Bon Jovi

Δυστυχως δεν βλεπω να αλλαζει κατι,μαλλον ο Jon εχασε τη φωνη του,οπως και ποσοι αλλοι,η μπαντα ειναι να γιορτασει με περιοδεια το 2024 τα 30 χρονια,ουτε με lip sync,ουτε με κονσερβα φωνητικα σωζεται.

βιντεο απο tribute μπαντα εβαλες :stuck_out_tongue:

βγαλανε ενα χριστουγεννιατικο τραγουδι προχθες, οχι κακο.

JON BON JOVI Addresses His Recent Vocal Issues: ‘If I Can’t Be Great, I’m Out’

“I’ve had it become public knowledge now, but I’ve had major reconstructive surgery in my vocal cords, and I never had anything like this ever,” Jon said at Pollstar Live! when asked about his vocal problems.

Αυτό που ήταν φανερο,πλέον αποκαλύπτεται δημοσίως,ο Jon είχε πρόβλημα με τις φωνητικές χορδές του και έκανε επέμβαση,γιατί το κρατούσε κρυφό αφού ήταν φως φανάρι,μόνο ο ίδιος το ξέρει.

1 Like

Ποιο το νόημα να συνεχίζεις και να γίνεσαι ρεζίλι;

Μάλλον για τον ίδιο λόγο που όσοι έχουν μείνει άφωνοι λόγο προβλήματων στις χορδές τους,συνεχίζουν ακόμη και ας ρεζιλευονται,επειδή υπάρχουν συμβόλαια από πίσω,περιοδιες που έχουν δεσμευτεί να κάνουν,δίσκοι που πρέπει να βγουν,στο στούντιο το σώζεις με πείραγμα η επεξεργασία της φωνής,βλέπε οζζυ,στο λαιβ όμως,λίγο playback(?),lip sync η δευτέρα φωνητικά να καλύπτουν,δεν είναι ωραίο για τον ακροατή που θα πληρώσει.

1 Like

…Είδατε το thank you goodnight ή είστε τπτ άνιωθοι ξενέρωτοι?

Δεν το εχω δει ακομη,χανουμε τιποτε που δεν ξεραμε?

Και πού ξέρω εγώ τι ξέρατε!

Καλά ε, ένα επ. έχω δει προστοπαρόν (που παίζει να είναι και το καλύτερο), απλώς έτσι κουβέντα να γίνεται.

Θελω να το δω, μαλλον θα το κατεβάσω. Ασε που απο κατι συνεντεύξεις που ειδα πωρώθηκα και ακούω Bon Jovi αυτες τις μέρες

2 Likes

Το αυτό!!
Και λίγο springsteen από δίπλα- κάτι που πλησιάζει ο καιρός, κάτι που στο πρώτο επεισόδιο μιλάει πολύ/αναφέρεται πολύ :heart:

2 Likes

Είδα και εγώ τα 2 πρώτα και μισό από το 3ο επ. και θυμήθηκα γιατί στην εφηβεία είχα φάει κόλλημα μαζί τους

Υπήρξε πολύ πολύ μεγάλη μπάντα , τρομεροί hit makers

Δυστυχώς όμως πέρασαν τα 90’ς εντυπωσιακά γρήγορα ενώ θα ήθελα να μάθω πολύ περισσότερα για εκείνα τα χρόνια, ενώ στα 80’ς στάθηκαν περισσότερο

Κρίμα για τον Τζονακο που καταστράφηκε η φωνή του και φαίνεται ειλικρινά η στεναχώρια που του φέρνει η συνειδητοποίηση της φθαρτοτητας

Εύχομαι μόνο να μην είναι τελείως επιτηδευμένη η ( εμφανής ) προσπάθεια “αγιοποίησης” του Τζον . Δείχνει όντως ωραίος άνθρωπος αλλά ποτέ δεν ξέρεις …

4 Likes

Το ειδα και εγω,πολυ ωραιο ρε σεις,ωραιες εποχες γαμω τα κινητα μου γαμω

3 Likes

Να ωραιοποίησει την κατάσταση δεν νομίζω ότι έχει αυτό το σκοπό,απλώς τόσο καιρό έκρυβε το πρόβλημα που είχε και ήταν εμφανές,τώρα θεώρησε ότι ήταν η στιγμή να το επικοινωνήσει,ίσως γιατί δεν πήγαινε άλλο.

Δύο καλά άλμπουμς ήταν οι Bon Jovi, τίποτα περισσότερο: Slippery when wet και New Jersey. Άντε να δεχτώ και μια αναλαμπή, εκεί με το Crush, λόγω του It’s my life.
Από το 1992 και μετά όχι μόνον ήταν εκτός εποχής αλλά και ανέμπνευστοι. Μισό ενδιαφέρον τραγούδι δεν μπορούσαν να γράψουν. Γενικά το δίδυμο Jon Bon Jovi/ Richie Sambora δεν ήταν ποτέ Lennon/ McCartney ούτε Downing/ Tipton. Στην επιτυχία του γκρουπ συνέβαλε τα μέγιστα ο Αμερικανός Φοίβος, ο Desmond Child, ο οποίος έγραψε ή βοήθησε να γραφτούν τα μεγάλα hits των προαναφερθέντων άλμπουμ. Όταν υποχώρησε η συμβολή του στη σύνθεση, υποχώρησε και η επιτυχία. Στο Keep the Faith έχει γράψει δύο κομμάτια. Από εκεί και πέρα, κανένα.

2 Likes

Αρκετα εχει γραψει κι απο εκει και περα, για εικοσι ακομα χρονια τους εγραφε 1-2-3 κομματια στους δισκους τους.

1 Like

Για μένα μέχρι και το crush πήγαιναν τρένο καλλιτεχνικά και εμπορικά

Slippery when wet και new jersey είναι φανταστικά 80’s hard rock albums

Τα πιο ώριμα keep the faith και these days έχουν πολύ ψωμί μουσικά επίσης και τα γουστάρω φουλ

Νομίζω στα 90’ς είχαν το πιο ενδιαφέρον μουσικά και κάπου εκεί πικαραν

Μετά συντήρηση ονόματος με μια εξαίρεση το lost highway που έβαλαν έντονα country rock στοιχεία που τους πήγαιναν , ενώ εκτιμώ και το have a nice day κάπως

6 Likes

Συμφωνώ με το προηγούμενο post πολύ, καθώς το HAND ήταν η εισαγωγή μου στη μουσική τους (και τι επική ομώνυμη κομματαρα), ενώ το LH ήταν πολύ feelgood

Φοβεροι δίσκοι

5 Likes

Το φχσριστηθηκα το ντοκιμαντέρ οπως μ αρεσουν κ ολα αυτού του ειδους που ριχνουν μια ματια κ στο μπίζνες της υπόθεσης.

Καλύτερη στιγμη νομιζω τελευταίο επεισόδιο σε μια συνέντευξη του Μπον στην οποια ειναι κ ο μεγαλος Ρομπι Γουιλιαμς κ του γίνεται η ερωτηση -μεσες άκρες- γιατι δεν σκέφτεται να τα παρατησει κ αυτος απαντάει γιατι να τα παρατήσει αφου εκτος οτι αυτη ειναι η δουλειά του γουστάρει κιολας να παιζει μουσικη.

Οτι λεω κ εγω οταν βγαζουν μερικοι τους πυρσους να καψουν καποιο συγκρότημα που “πρεπει να τα παρατήσει”

1 Like

Έκανα μια σύντομη αναζήτηση πριν γράψω το ποστ και είδα ότι μέχρι και το Crush (2000) δεν είχε συμμετοχή.