Brant Bjork - Planet of zeus - The Dive 10/6/2010@An Club, Θεσσαλονίκη 11/6@8Ball

Καλά, μην νομίζετε ότι και Αθήνα είχε πολύ περισσότερο κόσμο - το μισό ΑΝ ήταν μόνο γεμάτο. Μάλλον έπεσε σε δύσκολη περιόδο με πολλά άλλα live μαζί, αλλιώς δεν εξηγείται.

Άρχισε και το Βουδιάλ … κάποιοι παίζαν πριν βγει ο Brant στην σκηνή.
Γούστα είναι αυτά, εγώ και τελικός να ήταν το live θα προτιμούσα. Που ξέρεις, μπορεί να μην μπορέσεις να τον ξαναδεις ζωντανό. Εδώ κοντέψαμε να χάσουμε τον David (MM), ποτέ δεν ξέρεις.

Ρε σεις αν είχε τόσους στον Brant στους Karma to Burn τι έγινε ; Τρεις και ο κούκος ; Το έχασα και ακόμα αισθάνομαι άσχημα. Θεοί δεν λέω αλλά ρε παίδες ο Brant είναι cult-μορφή με φανατικό κοινό.
Το live είναι αλλη φάση, δεν έχει σημασία αν πουλάς με το τσουβάλι, ζωντανά μπορεί να έρχεται μόνο η μάνα σου να σε δει και αυτό με δωρεάν εισητήριο.

καμια σχεση ο κοσμος στο Αν μεταξυ Καρμα και Μπραντ.
Οι Καρμα ειχαν σαφως πιο πολυ κοσμο.
Και μου τη σπαει να ακουω για δυσκολες εποχες…ενα 20αρικο εκανε το εισητηριο και ηταν Ο ΜΠΡΑΝΤ ΜΠΓΙΟΡΚ ΡΕ!
τεσπα,απλα ειναι η επιλογη του να πας Σονικσφιαρ ή να δεις ενα ομορφο,τιμιο live.
προτιμω το 2ο και μου δινει και “αερα” να δω αλλα 3 τετοια στην τιμη του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ φεστιβαλ και της οργανωσης που απο τωρα εχει αρχισει να καταρρεει.

H αληθεια ειναι οτι (στο Αθηναικο) δεν μαζεψε και πολυ κοσμο…Απο πλευρας μας ομως τουλαχιστον,ηταν αναμενομενο μιας και τοσο οι Aerosmith οσο και το sonisphere, ειναι πολυ κοντα και ειναι λογικο να μονοπωλουν το ενδιαφερον…

Aπο κει και περα,πρωτου γραψω το οτιδηποτε,θα θελαμε να ζητησουμε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για την καθυστερηση της εναρξης του event καθως και για την προχωρημενη για καθημερινη,ωρα ληξης…:frowning:
Πρεπει να πω οτι μας κανει ιδιαιτερη εντυπωση που κανεις δεν το σχολιασε κι αυτο για μας, δινει ενα λογο παραπανω για να δωσουμε τα RESPECT μας σε ολα τα παιδια για την κατανοηση και υπομονη που εδειξαν!!! Απλα,δεν μπορουμε και να το κανουμε γαργαρα…

Για να δωσω ομως και τον ακριβες λογο,ο Brant και η παρεα του,προσγειωθηκαν στις 6:30 το απογευμα στο Ελ.Βελ και τους πηραμε στο van γυρω στις 7…Απο κει,αν και ερχομασταν λιγο κοματια,καταφεραμε να κολησουμε στην κλασσικη - κυκλοφορω με αμαξι χωρις λογο - χαοτικη κινηση του κεντρου και φτασαμε στο κλαμπ αρκετα αργα.
Απο κει και περα,οι Pino και panana (αν γραφω σωστα τα nickname) ή αλλιως το “πανκιο-roadie” και ο ηχοληπτης (:p) αναλαβαν να στησουν τα οργανα και την ηχητικη καλυψη, ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ (και χρονοβορα) για το soundcheck αφου οι τυποι, παρ ολο το ξενυχτι και τα 260 περιπου χλμ που εγραψαν οδικως μετα απο την προηγουμενη τους εμφανιση για να παρουν την “δικη μας πτηση”, ειχαν μια απιστευτη πορωση να παιξουν μπροστα στο Αθηναϊκο κοινο (για αρχη) που ειχαν ακουσει -και καποιοι, δει- τοσα πολλα!!
Απο την αλλη,ειχαν αγχος μην τυχον και πρεπει να κλεισει σε συγκεκριμενη ωρα το club (οπως στο εξωτερικο) γιατι κατα τα λεγομενα τους,ειχαν ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ να παιξουν οσο περισσοτερο μπορουσαν…!!Επρεπε να δειτε αντιδραση οταν τους ειπαμε οτι δεν τρεχει…
Η δικη τους ταλαιπωρια,ειχε να κανει και με την χαμηλη τιμη του εισητηριου εισοδου…:slight_smile:

Απο κει και περα,ευχαριστουμε θερμα ολους τους gods and goddesses που τιμησαν τις μπαντες και εμας (απο την δικη μας οπτικη γωνια) με την παρουσια τους και θελω να πιστευω οτι τους απολαυσατε οσο κι εμεις…

Και κατι για τις θηλυκες παρουσιες…Πρεπει να σας πω οτι οι τυποι εφυγαν απο’δω,ερωτευμενοι και αναφερονταν συνεχως στην ομορφια σας…Μεχρι και στην δικη μου αφισα, εχω υπογραφη/σχολιο “Athens-the new capital of hot chicks” (ή κατι τετοιο τεσπα)…Ολα αυτα, πριν ανεβουν Σαλονικα φυσικα…:slight_smile:

Cheers και να ειστε ολοι καλα…:slight_smile:
(και σορυ για το μεγα-post!!)

Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Αλλά για να μαζέψει σχεδόν τον μισό κόσμο από ότι είχε μαζέψει πρίν από ενάμιση χρόνο στον ίδιο χώρο, τότε προφανώς παίζει ρόλο και η περίοδος που έπεσε το live. Με την οικονομική κατάσταση στη οποία βρισκόμαστε, ο καθένας κάνει τα κουμάντα του και διαλέγει που θέλει να πάει περισσότερο. Δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς.

Ε, καλά βρε σύ, δεν είχε και καμιά τρελή καθυστέρηση, έχουμε ζήσει πολύ χειρότερες καταστάσεις, για αυτό προφανώς και δεν το σχολίασε κανένας. Ευχαριστούμε πάντως και για την επεξήγηση αλλά και για την προσπάθεια που κάνατε για να μπορέσει να ξανακλείσει το live τόσο γρήγορα μετά την αναβολή του Απρίλη! Μακάρι να είχε πάει και καλύτερα από άποψη προσέλευσης.

Σόρρυ για το άκυρο πάμπ, αλλά γιατί στο ριβιού οι φωτογραφίες είναι από το ΑΝ κ το report από δω πάνω;

:-s pub ?

Ε μαλλον δεν θα υπηρχε κανενας με φωτογραφικο υλικο Σαλονικα.

Aye matey!

Εμένα έπιασε το μάτι μου κανα 2-3. Τέλοσπαdawn.

Ναι αλλα ειχε καμια σχεση με το ροκιν ? :stuck_out_tongue:
Δεν ξερω απλα κανω υποθεσεις.

Ούτε γω ξέρω, απλά είδα στο κάγκελο 2-3 με επαγγελματικές φωτογραφικές και υπέθεσα ότι ίσως ένας από αυτούς θα μπορούσε να είναι του ρόκιν :stuck_out_tongue: