Kαλα να ειμαστε μεχρι τοτε και θα δωσουμε το παρον στο Hyde Park. Ελπιζουμε για καλα ονοματα και τις αλλες 2 μερες
Άμα ανηφορίσετε να τα πούμε ρε παιδιά!
Aμε:)
Sold out το Μιλάνο βλέπω :-k:-k:-k:-k:-k
Μάλιστα, και απο ότι φαίνεται τελικά χωρις καθόλου σαξόφωνο ή άλλα πνευστά.Και πολύ χλωμό το κόβω να έχει σαξοφωνίστα στην περιοδεία.
http://www.youtube.com/watch?v=M3Bz0d2xm7U&feature=player_embedded
Παλαιότερα, αντίστοιχου επιπέδου συνθέσεις επέλεγε να τις παραμερίζει και να τις κοινοποιεί σε συλλογές με ακυκλοφόρητα τραγούδια του (βλ. Tracks, Promise). Πλέον, αναγκάζεται όχι απλά να τις κυκλοφορέι, αλλά και να τις προτάσσει για την διαφήμιση του επικείμενου δίσκου. Μαζί με το Working On A Dream ενδεχομένως να αποτελέσει την πιο ανιαρή στιγμή της καριέρας του.
Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε πως ο νέος του δίσκος θα τιτλοφορείται Wrecking Ball, θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
01 We Take Care of Our Own
02 Easy Money
03 Shackled and Down
04 Jack of All Trades
05 Death to My Hometown
06 This Depression
07 Wrecking Ball
08 You?ve Got It
09 Rocky Ground
10 Land of Hope and Dreams
11 We Are Alive
12 Swallowed Up (Bonus Track)
13 American Land (Bonus Track)
Χωρίς σχόλια
Γίνεται αρκετά τακτικά τώρα τελευταία 8)!
Είδα πως είναι sold-out το Hard rock Calling.Έχει κλείσει κανείς σας εισητήρια???
Γαμάτο νέο πως παίζει και ο Fogerty την ίδια μέρα!!!
Ψαχνεις εισιτηριο? Μου ειχε παρει ο Cozy για αυτην την μερα, αλλα προτιμησα τελικα το Pinkpop (το αστειο ειναι πως προτιμησα το Pinkpop επειδη ειχε και Soundgarden και πριν μερικες εβδομαδες τους εβαλαν και στο HRC:|). Αν σε ενδιαφερει το εισιτηριο ρωτα τον Cozy, δεν γνωριζω αν το εχει ακομα η αν το πουλησε
Έχω κλείσει κι εγώ,απλά ρωτούσα ενημερωτικά μήπως έρχεται κανείς να τα πούμε.
We’ll be there 8)
(και 2&3 μέρες πριν Queen :D)
αν υπάρχει τελικά το εισιτήριο ενδιαφέρομαι …:roll:
Στείλτε πιέμια όταν ανέβεται να βρεθούμε.Και έλεγα πως θα πέθαινα μόνος μου τόσες ώρες…
Κρίνωντας από τα setlist και από την απόδοση του Αφεντικού και της ΕSB πάνω στη σκηνή, αναμένονται κολασμένες βραδίες στην Ευρώπη το καλοκαίρι.Πραγματικά ,πολύ τυχεροί αυτοί που θα καταφέρουν να είναι εκεί.
Τέτοια λέγε!!!20 μέρες ακόμα γαμώ!!!Άντε να περνάνε!!!
Στειλε PM στον Cozy μπας και δεν το εχει πουλησει ακομα το δικο μου ρε
Παντως guys εγω προσωπικα ευχομαι για ενα best of setlist στο Pinkpop. Μια ευκαιρια θα εχω να τον δω και οσο να 'ναι θα προτιμησω τα “χιτακια” παρα ενα setlist σπανιας ομορφιας αλλα χωρις “Dancing In The Dark” π.χ… Αν ηταν να τον δω σερι 4-5 βραδιες δε θα το συζητουσα παντως, καθως ειναι πιθανο να ακουσεις τα παντα στις συναυλιες του:wink:
Π.χ. εχω δει Black Crowes σε καρασπανιο setlist και δεν εχω ακουσει Jealous Again, She Talks To Angels, Remedy, Twice As Hard κτλ:(
Λογω φεστιβαλ υποθετω πως θα κινηθει οπως το επιθυμω πανω-κατω το σετλιστ (θα ειναι και μειωμενο προφανως καποια τραγουδια σε σχεση με κανονικη συναυλια)
Όντως , το setlist είναι λίγο λαχείο σε συναυλία Springsteen αφού αλλάζει σε σημαντικό ποσοστό ανα συναυλία.Στη Βιέννη πχ που τον είχα δει το 2009 ,ένοιωθα πως βρισκόμουν στο Giants ή στο Madison Square Garden,πολύ αμερικάνικο με πολλές διασκευές, καμία σχέση με αυτό του dvd του Hyde Park που είχε μαγνητοσκοπηθεί λίγες μέρες πριν.Πάντως γενικά στα ευρωπαικά στάδια ,μπαίνει περισσότερο στη λογική του best of setlist.
Μπα δεν καταλαβαίνει από φεστiβάλ και μειωμένα setlist
http://2009.hardrockcalling.co.uk/lineup/index.aspx.html
Μην ξύνεις πληγές ρε μαν…γαμήθηκε ο Δίας και κατέληξα να το χάσω το λάηβ εκείνη τη μέρα…Τουλάχιστον ήμουν απ έξω!