Χθες ειδα και αυτη την απολαυστική, απο πολλες πλευρές , συνέντευξη του Ρίτσι, που δηλωνει ανοιχτός σε επιστροφή αλλα και οτι διαφωνεί σε καποια πράγματα που υπάρχουν στο ντοκιμαντέρ.
Πως σαν φανηκε το νεο δισκακι? Νομιζω οτι η φωνη του ειναι βελτιωμενη και υποφερτη,πρεπει να περασε αρκετα δυσκολα,ισως βεβαια υπαρχει και πειραγμα στο studio,αλλα ποιος δεν το κανει πλεον σιγα.
βγαλανε κανα 2-3 καλα δισκακια μεχρι τα 00s, εκει μετά την φάση του its my life τους έχασα δισκογραφικα καθώς γινανε υπερβολικα γλυκαναλατοι pop rock. δεν εχω θεμα με το ειδος γενικα, απλα οι συγκεκριμενοι δεν πειθουν πλεον.
τους τσεκαρα και OAKA οταν ηρθαν πριν μερικα χρονια και ηταν απο τα live που δεν θυμαμαι σχεδον τπτ απο εκινη την ημέρα…
ειδα το documentary που βγαλανε περσυ, εχει αρκετα ενδιαφεροντα σκηνικα.
σιγουρα περασαν μεγαλες δοξες αλλα νομιζω οτι πρεπει να κλεινουν το μαγαζι σιγα σιγα πριν τους παρει η κατηφορα…
Τους Bon Jovi τους κατατάσσω γενικότερα στους pop rock/metal, ανέκαθεν νομίζω ήταν εμπορικοί, ακόμα και στα δεδοξασμένα 80s. Με το it’s my life και το have a nice day, τους έμαθε και η κουτσή Μαρία, όχι ότι δεν τους ήξεραν με Wanted, You Give Love A Bad Name.
Είναι από τα μεγάλα ονόματα του χώρου αλλά με αφήνουν αδιάφορο, δεν είναι του στυλ μου η μουσική τους. Τους εκτιμώ ως μπάντα, μέχρι εκεί…
Τους ειχα δει στο OAKA το 2010,decent με Sambora να κλεβει την παρασταση κατ’εμε τοτε με την αποδοση του,ωστοσο απο τοτε δεν μπορουσε ηδη ο Jon να τραγουδησει high notes,ειχε μαζεψει αρκετο κοσμο,περιμεναμε μαλιστα 1-2 encore παραπανω να παιξουν αλλα και καλα λογω υπερβολικης ζεστης δεν την παλεψαν.
Τι “και καλα”, ειχαν παιξει την πιο ζεστη μερα εκεινου του καλοκαιριου, που να την παλεψει ο Τζον με τα πετσινα. Η μαλακια ειναι οτι ειχαν κοψει το Dry County…
Κάπου εκεί στο have a nice day,αντε και στο lost highway που είχε ορισμένα καλά κόμματα σε διαφορετικο ύφος βέβαια,μετά η πορεία ήταν καθοδική και αρκετοί fans ξενέρωσαν με την radio friendly προσέγγιση,την country rock,την φυγή sambora,ακολούθησαν τα προβλήματα φωνής για να δέσει το γλυκό.
Πάντως είπε ο Jon ότι αν δεν επανέλθει σε ένα καλό επίπεδο φωνητικά και δει ότι δεν μπορεί,θα τα παρατήσει.