BON JOVI - The Circle

Ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια για μερικα λινκ… :wink:
Εχοντας ακουσει μερικα απτα κομματια,δεν ειμαι τοσο απογοητευμενος.Ας πουμε πως ξεχωρισα γυρω στα 7 κομματια με το πρωτο ακουσμα,σε συγκριση με το Lost Highway,που μολις το ακουσα πρωτη φορα ειχα τασεις αυτοκτονιας…χαχα
Βεβαια δεν ξερω τι προσδοκιες ειχε ο καθενας μας…Εγω θα ημουν ευχαριστημενος αν ακουγα ενα αλμπουμ στο επιπεδο του H.A.N.D.Σε πρωτη φαση ειμαι ευχαριστημενος λοιπον κ συνεχιζω την ακροαση…Πρωτο αγαπημενο κομματι : BROKENPROMISELAND

άκουσα πριν λίγο 8 τραγούδια ολόκληρα στο YouTube

από αυτό το πρώτο άκουσμα έμεινα ικανοποιημένος

φυσικά σε καμιά περίπτωση το άλμπουμ δεν είναι “Slippery When Wet”
που είναι και το αγαπημένο μου Bon Jovi album… και δεν θα μπορούσε
να είναι σαν το “Slippery When Wet” αφού οι εποχές έχουν αλλάξει

αλλά ευτυχώς το album δεν είναι Lost Highway… δηλαδή lost για lost

εκτός λοιπόν από το We Weren’t Born To Follow
μου άρεσαν και τα εξής τραγούδια:

Thorn In My Side
Live Before You Die
Bullet
Broken Promise Land
Work For The Working Man
Learn To Love
Happy Now

το Superman Tonight δεν μου άρεσε

ακόμα…
μου αρέσει το When We Were Beautiful
που το έχω ακούσει από προχτές

από τα 12 τραγούδια του cd έχω ακούσει τα 10
και από αυτά τα 10 μου άρεσαν τα 9

9 στα 12… δεν κακό

Τελικά με μια προσεκτικότερη ακρόαση είναι χειρότερο από ότι νόμιζα. Σίγουρα το πιο αδύναμο άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια.

Το άκουσα και εγώ σήμερα και μου έκανε καλή πρώτη εντύπωση.Ένα δύο κομμάτια με άφησαν αδιάφορη αλλά το σύνολο μου άρεσε.Αυτά που μου άρεσαν περισσότερο είναι το We Weren’t Born to Follow,Bullet,Brokenpromiseland και Love’s The Only Rule.Αυτά από την πρώτη ακρόαση.Πάω να το ξαναβάλω.

Λοιπόν, μετά από κάποιες ακροάσεις έχω να πω ότι 6-7 τραγούδια είναι αρκετά καλά. Τα υπόλοιπα ακόμα αδιάφορα. Τα καλά είναι We weren’t born to follow, Work for the working man, Superman tonight, Bullet, Thorn in my side, Brokenpromiseland και έτσι κι έτσι το Live before you die. Αυτά για τώρα.

Bon Jovi…Aκουσα το νεο αλμπουμ,δυσκολευομαι…με προβληματισε αρκετα.:-k

Ενταξει δεν μπορεις να περιμενεις απο μια τετοια μπαντα να βγαλει τη δισκαρα μετα απο τοσα χρονια ουτε να εχεις υπερβολικες απαιτησεις,λυπαμαι αλλα το νεο αλμπουμ απογοητευει,σβηνει καθε ελπιδα οτι ισως θα μπορουσαν να αλλαξουν πορεια προς το καλυτερο,προς αυτο που τους εκανε μεγαλο συγκροτημα κ φυσικα αναφερομαι στον ηχο.

Το The Circle στερειται απο δυνατες στιγμες,απο ενταση,απο νευρο,απο φαντασια και δημιουργικοτητα,δεν στροφαρει,δεν πορωνει,δεν δινει στον ακροατη αυτο το κατι για να πει οτι ναι οι bon jovi ειναι εδω, οτι δεν ειναι τελειωμενοι, οτι επεστρεψαν.

