BON JOVI - The Circle

παιδες μολις σημερα κυκλοφορησε το καινουριο κλιπ στην επισημη ιστοσελιδα της μπαντας.μπειτε,δειτε το κ περιμενω εντυπωσεις.εμενα μου φανηκε αρκετα καλο-στελνει αρκετα μηνυματα-και εκτος της σκηνοθεσιας ενα ακομα θετικο στοιχειο ειναι οτι το σολο που ακουγεται ειναι το δευτερο,το…καλο,οποτε ο τζον μπορουμε να πουμε πως δεν φωναζει τσαμπα guitaaar. :slight_smile:

:yes::thumbup:

λοιπον κυκλοφορησε επισης το full album preview.με λιγα δευτερολεπτα δλδ απ ολα τα τραγουδια!!!προλαβα να ξεχωρισω τα εξης: work for the workin man (το ειχα πει εδω κ ενα μηνα αλλωστε οτι περιμενω να ειναι πολυ καλο),brokenpromiseland,bullet,happy now…αναμενουμε παιδια!αντε κ ο καιρος γαρ εγγυς!!! :smiley:

Άρχισαν να ανακοινώνονται ημερομηνίες. Αμερική προς το παρόν, με ένα κενό τον Ιούνιο όποτε και θα παίξουν στην Ο2 στο Λονδίνο. Γαμώτο, ήλπιζα για Μάιο Λονδίνο, Ιούνιο δε μπορώ μάλλον :cry:
Γενικώς θα είναι 2 χρόνια σχεδόν On the road… Για να δούμε και τη συνέχεια της περιοδείας…

Πού? Πού? Δώσε κανα link στο λαό! :vibrate:

Νομίζω στο amazon.com

είμαι νέο μέλος στο forum… και φυσικά fan των Bon Jovi :smiley:

το full album preview μπορείτε να το ακούσετε στο από κάτω link :wink:

Aντε ρε guys,πανω που νομιζα οτι εχετε χαθει ολοι…Eδω κ μια βδομαδα εχω γραψει για το αλμπουμ preview κ δεν εβλεπα κινηση!λοιπον εχουμε κ λεμε…το full album preview το πετυχα στο you tube φυσικα.Χθες το βραδυ ομως ανεβασαν κ ενα αλλο preview που εχει περισσοτερα δευτερολεπτα απτο καθε τραγουδι (περισσοτερα κ απ αυτα στο amazon) κ μπορει να μας οδηγησει σε λιγο ασφαλεστερα συμπερασματα…Αυτο θα τον βρειτε αν γραψετε στη μηχανη αναζητησης : Bon Jovi - The Circle Extended Preview!! :wink:

στο YouTube το Bon Jovi - The Circle Extended Preview!!
το έχουν διαγράψει με την εξής δικαιολογία…

This video is no longer available due to a copyright claim by a third party.

αλλά… στο Ισπανικό site CRUSHMAGAZINE.es ανέβηκε
το mp3 του When We Were Beautiful

http://www.crushmagazine.es/

οδηγίες…

κάντε κλικ αριστερά που λέει “DESCÁRGATE”
και μετά κλικ εκεί που λέει “descargar mp3”

θα κατέβει σε μορφή zip… ξε-zip-άρετε και ακούστε το :wink:

Το review (όχι το extended) στο youtube.

Μολις διαπιστωσα οτι το extended που σας ειχα πει,το εβγαλαν χθες το βραδυ…Ελπιζω τουλαχιστον ολο κ καποιος να προλαβε κ να το ακουσε…

Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για youtube και περιέργες ιστορίες. Κοιτάξτε μία από Τουρκία μεριά και όλο και κάτι θα βρείτε. :wink:

Δεν βοηθάς λίιιιιιιγο??? :roll:

Το θέμα τακτοποιήθηκε.

Σχετικά με το δίσκο τώρα, αδυνατώ να πιστεψω οτι αυτό το πράμα έχει βγει κάτω απ’ το όνομα “Bon Jovi”. Συνεχίζω τις ακροάσεις, αλλά το μέλλον αρκετά δυσοίωνο. Καλύτερες στιγμές τα “We Weren’t Born To Follow”, “Thorn In My Side” και “Love’s The Only Rule” και σταματάμε εκεί.

Δηλαδή? :roll:

Με μί απρώτη γρήγορη ακρόαση δεν με ενθουσίασε και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με το big loud rock record που διαφημίζανε. θα το ξανακούσω κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο, αλλά με βάση το δίσκο δεν μετανιώνω καθόλου που δεν τα έχωσα για το Ο2!!

Τι δηλαδή, είσαι απλά θεός! :wink:

Τσέκαρε τα pm σου:wink:

Πήρες ένα private thanx, τσίμπα και από εδώ ένα!

Τhanx! :smiley:

:stuck_out_tongue: 8)