Bon Jovi - Runaway (Live in Bucharest 21/07/2019)
Η κακη κατασταση της φωνης του Jon BonJovi καλα κρατει,τουλαχιστον δεν το παιζει playback οπως κανουν αλλοι για να κρυψουν τις αδυναμιες τους και να κοροιδεψουν.
Bon Jovi - Runaway (Live in Bucharest 21/07/2019)
Η κακη κατασταση της φωνης του Jon BonJovi καλα κρατει,τουλαχιστον δεν το παιζει playback οπως κανουν αλλοι για να κρυψουν τις αδυναμιες τους και να κοροιδεψουν.
Πράγματι εξακολουθώ να θέλω να τον δω όμως
57 χρονών και προσπάθησε να παίξει πολύ δύσκολο κομμάτι . Τον τιμάει απ την μια που παλεύει ακόμα τα πολύ παλιά , αλλά καλύτερα να τα κόψει για ένα διάστημα όσα τον ζορίζουν
Γνώμες για νέο άλμπουμ; Δεν το άκουσα ακόμα τι να περιμένω;
Νερόβραστο ροκ, αλλά δεν το έχω ακούσει
Εχει ριξει τους τονους και τους ρυθμους ο Jon,χρονια τωρα,δεν μπορει κιολας να υποστηριξει ισως πιο hard rock ηχο,ειδικα στα live,αρκετα μπαλαντοειδη κομματια ακουω στο νεο δισκο,σε mid tempo στυλ.
Beautiful Drug,Limitless,Do What You Can, Brothers In Arms καπως ενδιαφεροντα,τα υπολοιπα ειναι μπαλαντες.Δεν με ενθουσιασε το αποτελεσμα του δισκου συνολικα.
συμφωνω απολυτα
Δε βαριέσαι, κάποτε οι Bon Jovi διάλεγαν τις ομορφότερες εκπροσώπους του “ασθενούς” φύλου για να κοσμούν τις πρώτες σειρές στα βίντεο των υπερεπιτυχημένων τραγουδιών τους, μια εποχή που όχι μόνο μοιάζει αλλά είναι στ’ αλήθεια πολύ μακρινή!
Αν το καλοσκεφτείς συνιστά κατόρθωμα που υφίστανται ακόμη και κυκλοφορούν μουσική, χώρια που, τηρουμένων των αναλογιών, γνωρίζουν ακόμη μεγάλη επιτυχία!
Με την ευκαιρία, @razor7 ανέκαθεν ήσουν από τους πιο ενημερωμένους εδώ στο forum σχετικά με τις νέες κυκλοφορίες, βλέπω όμως τώρα πως, παρ’ όλη την… ειδίκευση που έχεις στο black. απ’ ότι φαίνεται ακούς “όλα” τα είδη!
Ίσως η απάντηση στην προσφιλή ερώτηση “Burzum ακούς;” είναι “όχι, αλλά ακούω Bon Jovi”!
@razor7 μπουρτζοβης θα μπορούσε να ονομαστεί οποίος ακούει burzum, αλλά δεν τον χαλάει και ο bon jovi.
Κι εγώ μπουρτζοβης είμαι, αν και το πιο καινούριο υλικό του john δεν μου λέει και τόσο πολλά
κι εγώ Μποντζοβοφαν δηλώνω εννοείται
Για να ειμαι ειλικρινης υπαρχουν στιγμες που βαριεμαι να ακουσω οτιδηποτε black και βαζω κατι αλλο
Αν και δεν σταματησα ποτε να ακουω τα αλλα ηδη του μεταλ, αλλο που δεν τα ποσταρω εδω
Οσο για τις νεες κυκλοφοριες να ναι καλα και το metal-tracker που στελνει καθε εβδομαδα email με νεους δισκους συγκροτηματων
Κρίμα
Στεναχωρήθηκα , λατρεμένη μπάντα
Απαγγέλει δεν τραγουδάει σε αυτά τα βίντεο
Δυστυχώς συμβαίνει καιρό.
ναι,εχω τον ειχα δει βουκουρεστι το 19 κ αγκομαχουσε
Επαθε david coverdaleιτιδα? Κακες εμφανισεις εχουμε δει απο Axl Rose,Vince Nail,απο James Hetfield,απο Coverdale,να μην βγαινουν οι φωνες τους κατα διαστηματα,για να μην λεμε μονο για αυτον,αλλα στα συγκεκριμενα βιντεο,δεν σωζεται με τιποτα η κακιστη αποδοση της φωνης του.
Ας παρει sabbatical,ας κανει συντηρηση φωνης με καποιον vocal coach,δεν γινεται να πληρωνει ο fan για να ακουει το τιποτα,σε λιγο θα βαζει playback αν δεν το κανει ηδη.
Then and Now
O Richie Sambora επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να επανασυνδέεται με τους Bon Jovi. Ο εμβληματικός κιθαρίστας των Αμερικανών τόνισε σε συνέντευξη του στο Absolute Radio ότι είναι στα πλάνα του να ξαναηχογραφήσει με το πρώην συγκρότημα του. “Είναι κάτι που το συζητάμε και δε νομίζω ότι υπάρχει κανένας πλέον λόγος για να μην το κάνουμε. Δεν ξέρω πότε θα επανέλθει ο Jon λόγω των προβλημάτων που είχε με τη φωνή του αλλά σίγουρα πρέπει να ξαναγυρίσω και να παίξουμε μαζί για χάρη των οπαδών μας”, δήλωσε ο Sambora. Για να δούμε…
Τι συνεβη εδω,θελει ο Sambora να βαλει πλατες στον Jon γιατι καπου το εχει χασει τα τελευταια χρονια?