είμαστε off topic και θα μας κράξει ο moderator, αλλά για τους εδώ διοργανωτές είναι καλή ευκαιρία για να βγάλουν καλά λεφτά, στο ΟΑΚΑ μαζεύουν για πλάκα 40.000 κόσμο…
LOL να δω τους backstagers να προσπαθούν να κάνουν στην Ελλάδα τις μαλακίες που κάνουν στην Αγγλία και τι στον κόσμο. Μιλάμε θα πέσει πολύ γέλιο… και πολύ ξύλο! Κοντός ψαλμός αλληλούια, σύντομα θα ξέρουμε.
40.000??? Tι λέμε τώρα, SOLD OUT θα είναι με 80.000 μέσα αλα Madonna και άλλους τόσους έξω! Όποιον έχω ρωτήσει ψήνεται πολύ στην ιδέα! Και λέγαμε ότι στους Scorpions ήρθε και η κουτσή Μαρία! Εδώ θα έρθει και ο κουφός Μανώλης! Το ticketάκι βέβαια θα είναι από χρυσάφι, αλλά ας έρθουν και τι στον κόσμο! 8)
τώρα την ακατονόμαστη τι την αναφέρεις κ με χαλάς?
είπα 40000, ελπίζω για πολύ παραπάνω κόσμο
Αντικειμενικά οι 40.000 είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από τους 80.000. Θα δούμε.
Ναι καλά. Εδώ οι Scorpions μαζεύουν κάθε χρόνο 30.000! Ας έρθουν και βλέπουμε…
Παιδιά έχω την αίσθηση από την αποδοχή που έχουν έξω και τα απωθημένα που έχουν δημιουργήσει ότι το ΟΑΚΑ θα αφυκτιά. Ας έρθουν με το καλό και θα γίνει της Π… περιμένουμε με ανυπομονησία το album τώρα και ίδωμεν!!..:papas::bow2:
θεικο ποστ!!!
ο κουφος μανωλης χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Απλα αμα ερθουν θα εχω ετοιμα τα λεξοτανιλ χαχαχα!!ανετα μια 50.000 για 80 δυσκολο!!
Παντως στο ραδιοφωνο παιζουν πολυ Μπον Τζοβι παρα πολυ ομως μηπως ξερουν κατι?
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η περιοδεία θα είναι μεγαλύτερη από την Lost Highway Tour και ότι θα πάνε σε μέρη που δεν έχουν ξαναπάει. Λέτε ρε?
Στις τελευταίες 3 ξέρω γω περιοδείες τα ίδια και τα ίδια λέμε και το δένουμε κόμπο. Και εγώ θέλω σαν τρελή να τους δω αλλά αυτή η διαδικασία είναι πολύ ψυχοφθόρα.
Και επιτέλους αποφασίσαμε με φίλη μόλις ανακοινωθούν οι ημερομηνίες, εάν η Ελλάδα δεν είναι μέσα, να κλείσουμε για Λονδίνο (μάλλον).
Παρόλα αυτά :papas:
Ε ναι…
Άλλωστε κάθε συζήτηση,εφόσον δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο γίνεται απλά για να περνάει η ώρα.Τα χουμε ξαναζήσει
…Living on a prayer… :papas:
Απλώς σκεφτείτε ότι στους AC/DC ήταν κάπου 40.000-50.000 μέσα. Μια χαρά νούμερο. Και επειδή θεωρώ ότι οι Bon Jovi είναι πιο εμπορικοί από τους Αυστραλούς, συν το ότι είναι για πολλούς απωθημένο, γι’αυτό λέω για sold out. Ό,τι και να λέμε όμως… :papas:
Εγώ επιμένω να κρατάτε μικρό καλάθι σχετικά με την προσελεύση. Οι Bon Jovi δεν είναι με τίποτα πιο εμπορικοί από τους AC/DC, που ήταν αποθημένο κάθε μεταλά, όποιας ηλικίας και αν είναι. Ότι θα έρθουν διάφοροι τύποι περιμένοντας να ακούσουν το Always για να πάρουν αγκαλιά την γκόμενα θα έρθουν, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι και τόσοι πολλοί. Άσε που θα απογοητευτούν!
Κάτσε να έρθουν και ας είμαστε 500 άτομα.
Αν και με καλό promotion όπως είχαν οι ACDC και άλλοι(κλιπ στην τιβί κλπ) νομίζω θα τα πήγαινε πολύ καλά από προσέλευση.
Και οι BJ είναι απωθημένο κάθε ροκά, όποιας ηλικίας και αν είναι.
Τέλος πάντων, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Και οι 2 μπάντες είναι legends! 8)
Ελπίζω να μην ξεχνάμε ότι οι BJ το promotion το έχουν κάνει επιστήμη…
LOL. Έτσι μ΄αρέσεις. Ούτως ή άλλως και στους AC/DC μέσα ήμασταν και στους Bon Jovi άμα έρθουν μέσα θα είμαστε.
Και θα καθήσουμε στην πόρτα να τους μετράμε και ο χαμένος κερνάει καφέ!
Πάλι τζάμπα καφέ θα πιω! χεχεχε…
Δεν θέλω να προδικάσω αποτέλεσμα αλλά φραπέ γλυκό με γάλα πίνω. Κλασσικά!:roll: