Bon Jovi

αρκετα καλο γκρουπ αν και δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμενη αποψη διοτι δεν τουσ εχω ακουσει ολους τους δισκους τους

αρρώστια.

έχει Bon Jovi weekend στο Vh1.
εδώ και κανά δίωρο βλέπω μόνο videoclips του Jovi.
έχω λιώσει.
υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι γυρνάω 10-15 χρόνια πίσω.
λατρεία.

τι ειναι αυτο κ που???8O8O8O

είναι μουσικό κανάλι στη Nova.

φτου δεν εχω nova γαμωτο…TNX παντως :p:D

http://www.youtube.com/watch?v=jEFGEvk2es4

Εδώ ρε, ανατριχίλες κλπ κλπ κλπ. Τεράστια μπάντα, με κομμάτια που κουβαλάνε πολύ συναίσθημα πάνω τους.

Outshined, το VH1 δείχνει μόνο clips ή είναι documentary?

Σκέψου την έκπληξή μου, όταν ξεκίνησαν να το παίζουν στη συναυλία που τους είδα… :smiley:

Εξίσου μεγάλο έπος από τον ίδιο δίσκο:

(εντάξει, το βίντεο είναι λίγο άκυρο, αλλά i make my point :p)

Το Lost Highway θεωρώ ότι είναι το πιο αδύναμο άλμπουμ τους. Τα Slippery When Wet, New Jersey,Keep the Faith, και Crush είναι τα αγαπημενα μου! Υπέροχη η φωνή του Bon Jovi (και πολύ χαρακτηριστική):slight_smile:

\:D/

Χτύπα κι άλλο Cozy :frowning:

προς το παρόν από τις 1 που το έχω πιάσει δείχνει ασταμάτητα videoclips.

Για να συνεχίσω στα του Cozy από τις πιο ωραίες συναυλίες που έχω παρακλουθήσει.

Ξέχασες το καλύτερό τους…

“These Days” :wink:

Επίσης, το “Lost Highway” στην αρχή μου είχε φανεί πολύ μέτριο, αλλά τελικά έχει 3-4 κομμάτια που τα λατρεύω, και κυρίως αυτό:

(και τι σόλο ε…)

Φοβεροί οι Jovi live… 2,5 ώρες, setlist που αλλάζει μέσα στη διάρκεια της βραδιάς… τι άλλο να ζητήσεις…

Να τους δούμε κι εμείς:p

Μέσα, έξω δεν έχει σημασία :frowning:

και εγώ έχω προσωπική αδυναμία στο These Days. ειδικά στο ομώνυμο τραγούδι…

από εκεί και περα τα συνθετικά peak τους βρίσκονται στο Slippery When Wet, σε σύνολο είναι το New Jersey, σε ωριμότητα το Keep The Faith, σε ποζεριά/αμεσότητα το Bon Jovi. Πραγματικά αξιόλογο και το Have A Nice Day.

Αστα να πανε κ μεις θελουμε Bon Jovi στην Ελλαδα μια φορα ρε τοσοι εχουν ερθει!

συμφωνω συμφωνω…αχ αυτο το new jersey τι πραγματα βγαζει:p:p

και εμείς μαζί σας.
γιατί χλωμό το κόβω να ξαναξενιτευόμαστε για Jovi.

αλλά το βλέπω να αργεί να ξανάρχεται ευρώπη γενικώς…

Λοιπόν, top-5 δίσκοι τους για μένα:

1. These Days
  2. Keep The Faith
  3. New Jersey
  4. Slippery When Wet
  5. Have A Nice Day

Η αγία τριάδα δαύτα!:smiley:

ποια ευρωπη??? αγγλια θες να πεις…πανε εκει γυριζουν ολο το μεγαλο βασιλειο κ αντε καμια αλλη χωρα κ παλι πισω στην αμερικα…να ρθουν προς τα δω ουτε λογος

Κοίτα, αυτή την περίοδο γράφουν κομμάτια ώστε να βάλουν 2-3 στο “Greatest Hits II” που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.
Καλοκαιρινή περιοδεία το αποκλείω (μιας και θα είναι δεύτερη συνεχόμενη χρονιά), αλλά δεν αποκλείω γύρω στα τέλη του χρόνου να κάνουν ευρωπαϊκή περιοδεία σε αρένες… (με τα εισιτήρια βέβαια να φεύγουν σε 5-6 λεπτά για κάθε πόλη!)