Αντιθετως,εχουμε ενα ηχο και ενα στυλ που θα το χαρακτηριζα ελαφρυ ροκ με ποπ στοιχεια,σωζουν την κατασταση καπως τα σολο του sambora.

Πιο δυνατα κομματια το We werent born to follow,το work for working man το οποιο ο ρυθμος του στο backround και ειδικα στην αρχη μου θυμιζει το livin on a prayer,το love’s the only rule,αντε και το broken promiseland.

Nαι ειναι καλυτερο απο το lost highway αλλα δεν πειθει γενικως.[-X

Θα του δωσω και αλλες ευκαιριες αλλα οι πρωτες εντυπωσεις αφηνουν γευση ξινη…

καλησπερα παιδια῏ειμαι νεος στο φορουμ…ειμαι και εγω πολλα χρονια μεγαλος οπαδος των bon jovi…

ας τα παρουμε απο την αρχη:-k

το αλμπουμ ειναι παρα πολυ καλο…εχει 6-7 κομματια ποu ειναι αρκετα καλα
εκ των οποιων 5 ειναι φοβερα(working man,weren’t born to follow,bullet,brokenpromiseland kai when we ere beautiful)

το αλμπουμ για να πω την αληθεια δεν το περιμενα τοσο καλο αλλα χειροτερο

δεν ειναι ουτε these days ουτε keep the faith…αυτα δεν ξαναβγαινουν εξαλλου.
στιχουργικα ειναι το καλυτερο αλμουμ μετα το these days!
κατα την γνωμη μου παντα ειναι οτι καλυτερο εβγαλαν απο το these days και μετα…ειναι νεα μουσικη,νεο στυλ,ειναι ομως παντα bon jovi!:!:
δεν τους εχω δει δυστιχως ακομα…εχουμε πολλες ελπιδες για ελλαδα…ακομα ειναι νωρις ομως μιας και θα πανε μονο αγγλια το 2010 και επισης για μια συναυλια στο παρισι που ειναι ηδη σολντ ουτ!!!
αμα ο δικσος πουλησει πολυ ελλαδα οπως πουλησε το crush οτε κατα 90% θα εχουμε την τυχη να δουμε το καλυτερο λαιβ που εγιωε ποτε στην χωρα μας…we will keep the faith:papas:

y.gμια σελιδα για ολους που γουσταρουν τους μοναδικους BON JOVI!!!

http://www.facebook.com/home.php?#/pages/Bon-Jovi-Greece/121748166081?ref=ts

Θα διαφωνησω φιλε Bon7,αυτο το νεο στυλ δεν ειναι bon jovi,οχι τουλαχιστον οι bon jovi που ειχαμε συνηθισει που ροκαρανε.Αυτο το ποπ-ροκ με ελαφρως λιγα ξεσπασματα δεν ταιριαζει στους bon jovi.

Το The circle υστερει σε ρυθμο,σε ενταση,δεν ειναι σκληρος ο ηχος οπως θα περιμενε κανεις μετα το πειραμα του lost highway,ειναι mind tempo,ποπ-ροκ style.Kατωτερο των προσδοκιων για μενα.

Φυσικα δεν λειπουν τα γνωστα yeah yeah yeah.:p:p

μα δεν ειπα οτι ειναι χαρντ ροκ…χρονια τωρα δεν παιζουν χαρντ ροκ…αλλα ειναι καλος δισκος και αξιζει…δεν ειπα οτι ειναι καλυτερος απο these days,keep the faith,new jersey,sww-θα ημουν ιεροσυλος εξαλλου!

keep the faith:)

τον δισκο ολοκληρο δεν το εχω ακουσει αλλα το πρωτο σινγκλ,χωνει αγρια

Πάντως δεν είναι αυτό που έλεγε ο Obie περί loud guitars and loud drums. :wink:

Επίσης, από τα albums που βγάλανε στα 00’s ανταγωνίζεται το Have a nice day. Από τα υπόλοιπα, πολύ καλύτερο. 8)

να θυμισω οτι στα 00ς βγαλανε το its my life,τραγικα καλυτερο και απο το have a nice day

Επίσης, στις αρχές των 80’s βγάλανε το Runaway. Πανικός.

