Bruce Springsteen

Στη φετινή περιοδεία είναι λίγο πιο στάνταρ το σετλιστ, αλλά και πάλι διαφοροποιείται από βραδιά σε βραδιά.

Ιδού και setlist από Ευρώπη.
http://backstreets.com/setlists.html
Δεν θα με χάλαγε καθόλου κάτι παρόμοιο, αν πχ στις θέσεις των Trapped και Darlington County έχει Thunder Road και No Surrender.

Με λίγη καθυστέρηση να γράψω εδώ για το live στη Βαρκελώνη στις 17/5.

Βασικά το ότι έπαιξε 3 ωρες και κάτι είναι αρκετό νομίζω για να πλασαριστεί στις larger than life συναυλιακές στιγμές μου, οι περισσότεροι ήταν ευτυχισμένοι μέσα στο ολυμπιακό στάδιο με ότι και να έπαιζε ενώ το γεγονός ότι μιλούσε αποκλειστικά στα καταλανικά του έδωσε αρκετό σπρώξιμο αν και θα περίμενα να ουρλιάζουν λίγο περισσότερο γύρω μου σε στίχους όπως
«[I]If I had me a gun, I?d find the bastards and shoot ?em on sight…[/I]»

Βιντεάκι: [B][U]the river[/U][/B]
Setlist:

[SPOILER]1. Badlands
2. We Take Care of Our Own
3. Wrecking Ball
4. No Surrender
5. Death to My Hometown
6. My City of Ruins
7. Out in the Street
8. Talk to Me
9. Jack of All Trades
10. Youngstown
11. Murder Incorporated
12. Johnny 99
13. you can look
14. She?s the One
15. Shackled and Drawn
16. Waitin? On A Sunny Day
17. Promised Land
18. The River
19. Prove it All Night
20. Hungry Heart
21. The Rising
22. We Are Alive
23. Thunder Road
24. Rocky Ground
25. Born In The USA
26. Born To Run
27. Bobby Jean
28. Dancing In The Dark
29. Tenth Avenue Freeze Out
[/SPOILER]

Ωραία πράγματα!
Θα προσπαθήσω να τον δώ φέτος το καλοκαίρι αλλά ακόμα δεν έχω κλείσει κάτι οριστικό…

Άντε επιτέλους έφτασε η ώρα!!!

Ελπίζουμε σε σετλιστ αντίστοιχο της Βαρκελώνης.

Πάμε μωρή ΜΠΡΟΥΣΑΡΑ!!

Στο Pinkpop που τον ειδα προχθες για πρωτη φορα εμεινα αναυδος, απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω δει. Μακραν ο καλυτερος frontman, τρομερη ενεργεια. Επαιξε λιγοτερο απο κανονικη συναυλια αλλα και παλι μιλαμε για 140’ συνεχομενα λεπτα χωρις διαλειμμα για encore (23 τραγουδια). Και το setlist ειχε αρκετα απο τα κομματια που ηθελα να ακουσω, εχοντας μονο μια ευκαιρια (προς το παρον).

[SPOILER]We Take Care Of Our Own
Wrecking Ball
Badlands
Death to My Hometown
My City of Ruins
Spirit in the Night
Because the Night
Radio Nowhere
I’m on Fire
Shackled and Drawn
Waitin’ on a Sunny Day
The Promised Land
The River
The Rising
We Are Alive
Thunder Road
96 Tears
Born in the U.S.A.
Born to Run
Hungry Heart
Dancing in the Dark
American Land
Tenth Avenue Freeze-Out[/SPOILER]

Ο τυπος παιζει μια κατηγορια μονος του, δεν περιγραφεται το live

Σημερα κλεινω εισητηριο για 2η μερα στο Δουβλινο και εχω χεστει απτη χαρα μου :smiley:

Το νεο horn section πως σας φανηκε?Ριχτε καμια ακομα λεπτομερεια οσο τον ειδατε,χωρις να κανετε σποιλερ για το σετ παρακαλω,γιατι δε περνανε οι μερεεεες

Tι έγινε ρε 'σεις,ορμήξατε όλοι στο Αφεντικό;;

Αντε και δικά μας οι ελεύθερες:(

Είσαι 62 χρονών,παίζεις 3 ώρες και 15 λεπτά ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ,καταφέρνεις να κάνεις 70χιλιάδες κόσμο(και πολλούς περασμένης ηλικίας…) να χορεύει σαν παλαβός.Αν διαβάζεις αυτό,είσαι νεόκοπος "ροκ σταρ"κάτω από 60 και θεωρείς ότι με το live μιας ώρας που κάνεις τη βγάζεις καθαρή,ξανασκέψου το,αν κάνεις για τη δουλειά.

