Bruce Springsteen

3 μέρες…:roll:

Το έχω ψήσει και για Gary Clark Jr.,Dawes και φυσικά Fogerty.

Θα πω δυό κουβέντες σήμερα και αύριο τα υπόλοιπα.
Λαιβάρα ο Bruce,θεούλης ο Fogherty,και στο Twist and Shout ανέβηκε στη σκηνή κάποιος McCartney λέει…

8O:?[-X

Α!!!Και στο I Saw Her Standing There…#-o Το ξέχασα!

Και ο μορελλο;

Να το setlist του Bruce.
SPOILER Thunder Road
(Bruce & Roy Bittan on piano)
Badlands
We Take Care of Our Own
Wrecking Ball
Death to My Hometown
(with Tom Morello)
My City of Ruins
Spirit in the Night
The Promised Land
(with John Fogerty)
Take ‘Em As They Come
(Premiere: Tour debut - Sign Request)
Jack of All Trades
(with Tom Morello)
Empty Sky
(Bruce partial solo acoustic)
Because the Night
Johnny 99
Darlington County
Working on the Highway
Shackled and Drawn
Waitin’ on a Sunny Day
Raise Your Hand
(Eddie Floyd cover)
The River
The Ghost of Tom Joad
(with Tom Morello)
The Rising
(with Tom Morello)
Land of Hope and Dreams
(with Tom Morello)
Encore:
We Are Alive
Born in the U.S.A.
Born to Run
Glory Days
Dancing in the Dark
I Saw Her Standing There
(The Beatles cover) (with Sir Paul McCartney)
Twist and Shout
(The Isley Brothers cover) (With Sir Paul McCartney - Sound pulled before end due to curfew by jobs worth Westminster council)[/SPOILER]

Ο Morello συμμετείχε σε πολλά κομμάτια.Εξωπραγματικός παίχτης.
Νομίζω ήταν και στο Twist and Shout,πρέπει να τον πήρε το μάτι μου κάπου στο τέλος, αλλά κοίταγα τον McCartney!:roll:

Γενικά ήθελα να πάω νωρίτερα και έχασα εξαιτίας της αργοπορίας μου τον Gary ClarΚ Jr.Έχασα και Dawes για να δω Fogerty (προφανώς).

Πρόλαβα όμως και είδα το Need You Know των Lady Antebellum.Κομματάρα.

Λίγο αργότερα ανεβαίνει ο Boss στη σκηνή για να προλογίσει τον Fogerty και γίνεται χαμός!!! O Fogerty αν και σε κάποια σημεία δυσκολευόταν να πιάσει κάποιες ψηλές (πχ. Born On The Bayou) είναι πολύ καλός και ενεργητικός.Σε μια ώρα προλάβαμε να ακούσουμε μια 15-αριά κομμάτια,τις μεγαλύτερες επιτυχίες των CCR,και γενικά έπεσε πολύς χορός.Δεν πίστευα πως θα άκουγα ποτέ αυτά τα κομμάτια live οπότε αντιλαμβάνεστε την χαρά μου.

Ακούσαμε απ’όσο θυμάμαι:

Ηey Tonight
Lodi
Down On The Corner
Born On the Bayou
Fortuante Son
Who’ll Stop the Rain
Have You Ever See the Rain
Lookin’ Out My Back Door
Pretty Woman (Orbison)
Proud Mary
Bad Moon Rising
The Old Man Down the Road(από τη δισκάρα του Centrefield,τσεκάρετέ το)
Keep On Choogling
άλλο ένα προσωπικό που δεν θυμάμαι/ξέρω και τελείωσε ονειρικά με το Rockin All Over the World που έγινε πιο γνωστό από τους Status Quo στο ομώνυμο άλμπουμ τους, και τον Bruce Springsteen στη σκηνή να συνοδεύει τον Fogerty μέσα σε πανζουρλισμό (σε όλο το show o Bruce ήταν στα πλάγια της σκηνής και κοιτούσε τον Fogerty) !!!Επικά σκηνικά!

