Bon Jovi - Have A Nice Day

Πεστα , πεστα , ευγε … 1.000.000.000 % συμφωνω μαζι σου , αλλα το συγκεκριμενο ατομο μην το παιρνεις και σοβαρα γιατι δεν ξερει και πολλα πλην οτι αφορα Εurope , οποτε και δεν σκαμπαζει και απο μουσικη . Παρτα ρε φουστη Τελη γιατι δεν ειμαι ο μοναδικος που λεει οτι το These Days μαμει και σπερνει …

Και κατι αλλο , Tελη , αλλαξε το avatar σου και βαλε κανεναν αρσενικο που μου εχεις μοστραρει την φλωρετα τον Tempest

Οι Βon jovi τους europe τους εχουν για τα .τετοια τους , τολμας να συγκρινεις την Α Εθνκη με το ερασιτεχνικο …

Α Τελη στην ΕΤ1 σημερα , οταν εδειχνε την εθνικη μπασκετ την ωρα που κατεβαινε απο το αεροπλανο το κομματι που επαιζε εκεινη την στιγμη ηταν το

[size=6]Ηave A Nice Day [/size][/quote]

Προς rr… Και μόνο το γεγονός ότι σ’ αρέσουν οι Bon Jovi δείχνει ότι ξέρεις από μουσική… Οι όροι “φλώρικο και gay” όντως είναι αδόκιμοι μουσικά, αλλά συνηθίζεται στα forum να μην γράφουμε με ξύλινους τυπικούς μουσικούς όρους… Είθισται να είναι κάπως πιο χαλαρά τα πράγματα εδώ… Αν προτιμάς μπορώ να χαρακτηρίσω το These Days πιο ήρεμο, πιο μπαλλαντοειδές… Προσωπικά πιστεεύω ότι το συγκεκριμένο στλ μουσικής σ’ ένα ολόκληρο άλμπουμ καταντάει κάπως κουραστικό… Το να μ’ αρέσει ένα cd δεν έχει προσωπικά για μένα καμία σημασία σε σχέση με τις πωλήσεις του… Για παράδειγμα, θεωρώ το The final countdown, το κατώτερο συνθετικά cd των Europe, μετά το Prisoners κι ας πούλησε 8 εκατ. cd και 10 εκατ singles… Επί του προκειμένου εμένα που μ’ αρέσει περισσότερο η φάση New Jersey - Keep the faith φαση των Bon Jovi, το Bounce μ’ αρέσει περισσότερο από το These days…

Προς “νούμερο”…

Καταρχήν δεν τίθεται θέ΄μα σύγκρισης ανάμεσα στους Bon Jovi και τους Europe… Ωστόσο και αν ετίθετο, ποτέ σε τέτοιες περιπτώσεις οι πωλήσεις δεν αποτελούν κριτήριο… Για παράδειγμα οι Scorpions που είναι καλύτεροι κι από τους δύο, έχουν πουλήσεις συνολικά 15 εκατ. cd με σχεδόν τριπλάσιες κυκλοφορίες…

Όσον αφορά τις ικανότητες των μουσικών, νομίζω ότι αντικειμενικά οι Europe έχουν πιο βιρτουόζους “παίχτες”. Άλλωστε μου το παραδέχτηκες ενώπιον του Japan όταν σου έβαλα το Flight of the bampeblee το σόλο που έπαιζε στις περιοδείες ο Κee Marcello… (ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ)

Τρίτο καικυριότερο… Αν ο Tempest είναι φλώρος, τρέχα γρήγορα στην Καζαμπλάνκα για αφαίρεση πέους… :twisted: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αυτά για να τα βάζεις άλλη φορά με τ’ αγόρι μου…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Slekkas ότι και να γράψεις τώρα έχεις δίκιο…

Προς Μαναβη

Ρε δε εισαι 24 ωρες στην τηλεοραση για να μιλας με δημοσιογραφιστικες εκφρασεις , η εκπομπη ειναι 23.30 - 00.30 και σταματα να κοιτας παραπονεμενα την καμερα , και ξυρισου επιτελους … Α

ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. εδω μπηκαν οι Κυπριοι .

