Βγήκε εδώ και μήνες. Τπτ το ιδιαίτερο…
Accident of Birth polu eykola!!! Xalara oti kalytero exei hxografhsei o Bruce apo to 88! To teleutaio tou den me epeise k toso.
Ps K ksana sorry gia ta greeklish…mhn barate!!!
σωστος και γω αυτα θα ελεγα…φωναρα ο τυπος …και προσωπικα ο καλυτερος για μενα:D:D:D
Τι λες ρε;;;; :x
Aφου το 'κανε ο Bruce…
Chemical Wedding πολύ άνετα , πιο ψαγμένη δουλειά και πολύ καλη δουλειά στις κιθάρες,απίστευτος ήχος απο Roy Z/Smith. Επόμενη επιλογή ε η γνωστή ενώ μετά απο 15000 ακροάσεις άρχισε να μου αρέσει το Skunkworks
Το Accident Of Βirth είναι θαυμάσιο, το Chemical Wedding ίσως ένα κλικ πιο κάτω (όντως έχει φανταστικό ήχο), πολύ καλό το Tyranny και αρκετά καλό το Balls, χάνει στην μέση αρκετά.
Καλύερα κομμάτια τα Omega, Jerusalem και μετά αγαπημένα ανά album τα :
Cyclops, Τears of the Dragon, Laughing In The Hiding Bush
Freak, Darkside of Aquarius, The Magician
King in Crimson, Chemical Wedding, Killing Floor
Kill Devil Hill, Navigate the Seas of the Sun, Devil on a Hog
Ο άνθρωπος έχει ΤΑΛΕΝΤΟ.
Τα Tattoed & Skunkworks δεν τα χω ακούσει ακόμη.
To balls αποτελει απο τους αγαπημενους μου 90s δισκους.Ξερω δεν συγκρινεται με accident και chemical αλλα εχει κομματαρες με τα οποια τα υτιζομαι πολυ περισσοτερο.
Οσο και να λατρευω Brucara δε μπορω με τιποτα Skunkworks…
Με τιποτα ομως…
Θα ηθελα να μου πει καποιος που το γουσταρει τι του βρισκει…(δε το λεω με την κακη εννοια,σοβαρα ισως να μη το εχω ακουσει τοσο προσεκτικα)
Και κατι δηλωσεις που ειχε κανει τοτε οτι ειναι οτι καλυτερο εχει κανει στη καριερα του,ακομα και απο number ειναι δειγμα του τεραστιου εγωισμου του,που αν δεν τον ειχε δεν θα ειχε φτασει ποτε τοσο ψηλα…
Αγαπημενα και μενα Accident και Chemical,και μετα Balls και Tyranny…
Αντε να βγαλει και κανα καινουργιο να απολαυσουμε την ακμαζουσα φωναρα του!!!
για μενα accident of birth και chemical wedding ακριβως το ιδιο θε’ι’κα.11/10 και τα δυο.απο τα καλυτερα album του metal γενικοτερα.
απο εκει και περα το το tatooed millionaire ειναι δισκαρα.ολα τα τραγουδια σχεδον ειναι εξαιρετικα,αν και δεν ειναι metal.ειναι hard rock με πολυ εντονη την επιρροη απο ac/dc και τις λοιπες επιρροες του bruce.
born in 58,tattoed millionaire,son of a gun και all the young dudes αγαπημενα.
balls to picasso κι αυτο δισκαρα με tears of the dragon και laughing in the hiding bush προτιμησεις μου.
το skunworks το θεωρω υπερδισκαρα.ταξιδιαρικο και αρκετα διαφορετικο απο οτι μας εχει συνηθισει η ‘‘σειρηνα’’.
προτεινεται χαλαρα.
το τελευταιο,επισης,μου αρεσε πολυ με navigate the seas of the sun,kill devil hill,abduction,tyranny of soul αγαπημενα,ενω το solo του river of no return σπερνει.
αυτα…
Που λες, δίνω ευκαιρίες στα “Αδύναμα” άλμπουμ του κάθε καλλιτέχνη γιατί και αυτά κρύβουν κάτι όμορφο . Και το δυσκολοχώνευτο έχει και την μαγεία του. Μικρά τα περισσότερα τραγούδια με απλές δομές. Γιατί όχι,δε μας το συνηθίζει.
Δε μου αρέσουν όλα τα τραγούδια του. Ένα 6 θα του έβαζα πάντως.
Space Race με το ανέμελο ρεφρενάκι, συμπαθητικό ακούγεται. Back to the edge με την σωστή ερμηνεία του και το όμορφο κλαψιάρικο σόλο και Faith τα αγαπημένα μου.
Είναι το λιγότερο αγαπημένο μου άλμπουμ απο την δισκογραφία του Βρασίδα.
Ειναι ο καλυτερος μεταλ τραγουδιστης και προσωπικα αγαπημενος μου.
Βασικα πλεον πιστευω οτι δεν ειναι και θνητος.
Αλλα…
Οι διασκευες του σε Sin City και Sabbath Bloody Sabbath δεν την παλευουν καστανο.
Θα μπορούσα να πω το Tattooed, αφού έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε και το έχω και σε βινύλιο και με συνδέει και με μια άλλη εποχή, αλλά δεν το λέω. Είναι το Chemical… Ζόρικο.
“Βασικα πλεον πιστευω οτι δεν ειναι και θνητος.”
Αυτη την αποψη ειχα και εγω για τον Bruce και γενικοτερα για τους Maiden οταν ειμουν πιο μικρος. Ακριβως αυτη. Για τη solo καριερα του Βρασιδα πιο πολυ γουσταρω Tattooed
Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ηλικιας.
Οταν επι 27 χρονια η αποδοση του ειναι σταθερα απιστευτη κατι περιεργο παιζει.
Ασε που δεν πιστευω το ιδιο για τους υπολοιπους Maiden.
Αρχικά ο Βρασιδας ειναι σχετικα μικρος δευτερον ειναι πιλοτος τριτον ηταν αθλητης απο οτι καταλαβαινεις η αποδοση του ειναι καλυτερη απο καθε αλλο στην ηλικα του και γενικοτερα στο metal αναλογικα παντα με την ηλικια
Ναι ρε γμτ, αλλά είναι 51 και σε αυτή την ηλικία, οι μισοι Έλληνες είναι στη σύνταξη και οι άλλοι μισοί θέλουν να βγουν. Άσε που όοολοι για να πάνε από το σαλόνι στην τουαλέτα, παίρνουν ταξί…:lol:
Mάλλον Accident of Birth, αλλά πολύ κοντά είναι και το Chemical Wedding.
O Bruce έκανε αξιόλογη σόλο καριέρα. Και σίγουρα για έναν frontman με παρελθόν στους Iron Maiden είναι πολύ χαλεπότερα τα πράγματα για την παραγωγή προσωπικού δίσκου…
Ο Dickinson είναι σίγουρα από μέσα στους κορυφαίους metal vocalists. Στεγνά, κατ’εμέ.
Παντως το Tyranny(που αν δεν ειχε το Believil θα μιλαγαμε για no-filler δουλεια) παταει τα υπολοιπα του Βρασιδα περα απο Αξιντεντ που ειναι μονο πρωτο και Κεμικαλ που για μενα ειναι στα ιδια επιπεδα.Γενικα αυτα τα 3 ειναι τα κορυφαια του…
εδω μιλαμε γενικα για τον θεο η μονο για την σολο καριερα?
Για την σόλο καριέρα. Ακόμα κι αυτή είναι τόσο πλούσια, που μπορεί άνετα να εξαντληθεί σε αυτούσιο thread.