Bootstroke - Οι αλητες της ζωης!

Σαλόνικα ειδικά στο punk rock έχει πάρει τα πρωτεία εύκολα με μπάντες όπως Bad Movies, Ντελίριο, Χατ Τρικ κλπ κλπ :slight_smile:

Νίκο φιλική συμβουλή για να μη σε την πει κανας μοντερατορας μη κάνεις double post. Αν θέλεις να προσθέσεις κάτι μπορείς να κάνεις edit το προηγούμενο post σου :slight_smile:

Αυτό πια είναι μεγάλη αλήθεια…

Νίκο φιλική συμβουλή για να μη σε την πει κανας μοντερατορας μη κάνεις double post. Αν θέλεις να προσθέσεις κάτι μπορείς να κάνεις edit το προηγούμενο post σου :slight_smile:

Έχω να πιάσω φόρουμ κάτι χρόνια (παλιά [I]ήμουν “μέσα” σε πολλά, μέχρι που τα παράτησα!- ασχολήθηκα μ’ άλλα[/I]) τώρα που μπήκα σ αυτό άντε να προσαρμοστώ ξανά στα…παλιά/γνωστά. Εμ πίστωση χρόνου ζητάω να εξοικωθώ με τα “εργαλεία”…Ευχαριστώ για τη συμβουλή.:thumbup:

χαχαχα ετσι http://www.youtube.com/watch?v=bkb5bt-XgjM :D:D:D:D:D:D

Πολύ σύντομα νέα κυκλοφορία BootStroke.

Φτιάξε μας ρε παιχτούρα!!! :slight_smile: :slight_smile:

πολύ ωραία!! :slight_smile:

[COLOR=“DimGray”]Επειδή προφανώς είσαι “μέσα” στη σκηνή, τι θα’λεγες να κάνεις εδώ- ή σ’ αλλο θρεντ- παρουσίαση /αναφορά του χώρου και των συγκροτημάτων του;[/COLOR] :-k

ΑΙΝΤΕ! :drunk:

Πολυ καλα νεα μπορω να πω=D>

Αντε Φωτη περιμενουμε και κανα λαιβ τωρα:drunk:

Αυτό ρε μάγκα μου. Εγώ το έχω δηλώσει. Κατεβαίνω από Καβάλα για live τέλος!!!

Ένα απο τα καινούργια…

Cheers!

Γαμώ! Μ’αρέσει πολύ η κατεύθυνση που έχετε πάρει από το splitάκι με τους Jungle Fever και μετά!!!,

edit: ο τίτλος είναι τα αρχικά σας; :slight_smile:

Αυτα ειναι…Τα σπαει το καινουργιο μαγκες!

Γαμώ! :D:D

Άλλο ένα από τα καινούρια!

ρε μαλακα μου δε μπορεί να έχουμε τέτοια μπαντάρα στην ελλαδίτσα μας!!!

αντε ρεεεεε

Άλλα 2 καινούρια!

|:drunk:

Ωραίο, εμφανείς οι επιρροές από Καρβέλα!

να πάτε στο θρεντ των μανογουορ κυριε.

Γαματα τα νέα κομμάτια! Πολυ ευχαριστη έκπληξη μετά από καιρό! To “όπως πάλια” το χω ακούσει 100 φορές απ’ το μεσημέρι:p

double post γιατι ετσι

Mπραβο ρε αλανια μπραβο! Ειχε καιρο να με αγγιξει κομμάτι έτσι, ευχαριστω
[I]
“Όσο για μένα να μη φοβάσαι,γιατί θα μείνω πάντα νέος στην καρδιά… Κι όταν με βλέπεις, μη με λυπάσαι, γιατί γουστάρω όπως γούσταρα παλιά…”[/I]

Αντε να βγαίνει και ο δίσκος… βασικά η δισκάρα γιατί όλα όσα ανεβάσαν ΓΑΜΑΝΕ

όσο για το “όπως παλιά” τι να πω… συμφωνώ απόλυτα με worst!! το κομμάτι σπέρνει!