Πεστα , πεστα , ευγε … 1.000.000.000 % συμφωνω μαζι σου , αλλα το συγκεκριμενο ατομο μην το παιρνεις και σοβαρα γιατι δεν ξερει και πολλα πλην οτι αφορα Εurope , οποτε και δεν σκαμπαζει και απο μουσικη . Παρτα ρε φουστη Τελη γιατι δεν ειμαι ο μοναδικος που λεει οτι το These Days μαμει και σπερνει …
Και κατι αλλο , Tελη , αλλαξε το avatar σου και βαλε κανεναν αρσενικο που μου εχεις μοστραρει την φλωρετα τον Tempest
Οι Βon jovi τους europe τους εχουν για τα .τετοια τους , τολμας να συγκρινεις την Α Εθνκη με το ερασιτεχνικο …
Α Τελη στην ΕΤ1 σημερα , οταν εδειχνε την εθνικη μπασκετ την ωρα που κατεβαινε απο το αεροπλανο το κομματι που επαιζε εκεινη την στιγμη ηταν το
[size=6]Ηave A Nice Day [/size][/quote]
Προς rr… Και μόνο το γεγονός ότι σ’ αρέσουν οι Bon Jovi δείχνει ότι ξέρεις από μουσική… Οι όροι “φλώρικο και gay” όντως είναι αδόκιμοι μουσικά, αλλά συνηθίζεται στα forum να μην γράφουμε με ξύλινους τυπικούς μουσικούς όρους… Είθισται να είναι κάπως πιο χαλαρά τα πράγματα εδώ… Αν προτιμάς μπορώ να χαρακτηρίσω το These Days πιο ήρεμο, πιο μπαλλαντοειδές… Προσωπικά πιστεεύω ότι το συγκεκριμένο στλ μουσικής σ’ ένα ολόκληρο άλμπουμ καταντάει κάπως κουραστικό… Το να μ’ αρέσει ένα cd δεν έχει προσωπικά για μένα καμία σημασία σε σχέση με τις πωλήσεις του… Για παράδειγμα, θεωρώ το The final countdown, το κατώτερο συνθετικά cd των Europe, μετά το Prisoners κι ας πούλησε 8 εκατ. cd και 10 εκατ singles… Επί του προκειμένου εμένα που μ’ αρέσει περισσότερο η φάση New Jersey - Keep the faith φαση των Bon Jovi, το Bounce μ’ αρέσει περισσότερο από το These days…
Προς “νούμερο”…
Καταρχήν δεν τίθεται θέ΄μα σύγκρισης ανάμεσα στους Bon Jovi και τους Europe… Ωστόσο και αν ετίθετο, ποτέ σε τέτοιες περιπτώσεις οι πωλήσεις δεν αποτελούν κριτήριο… Για παράδειγμα οι Scorpions που είναι καλύτεροι κι από τους δύο, έχουν πουλήσεις συνολικά 15 εκατ. cd με σχεδόν τριπλάσιες κυκλοφορίες…
Όσον αφορά τις ικανότητες των μουσικών, νομίζω ότι αντικειμενικά οι Europe έχουν πιο βιρτουόζους “παίχτες”. Άλλωστε μου το παραδέχτηκες ενώπιον του Japan όταν σου έβαλα το Flight of the bampeblee το σόλο που έπαιζε στις περιοδείες ο Κee Marcello… (ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ)
Τρίτο καικυριότερο… Αν ο Tempest είναι φλώρος, τρέχα γρήγορα στην Καζαμπλάνκα για αφαίρεση πέους… :twisted:
Αυτά για να τα βάζεις άλλη φορά με τ’ αγόρι μου…
Slekkas ότι και να γράψεις τώρα έχεις δίκιο…