Λίγο αργότερα ανεβαίνει στη σκηνή ο Boss και ο Roy Bittan και παίζουν το Thunder Road.Κλάμα! Ακολουθεί Badlands και γίνεται χαμός, ακολουθούν νέα (φοβερό live το ομώνυμο του Wrecking Ball) και παλιά κομμάτια με τον κόσμο να τραγουδάει τα πάντα,τουλάχιστον γύρω μου. Μεγάλοι και παιδιά να τραγουδάνε τα πάντα,ασυνήθιστα πράγματα!Ο Fogerty με τη σειρά του βγαίνει και παίζουν το Promised Land(ύμνος), ο Morello συμμετέχει σε πολλά από τα καινούρια κομμάτια (και στο Ghost…). H ωραιότερη στιγμή για μένα το σαξόφωνο στο Born To Run.Γκάριζα σαν παλαβό!Και φυσικά στο The River πήγα να τα μπήξω αλλά κρατήθηκα…Και το καλύτερο για το τέλος.
"We have a special guest,Mr. Paul McCartney!!!"
Πανικός από κάτω!!!Ήμασταν πολύ τυχεροί που το ζήσαμε αυτό(αν και οι Άγγλοι παίζει να είναι συνηθισμένοι σε τέτοια σκηνικά).I saw Her Standing There,Twist and Shout με τον κόσμο να χορεύει, να τραγουδάει αγκαλιασμένος και…Τέλος.

Η μπάντα του είναι ασύλληπτη,ειδικά οι τραγουδίστριες ήταν φοβερές.Γενικά απίστευτο show,οι άνθρωποι παίζουν τρίωρα και το διασκεδάζουν,σαν να βλέπεις το καλύτερο dvd μπροστά σου ζωντανά.
Άντε και του χρόνου.:slight_smile:

Αγνο μισος για μερικους μερικους

Κι εγώ σε αγαπάω.

Του έκλεισαν λέει τα μικρόφωνα στο τέλος επειδή πέρασε τον επιτρεπόμενο χρόνο;Οι άνθρωποι στο νησί δεν παίζονται τελικά.

http://ultimateclassicrock.com/bruce-springsteen-paul-mccartney-cut-off-breaking-curfew-hard-rock-calling-2012/

Ουσιαστικά οι ευχαριστίες κτλ δεν ακούστηκαν.

Μάλλον είχαν σκοπό να πουν ένα ακόμα κομμάτι και τους τη χάλασαν τη δουλειά.

…μιλάμε για τους τυπολάτρες#-o
:):!:

Έτσι. Πολύ μεγάλη μπάντα και ο Bruce είναι ο μεγάλος αρχηγός, το αφεντικό.

Στο Δουβλίνο ξεκίνησε τη συναυλία με… το τελευταίο λεπτό του Twist and Shout που του έκοψαν και στο καπάκι I Fought the law. Πιο ΘΕΟΣ πεθαίνεις.

χαχαχαχαχα

άμα είσαι αφεντικό!!!

Στο τέλος της συναυλίας ανέβηκε στη σκηνή ένας τύπος ντυμένος αστυνομικός για να σταματήσει και καλά τη συναυλία και ξανάπαιξαν το Twist And Shout :lol:.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!!!

BRUCE SPRINGSTEEN: 4 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 6 ΛΕΠΤΑ!!!

Ο Springsteen ολοκλήρωσε χθες την Ευρωπαική του περιοδεία για την προώθηση του “Wrecking Ball” με ένα ακόμη φανταστικό show στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Όπως σας μεταφέραμε χθες, το Αφεντικό βγήκε στη σκηνή πριν το live και έπαιξε ένα ακουστικό set 5 κομματιών. Στη συνέχεια, ανέβηκε μαζί του η E Street Band και για τις επόμενες 4 ώρες και 6 λεπτά έστειλαν όλους τους τυχερούς fans στον έβδομο ουρανό! Αυτό ήταν το πιο μεγάλο set που παρουσίασε ποτέ ο Bruce Springsteen και φυσικά -όπως συνέβη και με τα 2 shows του Gothenburg- ήταν οι απόλυτες συναυλιακές εμπειρίες για τους fans του Αφεντικού.

Τι θεος,για αυτο εισαι ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Οι wasp θα είχαν παίξει 4 φορές :lol:

*θεός ρε γαμώτο

χααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχ με πέθανες!!!

Εντάξει όποιος ξαναδικαιολογήσει μπάντα που παίζει 80 λεπτά και έχει πληρώσει 50? ξέρω γω ε είναι απλά απαράδεκτος :stuck_out_tongue: