Bon Jovi

ε πόσοι πια δεν έχουν ακούσει ούτε κομμάτι απο bon jovi;
πιο πολύ μια αρπαχτή πρίν απο τη συναυλία μου φαίνεται μιας και πολύ θα βασιστούν στην εξοικονόμηση ευρώ που λές και θα αγοράσουν

Αρπακτη απτην πλευρα ποιων??
Κ αυτη η συζητηση για cd που διατιθενται στα περιπτερα,μαζι με περιοδικα ή χωρις,εχει γινει αρκετες φορες πια.
Η γνωμη μ ειναι,να αρκουμαστε στο οτι μπορουμε να παρουμε ενα cd φθινοτερα,παρα να λεμε για αρπαχτες ή για τσαλακωμα του ιματζ των εκαστοτε συγκροτηματων

όχι απο τους bon jovi πάντως :wink:

ενταξει μωρε,καλο ειναι,να μαθει κανας <<ασχετος>> κ κανα τραγουδακι ακομα γιατι ολο το σταδιο θα ακουστει μονο στο It’s my life,it is now or never,κ ειναι βλακεια.

Συμφωνω μαζι σου περι καλυτερου αλμπουμ…
Αλλα θεωρω καλυτερη αμερικανικη μπαντα εβερ τους Aerosmith…
Το εχει δηλωσει και o JBJ.
I wish I could be half cool for half as long as they…
Θα μου πεις τώρα γουστα ειναι αυτα!!! μαζι σου!!!
Τωρα ναι… ειναι η καλυτερη και πιο πετυχημενη Ροκ τουρ μπαντα…

Είχε τέτοια φωνή ο Jon; 8O8O

Είχε πριν κάνει εγχείρηση στις φωνητικές του χορδές

Και εγω μαλακας εμεινα, φωναρα στο συγκεκριμενο κομματι, οχι οτι γενικα δεν εχει καλη φωνη, αλλα αυτο ηταν το κατι αλλο…

Μαλλον το χειροτερο αλμπουμ τους εδω κ χρονια,ο country ηχος παραμενει κ εδω,εκτος απο 2 κομματια,αντε και 2-3 σολο του σαμπορα,δεν υπαρχει κατι αλλο αξιοπροσεκτο.

Ρε συ Jon, δώσε χώρο στον Richie όπως παλιά! :frowning:

Εμένα δε με χάλασε πάντως το νέο άλμπουμ. Έχει -όπως ΚΑΘΕ δίσκος των BJ- τα φίλλερ του, αλλά έχει και 4-5 που μου αρέσουν αρκετά και στέκονται αξιοπρεπώς: Because We Can, I’m With You, What’ Left of Me, Army of One, Beautiful World. Με βάση τους προηγούμενους δίσκους, καμία έκπληξη, αλλά και καμία απογοήτευση. Ό,τι κάνουν από το Crush και μετά (με εξαίρεση ίσως το “Have A Nice Day” που ξεχωρίζει) συνεχίζουν και με το What About Now.

Εξαρταται,καπου χανουν,καπου κερδιζουν,χανουν παλιους οπαδους τους και στοχευουν(οχι τωρα,απο καιρο) σε ενα κοινο που δεν περιοριζεται σε hard rock μονοπατια αλλα μπορει να προερχεται απο pop,country,η αλλου.Eπιλογη τους βεβαια.

Σε καθε περιπτωση το What Αbout Now ειναι αυτο που λεμε περασε και δεν ακουμπησε,δεν εχει καν καποιο hit που θα πατησεις το repeat,ο sambora ειναι εξαφανισμενος,λες κ παιζει καποιος sessioνιστας που απλα του τα εδωσαν ολα ετοιμα,απο τους αδιαφορους τιτλους των κομματιων κ μονο καταλαβαινεις τι προκειται να ακουσεις,o δισκος ηδη εχει παρει απο μετριες εως κακες κριτικες,ασχετως αν θα εχει καλες πωλησεις στην πορεια.

Slane Castle, Ireland. 50.000 κόσμος περίπου. Έπαιξαν τρεις ώρες… Aπό την μέση και μετά που το γύρισαν στα παλιά η φάση απογειώθηκε… και…Dry County…

Χωρίς να είμαι φαν, τολμώ να πω ότι ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου. Μουδιασμένο ξεκίνημα με ντάλα ήλιο στα μούτρα τους, κομμάτια αδιάφορα από τα τελευταίο άλμπουμ, που ούτε τοέχω ακούσει ούτε με ενδιαφέρει να το ακούσω δηλαδή.
Μόλις ζεσταθηκε ο κόσμος το πήραν πάνω τους και ξεσάλωσαν σε στιγμές… Τέλειος ήχος προφανώς. ΑΠΙΘΑΝΟΣ χώρος, ίσως ο καλύτερος υπαίθριος συναυλιακός χώρος στην Ευρώπη. Σούπερ οργάνωση και ταλαιπωρία μηδαμινή.

Setlist :

[SPOILER]That’s What the Water Made Me
You Give Love a Bad Name
Born to Be My Baby
Raise Your Hands
Runaway
Lost Highway
It’s My Life
Because We Can
What About Now
We Got It Goin’ On
Keep the Faith
When We Were Beautiful
I’ll Be There for You
Captain Crash & the Beauty Queen From Mars
We Weren’t Born to Follow
Who Says You Can’t Go Home
I’ll Sleep When I’m Dead
Bad Medicine

Encore:
Dry County
Wanted Dead or Alive
In These Arms
Someday I’ll Be Saturday Night
Have a Nice Day
These Days
Blood on Blood
Livin’ on a Prayer

Encore :
I Love This Town
Always [/SPOILER]

O κιθαρίστας πως σου φάνηκε;

Ακουσα το νεο δισκο,το πρωτο χωρις sambora,μπορω να πω οτι εχει μια αισιοδοξη αυρα και η δουλεια που εχει γινει απο τον νεο κιθαριστα ειναι συμπαθητικη,ο Jon σταματησε επιτελους να βαφει τα μαλλια του,Born Again Tomorrow,Living With The Ghost,New Year’s Day 3 δυνατα κομματια.

Συζητάμε για Bon Jovi χωρίς Sambora τώρα μωρέ; Είναι δυνατόν;

φοβερη πιαχτουρα ο Sambora . Και στις προσωπικες του δουλειες εχει πραγματα εκπληκτικα.

σεβασμος στον sambora αλλα φετος οι jovi βγαλανε τον καλυτερο δισκο των τελευταιων 15 χρονων
Υ.Γ. πηγε #1 στα ελληνικα itunes charts και το ανεβασανε και στη σελιδα τους στο facebook

Με πεισατε να το ακούσω το δισκάκι με αυτά που λέτε …

Σαμπορα μεγάλος κιθαρίστας, αλλά πολύ αλκοόλ

Πίστευα ότι τέλειωσε αυτή η μπάντα, για να δουμε…

Μαζί με Σκορπιονς (λόγω πιασαρικου ευπεπτου ροκ ) ήταν οι πρώτες αγάπες

Τον ειδε κανεις εξω?Θα πςω Βουκουρέστι με τη γυναικα

1 Like