Οντως το ξέχασα! Αγαπημένο κι αυτό!
Το Lost Hιghway όσες φορές και να το ακούσω δε με κερδίζει…Φυσικά και έχει καλές στιγμές, αλλά υστερεί σε σχέση με τα υπολοιπα.
2,5 ωρες Bon Jovi live ε? Υπεροχα.
(αντε παιδιά και στα δικά μας!)
Οντως το ξέχασα! Αγαπημένο κι αυτό!
Το Lost Hιghway όσες φορές και να το ακούσω δε με κερδίζει…Φυσικά και έχει καλές στιγμές, αλλά υστερεί σε σχέση με τα υπολοιπα.
2,5 ωρες Bon Jovi live ε? Υπεροχα.
(αντε παιδιά και στα δικά μας!)
Παιδια ξερετε τιποτα για το καινουριο του αλμπουμ?Ποτε θ βγει και τι περειπου στυλ θα ναι…
Αυτό.Μια διαφοροποίηση μόνο,crush στην θέση του have a nice day
και όσο για bon jovi live…
Give me something for the pain…
αυτό που είπε ο Κόζυ.
δεν υπάρχει νέο άλμπουμ παρά κάποια νέα τραγούδια για δεύτερο best of.
τώρα για αυτό που λες για περιοδεία, δεν ξέρω, πραγματικά δεν παρακολουθώ το ρυθμό με τον οποίο έρχονται ευρώπη αλλά για κάποιο λόγο δεν είμαι και τρελά αισιόδοξος.
αύριο στη συναυλία για την ορκομωσία του Ομπάμα θα παίξουν νομίζω και οι Jovi live και ο Springsteen και πολλοί άλλοι.
Για μενα του Bon Jovi κορυφαια cd ειναι
1)Slippery When wet
2)New Jersey
3)These Days
4)Bon Jovi
5)7800 Fahrenheit
ναι θα τους εχει κ εγω το ειδα στο μεγκα
Στην ορκομωσία του Καραμανλή γιατί δεν είχαμε κανά τέτοιο ιβεντ???
Βολέψου με καμια Σάσα Μπάστα και άσε τους ανθρώπους ήσυχους
:lol::lol::lol::lol3::lol3:τρομερο
1)Bon Jovi (Shot Through the Heart ftw)
2)Slippery When Wet
3)New Jersey
4)7800 Degrees Fahrenheit
5)Crush
+1
Αλλα σαν του Richie δεν ειναι:p
Ο Richie εχει τρομερη φωνη για κιθαριστας κ καλυπτει πολλες φορες τον Τζον οπως κ τα αλλα μελη…!!
ΨΗΦΙΣΑ THESE DAYS ΓΙΑΤΙ 1)ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ 2)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ 3) ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ, ΤΟ ΚΙΠ ΔΕ ΦΑΙΘ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ 2
N.J. :!::!::!::!:
Ρε βγαλτε καμια μεταλια/ροκια να γουσταρουμε λιγο,ρε bon jovi εισαι ροκ γαμω τη τρελα μου,δεν λεω καλα τραγουδακια κατι lost highway και Who Says You Can’t Go Home,ευχαριστα να τα ακους αλλα οπως και να το κανουμε αλλιως σας εχουμε μαθει.
Οκ πειραματιστικατε,κανατε οτι θελατε να κανετε με country ηχους κλπ,γυριστε τωρα στις ριζες σας…
πες τα ρε ΚΙΜΙ… μας εχουν ζαλισει τον ερωτα με τα country τραγουδια!!! αλλα δυστυχως ειναι σχεδον απιθανο να γυρισουν πισω στις χρυσες εποχες για το λογο οτι στην αμερικη τα country τραγουδια εχουν μεγαλη περαση…κ ο λογος που βγαλανε το lost highway με τετοιο ηχο ηταν που εκανε τεραστια επιτυχια το who says you can’t go home…παναθεμα την ωρα κ τη στιγμη που το εμπνευστηκαν
Συμφωνω απολυτα…Παντως ακουσα οτι βγαζουν καινουργιο cd και διαβασα στο σαιτ τους θα ναι κατι απο New Jersey k Crush…Για να δουμε γιατι μετα τελευταια ξενερωσαμε λιγο…Μακαρι να δουμε κατι παλιο κ καλο αλλα δυσκολο το βλεπω!
Οι Jovi πραγματικά τεράστια μπάντα στο είδος τους, αλλά δυστυχώς αυτά που βγάζουν τα τελευταία χρόνια δεν με αγγίζουν καθόλου.
Βέβαια live είναι άλλη ιστορία!! Τους είδα στο Μόναχο πέρσι τον Μαιο (σιγά μην περίμενα τα ζώα εδώ να τους φέρουν) και τα σπάνε!! 2 'ωρες και 40 λεπτά η διάρκεια της συναυλίας και έπαιξαν 26 τραγούδια. Ήμουνα και τυχερός που έπαιξαν και τα κομμάτια που ήθελα, γιατί σε κάθε live αλλάζουν το setlist!
Πάντως, όποτε ξαναπαίξουν Ευρώπη μη διστάσετε να κάνετε το ταξίδι!!!
No one heard a single word you said.
They should have seen it in your eyes
What was going around your head…
Η αληθεια ειναι οτι απο το These Days (1995) εχουν να βγαλουν πραγματικα καλό δισκο , δλδ την τελευταια 15ετια μονο ενα τραγουδι αξιζει, το It’s my life…
Θα συμφωνησω απολυτα!!!Αντε να δουμε τωρα τι ετοιμαζουν…