Δεν έχω λόγια,ένα απ τα πιο φορτισμένα συγκινησιακά live που έχω δει ποτέ μου,μία συναυλία-κατάθεση ψυχής από έναν Καλλιτέχνη,έναν frontman που καταφέρνει να μετατρέψει ένα ολόκληρο γήπεδο σε σπιτικό πάρτι,μια ΜΠΑΝΤΑ άψογα δεμένη-προβαρισμένη να ακούγεται πιο συμπαγής και από πέτρα,υπό τη διεύθυνση του Αφεντικού της.

Για μένα ο Κλάρενς,ο Big Man,χθες ήταν εκεί…έστω και στο μικρό βίντεο που έπαιξε.

Μεγάλες στιγμές guyz,προσπαθείστε να τον πετύχετε live,γιατί εδώ δεν το κόβω να έρχεται ποτέ.

:thumbup:

Ακριβως ετσι ειναι,ο ανθρωπος live ικανοποιει 100% τους οπαδους του αλλα και το λιγοτερο μυημενο κοσμο,γιαυτο αλλωστε εχει πολυ φανατικο fanbase που τον ακολουθει παντου.

Εγω περιμενω πως και πως να τον δω με e-street που δε συγκρινεται με τιποτα,αλλα μετα απο αυτη τη περιοδεια θα γουσταρα να τον δω και ακουστικα αλα devils and dust tour.

Χοκαμ ειχες εισητηριο για πιτ ή ησουν εξεδρα?Το κοινο πως ηταν?

Πάντα τέτοια hokam!!!Eλπίζω να μην κουτσουρέψει πολύ το setlist του όταν έρθει Λονδίνο.

Kερκίδα ήμουν,αλλά στα πρώτα κοντά στην αρένα καθίσματα.Ο κόσμος απ το Badlands και μετά(αν θυμάμαι καλά 4ο κομμάτι) δεν έβαλε κώλο κάτω.Ακόμα και γιαγιαδοπαππούδια χόρευαν και τραγουδούσαν όλη την ώρα.Ο Μπρουσάρας φαινόταν να το διασκεδάζει επίσης και στο encore νομίζαμε ότι θα κρατήσει καμιά ώρα ακόμα.Κλασικά ανέβασε κόσμο πάνω,έκανε ένα μινι crowd-surfing και άλλα τέτοια “συνηθισμένα” για κάποιο τόσο huge όνομα.

Θενξ μαν!!Και στα δικά σας τώρα!!Κάτω από 3ωρο χλωμό το βλέπω να παίζει πάντως.Είναι σε διαβολεμένη φόρμα.

P.S:Οι μαυρούλες τραγουδίστριες που έχει μαζί του είναι όλα τα λεφτά…

Το λέω λόγω οτυ ότι παίζει σε φεστιβάλ,όχι τπτ άλλο.

Στο Hard Rock Calling είναι ε?Επειδή απ ότι κατάλαβα είναι αψυχολόγητος,αν του ρθει θα παίξει και παραπάνω υποθέτω.Ειδικά Λονδίνο κιόλας,πιστεύω πως λόγω και του προηγούμενου dvd,θα γίνει ωραίος χαμούλης.

Ναι,hard rock calling.Όπως και να’χει,'ένα όνειρο θα πραγματοποιηθεί!:slight_smile:

Παντως εγω που τον ειδα με μειωμενο setlist/χρονο νοιωθω γεματος. Σιγουρα για εναν τρελαμενο φαν που ισως τον εχει δει και αλλες φορες, κατι τετοιο να μην ειναι ικανοποιητικο, αλλα για πρωτη (και μοναδικη μαλλον) φορα που τον ειδα ηταν ΟΝΕΙΡΟ. Μην κολλατε στο αν παιζει 2,5 ή 3 ώρες και στο οτι λειπει ο αειμνηστος Clemons. Δειτε τον οπου και οπως μπορειτε

Να και μια φώτο έτσι για το φανμποηλίκι.
(σε σπόιλερ μήπως και θέλει resize και βαριέμαι…):stuck_out_tongue:

[SPOILER][/SPOILER]

Έτσι άρχισε χθες το μαγικό μουσικό ταξίδι…

Φαίνομαι σε κάποιο σημείο 8).

Τι να πούμε για προχτές, δεύτερη φορά που τον είδα (η πρώτη ήταν το 2009) και θα ξαναπώ ότι είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Τρομακτικός frontman, έχει το ταλέντο να αναγκάσει ακόμα και κάποιον που δεν ξέρει τα τραγούδια του να χορέψει μέχρι τελικής πτώσης. Τρίωρη η συναυλία. Hokam, ήδη υπάρχουν δύο εκδόσεις της σε audio :wink:.

Παιδιά, spoiler σε setlist του Boss δεν υπάρχει, γιατί το setlist αλλάζι κάθε βράδυ. Να μην πούμε για τα requests :lol:.

Live apo rock in rio

http://www.youtube.com/user/rockinrioeuvou?feature=results_main