Για το σολο του Marchello που λες δεν το θυμαμαι καν , και αν ημουν τον τυπο δεν το εχω σε εκτιμηση . Τωρα οσο αφορα για βιρτουοζους κλπ κλπ , αν δεν υπαρχει συναισθημα και δεν κλαινε τα τελια βλεπε " … Bleeding in my arms " τοτε το κουνουπιδι ειναι μαπα , μπορει να βγει και κολοκυθι , κολοκυθοκεφαλε .

ΒΟΝ JOVI ΡΕ Μ****Α !!!

Συμφωνώ για συναίσθημα… Άκου το Tomorrow και τρέχα να πάρει πιπίλες στον κουλό τον Sambora…

Και εδω μπαινει το κομματι των Goin’ …

Κανεις μας δεν σου ειπε ποσο μ@@κας εισαι
τον Richie αν δεν γουσταρεις
σου δειχνω τι να παρεις … :lol: :lol:

Και εδω μπαινει το κομματι των Goin’ …

Κανεις μας δεν σου ειπε ποσο μ@@κας εισαι
τον Richie αν δεν γουσταρεις
σου δειχνω τι να παρεις … :lol: :lol:[/quote]

Κρύο…

Χαιρετώ σας φεύγω για Ισπανία…

Τα λέμε μεθαύριο…

Καλο ταξιδι! :cry:

:lol:

Κατσε εκει ρε , … μεχρι το επομενο Euro θα δεις και κανα Live της προκοπης … γιατι μαλλον αυριο θα δεις Live σοδομισμο … :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Κατ’αρχήν, μ’αρέσει που σας στοιχειώνει το πνεύμα μου όταν ξεκατινιάζεστε!!! :lol:

Πρέπει να δηλώσω κι εγώ ότι πήρα το “Have A Nice Day” για να μπορώ να εκφέρω άποψη.
Μην ψαρώνεται…από μαύρο το πήρα, μην τρελλαθούμε κι όλας!! :wink:

Πρέπει επίσης να δηλώσω ότι στους Bon Jovi έχω μία συμπάθεια αφού είναι από τα πρώτα μουσικά ακούσματα που είχα στη ζωή μου.

Λοιπόν, το cdακι…είναι ένα Bon Jovi cd!! 8O :lol:
Μηδέν έμπνευση, μηδέν πρωτοτυπία, κανένα καινούριο στοιχείο!
Είναι μία ευχάριστη μουσικούλα που τη βάζεις στο αυτοκίνητο όταν ο συνοδηγός δεν γουστάρει metal!!! :lol: :lol:

E, kai? protimo na exw wraia sinodigo kai na min goustarei metal, para kamia metalou pou na einai patsavoura!!! (an sindiazei kai ta dio vevea kai goustarei kai BJ ttote milame gia tin teleia periptwsi!!!

Afou eisai poseri kai esi vre Slekka!!

xi…xi…xi…

oso gia tin prwtotipia, vres mou merika metal sximata pou exoun pia prwtotipia…

den katigorw kanena, alla diskola vgenoun albums me prwtotipies pia…

Θυμάσαι μία φορά που σου έλεγα ότι όλα αυτά τα θεωρώ τα “σκυλάδικα” του rock?
Γι’αυτό ακριβώς το είχα πει.
Γιατί όταν είσαι πχ στο αυτοκίνητο και δεν έχεις καμμία όρεξη να δώσεις βάση σ’αυτό που ακούς, είτε βάλεις mainstream κομμάτια, είτε Bon Jovi, είτε Πέγκυ Ζήνα το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο : Θα αδιαφορήσουν πλήρως τ’αυτιά σου μέχρι τη στιγμή που θα εκνευριστείς!!! :wink:
Γιατί κακά τα ψέμματα, αν το έχεις στο backround κάποια στιγμή θα σου σπάσει τα νεύρα!! :roll:

Άσχετο:
Σειρινάκη, ποιά η γνώμη σου για το καινούριο των Eyefear?
Και ποιά η γνώμη του Φράγκου για το ίδιο cdάκι.

aporo me tous metalades pou akoune synexeia to idio kommati kai nomizoun oti einai diaforetika tragoudia kai tous aresei kiolas. :stuck_out_tongue:

Ε μην τα κανουμε και τοσο τραγικα…

Κι εγώ ακριβώς αυτη την απορία έχω με τα άτομα που ακούν Bon Jovi και τα συναφή!
Πχ στο καινούριο, θα μπορούσαν να βρίσκονται 2 κομμάτια μόνο στο cdακι, όχι 13!. Ένα που θα ήταν όλα τα “ζωηρά” κομμάτια μαζί (ελάχιστες οι διαφορές μεταξύ τους) κι ένα που θα ήταν όλες οι μπαλάντες (καμμία διαφορά μεταξύ τους) !! :lol: :lol:

Α…και κάτι άλλο…εγώ προσωπικά τον χαρακτηρισμό “μεταλάς” τον αποποιούμαι, γιατί δεν μου ταιριάζει ! :wink: 8)

Έλειψα για λίγο και σας έκανε μια χαψιά ο Slekkas… Καταρχήν και μόνο το γεγονός ότι πήρε το cd από μαύρο, δείχνει πως κατα βάθος είναι πολύ χειρότερος από μεα΄ς στο ξεκαντίνιασμα… Με Βαλάντη, Τερλέγκα, Βίσση και Χατζηγιάννη τη βγάζει κάθε βράδυ το παλικάρι… Ρε Slekkas είπαμε να είμαστε διεθνιστές και αντιρατσιστές, αλλά όχι και να παίρνουμε cd από μαύρους… Η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική… ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Η πρωτοτυπία όπως είπε και ο Sirjim στις μέρες μας είναι κάτι που σπανίζει, λόγω της υπερπληθώρας μουσικών προϊόντων…
Βασικά μόνο οι Europe έβγαλαν πολύ πρωτότυπο cd και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Κι εγώ ακριβώς αυτη την απορία έχω με τα άτομα που ακούν Bon Jovi και τα συναφή!
Πχ στο καινούριο, θα μπορούσαν να βρίσκονται 2 κομμάτια μόνο στο cdακι, όχι 13!. Ένα που θα ήταν όλα τα “ζωηρά” κομμάτια μαζί (ελάχιστες οι διαφορές μεταξύ τους) κι ένα που θα ήταν όλες οι μπαλάντες (καμμία διαφορά μεταξύ τους) !! :lol: :lol:

Α…και κάτι άλλο…εγώ προσωπικά τον χαρακτηρισμό “μεταλάς” τον αποποιούμαι, γιατί δεν μου ταιριάζει ! :wink: 8)[/quote]

nai mono pou to have a nice day exei mia ballada. mallon sta alitheia exoun peiraxtei ta aytia sou apo kati :stuck_out_tongue:
apo poly pegi zina isos?

Πάντως το cd δεν μπορείς να το χαρκατηρίσεις με τίποτα hard rock

apo to 1992 kai meta den xaraktirizo tous bon jovi “hard” rock.

apo to 1992 kai meta den xaraktirizo tous bon jovi “hard” rock.[/quote]

Δυστυχώς αυτό είναι που με χαλάει… Αν και στην καλή μουσική δεν χωράνε ταμπέλες, οι Bon Jovi είναι απείρως καλύτεροι όταν παίζουν σαν Bon Jovi (δηλαδή την μπάντα που δίδαξε hard rock στα 80’s), απ’ ότι όταν παίζουν σαν U2 και οι σύγχρονοι κλώνοι τους Coldplay, Oasis, κλπ)