Νταξει το have a nice day τρωγεται…
:lol::lol: σε καταλαβαινω ποιο απο ολα να πρωτοψηφισεις:wink:
Με το solo δίσκο που ετοίμαζε ο ρίτσι τι γίνεται?
O SAMBORA ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΟΛΟ ΔΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ. ΟΙ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΣΕ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΚΑΝΑ 2 ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΛΑΙΒ ΝΤΙ ΒΙ ΝΤΙ!!!Ο ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΚ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΙΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΡΙΦ…ΘΑ ΔΟΥΜΕ …ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΑΛΑ HAVE A NICE DAY ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…(ΕΛΠΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ…)
Παλι εκτος τουρ ειμαστε?ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ Μ δηλαδη ποτε δν θα ρθουν?#-o
Ελπιζω να γινει το μπαμ κ ν ρθουνε δηλαδη κατανταει αηδια…τοσοι εχουν ερθει…
το ποστ ξεκινα τοσο ωραια με νεο cd-dvd-βιβλιο κ καταληγει σε tour η οποια για αλλη μια φορα δεν μας συμπεριλαμβανει!!! ΕΛΕΟΣ!!! #-o[-X
Πότε ανακοινώσαν tour οι Jovi και δε το πήραμε χαμπάρι ρε παιδιά?
δεν εχουν ανακοινωσει αλλα κ να ανακοινωσουν σιγα μην μας εχουν μεσα
Πέρυσι τελευταία στιγμή “χάλασε” το δεύτερο μέρος του Ευρωπαϊκού tour (στο οποίο υπήρχαν έντονες φήμες πως είναι και η Ελλάδα), οπότε θεωρώ πως στην επόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία θα είμαστε μεσα.
Εδώ φέρνουνε AC/DC, Motley Crue και μπάντες που δε πιστεύαμε πως θα δούμε ποτέ εδώ, οπότε είμαι αισιόδοξος.
οντως εχει μια βαση αυτο που λες…μακαρι:papas::papas:
Ξερει κανεις αν η ταινια αυτη που βγαινει για τους Μπον Τζοβι στο αμερικα θα βγει σε dvd?
συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο ποστ του θρεντ:
Αυτό που μου αρέσει τόσο σε αυτή τη μπάντα είναι η αισιοδοξία που μεταδίδει!! ας έρθουν κι απο δω καμιά φορά γμτ…
αγαπημένα keep the faith, slippery when wet
Πλανα για νεο δισκο? Παντως ο sambora σε περσινη δηλωση ειπε οτι το νεο αλμπουμ θα διαφερει σε σχεση με το lost highway.
guitarist Richie Sambora says the band’s new project will sound different than their 2007 album, Lost Highway, which was recorded in Nashville.
Ναι κ γω το εχω ακουσει ειχα διαβασει μια φραση του Τζον θα ναι riff rock album στυλ new jersey κατι τετοιο…Ελπιζω να γυρισουν σε αυτο που καναν τοσο καλα κ σε αυτο που τους εκανε διασημους και ν αφησουν τις μαλακιες στυλ lost highway…Και επιτελους ελατε στην μπουρδελοχωρα μας νταξει τι ζηταμε κ εμεις?
Πω, τι υπέρτατη πώρωση είναι τα κομμάτια τους!!! Τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει άγρια!!! Top album New Jersey μόνο και μόνο για I’ll Be There For You, πάντα κλαίω με αυτό το κομμάτι Τι τραγούδι θεέ μου! Είναι από αυτά που σε αγγίζουν από το πρώτο τους άκουσμα… Τι τρυφερό… Α, ρε John τι μας κάνεις!! Πάντως πιστεύω πως άνδρες σαν αυτόν τόσο ευαίσθητοι είναι πολλοί λίγοι… Για να μην μιλήσω για τις άλλες μπαλάντες Thank You For Loving Me, Always και Bed Of Roses… Ότι και να πεις για τόσο γλυκούς και υπέροχους στίχους είναι λιγο. Τα καλύτερα ερωτικά τραγούδια έχουν γράφει από αυτούς! Λατρεύω επίσης και τα μπασίματα που κάνει o Bryan στα κομμάτια και τα απογειώνει και την κιθάρα του Sambora με καταπληκτικά σόλο ( εισαγωγή Bed Of Roses ) που δίνει τόσο γλυκιά μελωδία στις μπαλάντες… Μακάρι να μας έρθουν με το καλό! Θέλω να τους δω ποιό πολύ και από Peppers ε!
Αγαπουλικο ποστ!
Πολλες καρδουλιτσες για Bon Jovi!!! <3 <3 <3
Άντε νά’ρθουν κι αυτοί…με τα πέντε πρώτα άλμπουμς φυσικά:!:
Aaaaa!!! New Jersey με χιλια! Μπορω να ακουω με τις ωρες αυτο το αλμπουμ!! Εχει πολυ αγαπημενα κομματια Lay Your Hands On Me, Bad Medicine, Born to Be My Baby και αχ! το I’ll Be There For you!! Ti θεσπεσια μπαλαντα!!!
Ας ερθουν με οτι να 'ναι διακρισεις θα κανουμε τωρα!!!