και αυτο που τους σωζει ειναι ο κιθαριστας τους που ειναι και ΝΟΡΒΗΓΟΣ, παλιοχαλβα … πανε παιξε κανα μπασκετακι και οταν βαζεις καλαθι , παιξε και τη βλαχια των Europe.
Ρε τωρα που το θυμηθηκα γιατι το Prisoners In Paradise το γραψανε ξανα απο την αρχη μηπως τους εβαλε χερι η εταιρεια οτι θα πηγαινε απατο ? που τολμας να πιασεις στο στομα σου τους bon Jovi η μηπως η περμαναντ και το ξανθο μαλακι του Τempest ηταν το φυσικο του ? Για πες ρε euro-vlaxo-power-speed-thrash-katinapaksinou-personatis tv που εχεις και αποψη για το τι εστι καλη μουσικη , και το αλλο σταματα να γινεσαι gay επιτελους εχεις γυναικα και παιδι , μην αναφερεσαι αλλο στους paradise lost εκτιθεσαι και βγαινεις και εκτος θεματος .

Βρε σουβλακοφάγε το Prisoners in Paradise τους έβαλε η κωλοεταιρεία τους να το ξαναγράψουν, μήπως και ακουστούν χαζοαμερικάνικα και πουλήσουν, ωστόσο πήγε άπατο γιατί τότε η βλαχοαμερικάνοι είχαν ανακαλύψει τους άλλους κουλούς τους Nirvana… Τέλος πάντων γουστάρω τους Bon Jovi, σχεδόν όσο και τους Europe βλάκα, απλά οι Europe είναι καλύτεροι μουσικοί και μπορούν να παίξουν τα πάντα… Στα Hitάκια o Desmond Child συγνώμη οι Βοn Jovi είναι σαφώς καλύτεροι… Seven doors hotel, Stormwind, Scream of anger, Spirit of the underdog κι άλλα τέτοια αποκλείεται να βγάλει το New Jersey…

Oταν λες τα παντα τι αλλο εννοεις εκτος απο το πουλακι τους ?

Συνεχισε να λες … μονο που καποιος πρεπει να σε ενημερωσει οτι οταν πετας τετοια μαργαριταρια δεν γινεσαι πλουσιοτερος χρηματικα αλλα γινεσαι ολο και πιο πολυ λαικος μαναβης … αστο ρε Τελη … αστο να παει στο διαολο και μην ανοιγεις το στομα σου , η κατασταση σου ολο και χειροτερευει … τι ψυχη θα παραδωσεις θα θελα να ξερα με αυτα που λες …

to bounce exei mono 3 poly kala tragoudia to undivided, to hook me up kai to bounce, den exei katholou solo kai exei athlies ballades. mono ta b sides axizan apo to bounce. stin arxi mou arese pio poly apo to crush alla tora den eimai sigouri. pantos kai oi dyo aytoi diskoi de lene kai polla.
to these days kata ti gnomi mou einai to deytero kalytero meta to keep the faith. ti na anafero hey god, something for the pain, these days, damned, my guitar lies bleeding in my arms, all i want is everything…
kai parolo pou exei arketes ballades (kales omos) einai apo tous pio dynatous tous diskous.

…Lie to Me , Somethin To Believe In , It’s Hard Letting You Go , Hearts Breakin Even, ολο το cd έχει κομματάρες … τι να λεμε τωρα …

…Lie to Me , Somethin To Believe In , It’s Hard Letting You Go , Hearts Breakin Even, ολο το cd έχει κομματάρες … τι να λεμε τωρα …[/quote]

Καλά Αντρίκο λέγε μαλακίες… Το κορίτσι πριν τα είπε καλύτερα… Τουλάχιστον το Bounce είχε 4 hard rock τραγουδάρες… To Τhese days ήταν εντελώς φλώρικο (και καλά ώριμο, του πέους)… Ώριμο το Keep the faith Ναί. Το These days είναι gay γι’ αυτό το λόγο άλλωστε άρεσε στους Άγγλους… ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Xenerwtei, akouses pali to Final Countdown pou to paizane sto gipedo xtes kai xananiwses e??

pare to xampari xemwramene, oti oi EUROPE oute se poiotita, oute se pwliseis tha ftasoun pote tous BON JOVI, kai ta ipoloipa pari poiotitas klp ta akoume verese!!!
katse twra sta avga sou… kai…Have a nice day!!!

xa…xa.x.a.x.a

Έρχεται the final countdown για σένα… Θα αμολήσω το γνωστό θυληκό σίφουνα απ’ έξω απ’ το σπίτι σου…

Eimai antianemikos!!! Amola kai tin Lernaia Ydra, tin Katrina kai auto pou ennoeis!!!

love bites!!!

Θα γίνει αερικό μπροστά στο σίφουνα που θα έρθει… Καλά αυτό το Have a nice day έχει υπέροχο εξώφυλλο… Να φανταστείς η κόρη μου απ’ την κοιλιά της μάνας της μου φώναζε ότι δεν γουστάρει τα χαζά παραμυθάκια με κόκκινα εξώφυλλα… Το μόνο κόκκινο που ζήτησε ήταν η φανέλα του Ριβάλντο…

Ετσι ο Ριμπο :lol:

poios esvise ayto pou egrapsa prin kai giati?
den itan “prosvlitikou xaraktira” kai exo dei poly xeirotera edo.

en pasi periptosi epanalamvano oti kata ti gnomi mou to these days einai poly pio “hard rock” apo tis 4 hard rock tragoudares tou bounce.
kai episis xaraktirismoi opos “floriko” kai “gay” sti mousiki einai adokimoi gia mena kathos de mporo na katalavo ti akrivos prosdiorizoun alla kai poios dikaioutai (an dikaioutai kaneis) na tous leei.

Κανένας δεν έσβησε μήνυμα σου. Ρίξε μια καλύτερη ματιά.

Πεστα , πεστα , ευγε … 1.000.000.000 % συμφωνω μαζι σου , αλλα το συγκεκριμενο ατομο μην το παιρνεις και σοβαρα γιατι δεν ξερει και πολλα πλην οτι αφορα Εurope , οποτε και δεν σκαμπαζει και απο μουσικη . Παρτα ρε φουστη Τελη γιατι δεν ειμαι ο μοναδικος που λεει οτι το These Days μαμει και σπερνει …

Και κατι αλλο , Tελη , αλλαξε το avatar σου και βαλε κανεναν αρσενικο που μου εχεις μοστραρει την φλωρετα τον Tempest

Οι Βon jovi τους europe τους εχουν για τα .τετοια τους , τολμας να συγκρινεις την Α Εθνκη με το ερασιτεχνικο …

Α Τελη στην ΕΤ1 σημερα , οταν εδειχνε την εθνικη μπασκετ την ωρα που κατεβαινε απο το αεροπλανο το κομματι που επαιζε εκεινη την στιγμη ηταν το

[size=6]Ηave A Nice Day [/size]

exakoloutho na mi to vlepo… :?
ok den peirazei etsi ki allios to xanaegrapsa