Bon Jovi To Release "We Weren?t Born To Follow" On November 10th
Legendary rockers Bon Jovi have scheduled November 10th as the release date for their new album. Bon Jovi producer John Shanks has announced the title of the upcoming release via his Twitter account. Shanks says the new album will be titled “We Weren?t Born To Follow.”
The first single off the album is slated to hit radio on August 31st and tour plans in support of the album will be announced in October.
πωπω πως γερασαν φαινεται παρα παρα πολυ στο νεο τραγουδι αυτο.Ειμαι πολυ φαν των bon jovi αλλα δεν ελπιζω σε κατι που θα αγγιξει το keep the faith.Βασικα κατι λιγο πολυ σαν το lost highway θα ειναι.Οχι οτι με χαλασε βεβαια και αυτο αλλα σιγουρα δεν γραφουν πλεον τις τραγουδαρες που εγραφαν παλια.Παντος οτι και να ειναι ο νεος δισκος κατι καλο θα βγει οπως παντα.Πλεον παιζουν χαλαρα country και ακουστικα κομματια για αυτο μην ελπιζετε στο καινουριο keep the faith η these days
Καλα εννοειται οτι δεν τρεφουμε φρουδες ελπιδες για αλμπουμ επιπεδου keep the faith,αυτα ειναι ονειρα θερινης νυκτος,αλλα εστω ενα have a nice day ξερω,να ροκαρει λιγο.
Καλα και το νεο κομματι ρε μαγκες ειναι unplugged δεν λεει κατι αυτο καθιστε να ακουσουμε ολα τα τραγουδια…Και το συγκεκριμενο θα χει σκληρο ηχο…Παντως τα λογια ειναι επικαιρα…
Καμια σχεση δν θα χει με το LH καμια ομως…θα ναι πιο ροκ…τωρα ποσο μονο ο Τζοβι το ξερει…
Αγέραστος πάντως ο Τζον! Το καινουργιο κομμάτι μου δείχνει πως δεν ξεφεύγουν απο τα ήπια μονοπάτια του Lost Highway… Εντάξει ένα κομμάτι είναι μόνο… Δεν νομίζω πάντως να αποτελείτε απο κομμάτια αυτού του στύλ μόνο και να ροκάρουν πιό πολύ! Θεε!!! ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ??? 8O 8O 8O 8O
Συμφωνω το in these arms ειναι υμνος μαζι με το i ll be there for you!!!
Ελπιζω ο καλος Θεουλης να μας αξιωσει να τους δουμε κ αυτους!!!
KEEP THE FAITH!
Ειναι επισημο… το νεο αλμπουμ θα λεγεται “The Circle” και θα κυκλοφορισει στις 10 νοεμβρη. Ο τιτλος του πρωτου single ειναι “We Weren’t Born To Follow” και κατα πασα πιθανοτητα θα βρισκεται στα ραδιοφωνα απο την επομενη εβδομαδα!!!
Αντε να δουμε κατα ποσο θα γυρισουν στον παλιο καλο τους εαυτο!!!