Ωραία βραδιά , τίμια εμφάνιση από BB όπως αναμενόταν. Πολύ γκρούβα, πιο heavy από την άλλη φορά και ωραία τζαμαρίσματα. Ντάξει ο πάνκης όλα τα λεφτά:p Νομίζω 80 λεπτά παίξανε. Χτες είχε λίγο κόσμο, αλλά ήταν από τις λίγες φορές που ο “αδιάφορος” πληθυσμός έτεινε στο 0%.
Οι πλάνετ μου φάνηκαν κομπλέ όπως πάντα 8)
Οι the dive έχουν έτοιμο το νέο δίσκο τους, ο οποίος για μένα είναι ούλτρα τούμπανο. Οι βλακοατάκες του τραγουδιστή ήταν αχρείαστες. Αν σοβαρευτούν θα αποκτήσουν δικό τους κοινό σε λίγο καιρό.
Αφίσες δίναμε στο ρουά αβέρτα. Αν κάποιος ξέμεινε και θέλει να μου στείλει πμ να συναντηθούμε να του δώσω.
νταξ τι να πεις…ο ανθρωπας ειναι θεος απο τους λιγους… εκφραστικοτατος και COOL!!!
οτι και να παιζε ευχαριστημενος θα μουνα αν και ητανε οπως το περιμενα…
ΟΜΟΡΦΙΕΣ!!! θα θελα να τον ειχα καθε μερα σπιτι μου να μου παιζει τις κομματαρες του…
ο μπασιστας τι badass mothafucka φατσα ειχε ρε…πολυ ωραια παρουσια στη σκηνη…
Οι p.o.z. γαμαουα, θεουληδες, φοβεροι! πληρως ικανοποιημενος…δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο…
και οι μπουλντοζες οκ ητανε μια χαρα σαν την αλλα φορα με τους καρμα! ισως λιιγο πιο χαλαροι…
εντιτ. ηθελα λιγο παραπανω κοσμο αλλα οκ…ειμασταν λιγο ως πολυ χαλαρα απο τη μεση και πισω του 8μπολ… παντως ισχυσε αυτο που ειπε και ο ζουγκλο για τον κοσμο και σε μας…ρισπεκτ στην κοπελια που χορευε με χιππικο τροπο!
Πανέμορφα όλα. Πολύ καλοί οι POZ αν κ μ’άρεσαν περισσότερο την άνοιξη. Οι Bull Doza είναι καλοί κ τους έχω ξαναδεί, αλλά δεν μου βγάζουν σχεδόν καθόλου ενέργεια. Καλά ο Brant, φοβερός, δεν περίμενα λιγότερα. Η αλήθεια είναι πως κ γω περίμενα περισσότερο κόσμο αλλά anyway.
ΨΟΦΟΣ στις μαλακισμένες, που νόμιζαν ότι είναι στο clubάκι, και χόρευαν. Δεν ξέρω κ γω τι είχαν πιει. Είναι αυτές που πέταξαν κ την γόβα; δεν ξέρω πως λέγεται αυτό το παπούτσι. Ήταν ακριβώς από δίπλα μου στο κάγκελο σχεδόν. Σοβαρά, είχαν αφήσει μέχρι κ την τσάντα τους κάτω. Άμα παιρνούσες σου φώναζαν κιόλας. Πάλι καλά κατάλαβαν πως ενοχλούσαν κ πήγαν πιο δίπλα από ένα σημείο κ μετά.
χαχαχα η μια απο τις 3 παντως ητανε και πολυ νιμου ετσι;; αυτη με την…μπαντανα και καλα…
παντως εγω το ρισπεκτ σε μια αλλη κοντουλα το εδωσα πισω αριστερα που χε και πολυ φαση…
ναι ρε, ολοι διπλα ημασταν ετσι κι αλλιως…εγω ειμουν κεντρο σχεδον, κοντα στην αριστερη κολωνα, εκει που αρχιζε να αραιωνει ο κοσμος…μια μπλουζα ακεντεκε φορουσα…στο επομενο να συννενοηθουμε…
χαχαχα μαλιστα… λογικα ησουν ο μονος με ακεντεκε μπλακ αις τουρ και παιζει να καθομασταν κυριολεκτικα διπλα στους μπουλντοζα στα σκαμπο στην ακρη :lol:
εγω μια κιτρινη μλουζα φορουσα, κανονιζουμε επομενη φορα
Πετάχτηκε τσόκαρο ; Καλά εγώ που ήμουνα, στον κόσμο μου ;
Από τα πιο χαλαρά και ωραία live. Ίσως επειδή ο Brant είναι cool έτσι και αλλιώς. Παράξενο πως αφήσαν πολλές επιτυχίες τους έξω. Ο μπασίστας ήταν και γαμώ.
Παιδιά πάντως δεν την παλεύουμε εδώ πάνω στις συναυλίες. Το Eightball ήταν σχεδόν μισογεμάτο και είναι και μια τρύπα. Πάλι καλά που βγήκε για encore.
Ο Brant είναι από τις πιο cool-creative μορφές στην ροκ σκηνή, τι διάολο ένα κλαμπ δεν μπορούμε να γεμίσουμε ;
νταξ ας ειμαστε ρεαλιστες ποσοι τον γνωριζουνε τον Bjork; ακομα και ατομα που ακουνε kyuss, fu manchu κτλ περιστασιακα, ποσοι τον ξερουνε ως ονομα και μονο…ποσο μαλλον οτι κανει και σταδιοδρομια μονος του…το ex -kyuss/fu manchu που εγραφε η αφισα, οκ λιγοι θα το προσεξαν και θα το εκτιμησαν…