Οι πειραματισμοί δε με ενοχλούνε, ίσα ίσα, σε μερικά κομμάτια μου αρέσει η πιο “country” εκδοχή των Jovi. Ελπίζω βέβαια στο ερχόμενο δισκάκι να γυρίσουμε στα παλιά καλά μονοπάτια που όλοι αγαπάμε!
Όπως όλες οι μπάντες, έτσι και οι Jovi έχουν τις αδύνατες στιγμές τους, έτσι πάει. Με εξαίρεση το Have A Nice Day τις τελευταίες δουλείες τους τις θεωρώ κάπως απογοητευτικές, χωρίς όμως να λείπουνε κομμάτια - ύμνοι στους δίσκους αυτούς.
Ετσι εγω εχω μια αισιοδοξια για τ νεο αλμπουμ οτι θα ναι γαματοοοο κ θα εχει κτ απο τα παλια…
!!!Κ ελπιζω με το επομενο τουρ να ερθουν κ στην Ελλαδα ν τρελαθουμε ολοι μαζι!!!
Νεος δισκος απο bon jovi το φθινοπωρο,31 αυγουστου το πρωτο single.
Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα με κάθε νέα κυκλοφορία των Bon Jovi, έτσι και τώρα -κυριολεκτικά από το πουθενά- ανακοινώθηκε ότι το νέο album των Αμερικανών superstars θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου ενώ το πρώτο single θα είναι διαθέσιμο από πολύ νωρίς και πιο συγκεκριμένα στις 31 Αυγούστου.
Νταξ δεν νομιζω,ειναι ενα νεο κομματι σε ακουστικη εκτελεση η ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον και οχι η κανονικη εκτελεση,δεν τους παιρνει να βγαλουν κατι σε τετοιο υφος παλι,πρεπει και επιβαλεται να ροκαρουν και λιγο.
Εμενα παλι καθολου, δεν ειναι η πρωτη φορα που οι Bon Jovi ασχολουνται με τετοια θεματολογια, να θυμισω τραγουδια οπως το These Days ή το πιο προσφατο Bells of Freedom (δηλαδη θεματα που ειναι στην επικαιροτητα)
Μην συγκρίνουμε με these days…καμία σχέση.Το bells of freedom κ αυτο μέτριο ήταν,δεν θέλω όμως να κάνω συγκρίσεις.Θα πω απλά ότι έχω την αίσθηση ότι το καινούριο έχει γραφτεί με περισσότερη προσοχή και λιγότερο feeling
Το νεο τραγουδι προσωπικα με ξενερωσε δν θελω να το σκεφτομαι ουτε κατα διανοια οτι ο νεος δισκος θα ναι τετοιο στυλ…ελπιζω να ειναι διαφορετικο στην ηχογραφηση…!Θελουμε το νεο αλμπουμ ν ναι ροκ αλλα οχι τραγουδια οπως στο Bounce HAND…ας εινια κατι απο keep the faith το πολυ…γτ απο Νιου Τζερσευ δν το βλεπω με την καμια ειναι κ η φωνη του Τζον ταλαιπωρημενη…
Το συγκρινα καθαρα σαν θεματολογια στιχων και οχι σαν τραγουδια (αλλωστε αμα δεν ακουσεις την τελικη εκτελεση δε μπορεις να το κανεις αυτο) οσο για το feeling δυστυχως στις περισσοτερες μπαντες χανεται λιγο πολυ οσο περνανε τα χρονια.