Στις αρχές των 90’s βγάλανε το Keep the faith που με την αλλαγή στο look του JBJ κρατήθηκαν στον αφρό και δεν χάθηκαν σαν άλλες μπάντες των 80’s. Πανικός κι εδώ.

Στις αρχές των 00’s βγάλανε το It’s my life και απέκτησαν την καινούργια γενιά οπαδών. Εκεί να δεις πανικός.

Στις αρχές της δεκαετίας των 10’s περίμενα να βγάλουν κάτι δυνατό για να μείνει και να δηλώσουν είμαστε εδώ. Αυτό δεν μπορεί να το προσφέρει το We weren’t born to follow. [-X

Μιλάω για albums και όχι για τραγούδια. :wink:
Το Crush ήταν απαράδεκτο!

εγω αυτο το εγραψα για αυτα που ελεγες οτι το have a nice day ειναι οτι καλυτερο εχουν βγαλει στα 00`ς,το που κολαγε αυτο που εγραψες δεν καταλαβαινω

εντιτ:α,τωρα καταλαβα.εγω εννοουσα το αλμπουμ που ειχε μεσα το it`s my life και κατα τη γνωμη μου ηταν πολυ καλυτερο

• 1000000000000000

To Crush παραμενει το καλυτερο αλμπουμ απο το These Days χωρις παλι να σε συγκλονιζει ολοκληρο μαλλον αδιαφορο ειναι στην τελικη, αλλα περιεχει ενα απο τα mega-hit των '00ς το It’s my life…

Λοιπον παιδια,αν κ ο χρονος θα το δειξει,θα συμφωνησω με εναν φιλο πιο πανω που ειπε οτι το μονο αλμπουμ που συναγωνιζεται μετα τα 00’s ειναι το Have A Nice Day.Δεν νομιζω να καταφερει να το ξεπερασει γιατι κατα τη γνωμη μου λειπει ενα παρα πολυ δυνατο κομματι σε στυλ have a nice day ή εστω last man standing.

Τωρα συγκριτικα με το Crush πιστευω πως δεν υπαρχει καν λογος για συγκριση.Ενταξει το It’s my life φοβερο κομματι,καταπληκτικος ρυθμος,ωραιοι στιχοι,αλλα δεν παυει να ειναι πολυ φτωχο μουσικα.Οπως καπως φτωχο ειναι κ το We weren’t born to follow για promo κομματι,που υποτιθεται οτι ως πρωτο single βγαζεις οτι καλυτερο εχεις να παρουσιασεις απτον νεο σου δισκο.

Τωρα σχετικα μ αυτο που λενε μερικα παιδια οτι το αλμπουμ ειναι ποπ-ροκ,κ οχι ανταξιο για τους bon jovi,δε θα συμφωνησω.Δεν ξερω τι εχουν στο μυαλο τους οταν λενε ροκ στις μερες μας,κ με ποιο συγκροτημα (που προφανως για εσας βγαζει πιο δυνατο ροκ) συγκρινουν τους bon jovi.

Δεν εχω ακουσει τι ελεγαν μεσα απτο συγκροτημα για πολυ δυνατο ροκ αλμπουμ κ
τετοια-αλλωστε του obie μπορει να του φαινοταν για death metal αυτο το cd μετα το lost highway-εγω παντως ακουσα αυτο ακριβως που περιμενα να ακουσω.Κ δεν μ απογοητευει καθολου…

BON JOVI ARE BACK KICKIN’ ASS 8)8)8)

Χρήστο, τις ίδιες απόψεις έχουμε για το νέο Jovi.

Ωραία κειμενάκια both of you guys.

Χρήστο, τις ίδιες απόψεις έχουμε για το νέο Jovi.

Ωραία κειμενάκια both of you guys.

Eytyxos pou to melodic rock anthei kai den xreiazomaste kai apo tous Jovi kapoio megalo album pou fysika den irthe pali. Exei 3-4 poly kales stigmes pantos kai kallista mporoun na promotaroun tragoudia apo kei mesa.