Bruce Springsteen

http://www.backstreets.com/
Αυτο ειναι απτα πιο ενημερωμενα sites για springsteen και με συχνες ανανεωσεις.

Μαλλον για Παρισι με κοβω εμενα 4,5 Ιουλιου παιζει εκει 8)

Thanks!!!:D:D:D

Αρένα για Μιλάνο τέλος:(:(:(:(:frowning:

lol… 2 μέρες;;;;

καλά ρε τόσο ακριβά είναι;;; 75? για αρένα;; (Βερολίνο)

Το eventim για Βερολίνο θέλει και 50 ευρώ ταχυδρομικά.Εχω αρχίσει να το ψήνω τρελά για διήμερο στο Παρίσι η για Μαδρίτη.

πωωωω με άγχωσες τώρα. Πρέπει να κάνω τα κουμάντα μου και δεν παίζει φράγγο αυτή τη στιγμή.

Γενάρη παίζει να υπάρχει ακόμα τπτ στις κερκίδες από τα φτηνά; :stuck_out_tongue:

Aπ ότι βλέπω έχει και printable version των εισιτηρίων κατευθείαν απ το email σου οπότε ίσως γλιτώνεις το νταβατζιλίκι της eventim…

Και τώρα έρχεται το δίλημμα…Μιλάνο ή Βερολίνο??:-k

Eγώ προσωπικά προτιμώ το Βερολίνο πολύ περισσότερο και όταν μαζέψω τα φράγγα εκεί θα κλείσω. Πολύ πιο αλητεία πόλη :slight_smile:

Κοίτα αφενός δεν μου αρέσει καμιά απ τις 2 πόλεις,αφετέρου θα κλείσω για ένα βράδυ μόνο,για εκείνο της συναυλίας και το άλλο πρωί πουλεύω,οπότε κοιτάω περισσότερο τι συμφέρει από άποψη εισιτηρίων-εξόδων αποστολής-αεροπορικών-χοτελίων κτλ.:slight_smile:

Βερολίνο το κοινό είναι λιγάκι ψόφιο. Οπότε θα πρότεινα Μιλάνο!

Δεν το πήρα χαμπάρι το printable για το συγκεκριμένο live.Σε άλλες συναυλίες παλιότερα το είχα κάνει.Θα το ξανατσεκάρω πάντως αν και Γερμανία δεν είναι και η καταλληλότερη χώρα για να δει κάποιος The Boss , καμία σχέση εκεί το κοινό και το πάθος σε σχέση πχ με Ισπανία , Ιταλία ή Σκανδιναβία.Το ιδανικό θα ήταν να κλείσω κάπου που παίζει δυο μέρες κολλητά γιατί σε κάθε live το setlist είναι τελείως διαφορετικό.

Συμφωνώ αν και λέγεται οτι Βερολίνο έχει δώσει μερικά από τα καλύτερα live του με πρώτο και καλύτερο βέβαια εκείνο στην ακόμα χωρισμένη ανατολική πλευρά.Αρα πολύ πιθανό να έχουμε setlist με εκπλήξεις.Και σίγουρα σαν πόλη παρουσιάζει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από το Μιλάνο χωρίς το κόστος των αεροπορικών να είναι και πολυ μεγαλύτερο.

Στο Βερολίνο πάντως είδα δυο εντελώς διαφορετικές όψεις των Γερμανών… Στον Waters το απόλυτο νεκροταφείο,νόμιζα ότι είχαν βάλει κούκλες στα καθίσματα και στους System Of A Down το απόλυτο ξυλίκι και χοροπηδηχτό απ την 1η ως την τελευταία νότα…Προφανώς το ακροατήριο του Boss θα μοιάζει πιο πολύ με αυτό του Γοτζεγ,οπότε ίσως απογοητευτώ απ το κοινό,το θέμα είναι ότι ο Boss δεν νομίζω να απογοητεύσει,μια και τον θεωρώ ικανό να ξεσηκώσει ακόμα και τους δυσκοίλιους Γερμανούς.Τους Ιταλούς δεν τους πάω μία γενικά,αλλά βγαίνει λίγο φτηνότερα,οπότε αν θα επιλέξω τελικά Μιλανο,θα χει να κάνει αποκλειστικά με τα έξοδα…:-k

Έκλεισε Βερολίνο τελικά!!I’m Working On A Dream…:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

hokam κανε μια μαγκια ρε και πες μου από Eventim έκλεισες; και αν ναι το printable ticket?

Ναι μαν!Το εκτύπωσα κιόλας και όλα κομπλε!!Γλιτώνεις και το νταβατζιλίκι και όλα.2,50 ευρώ εξτρά είναι.Κερκίδα έκλεισα βέβαια,γιατί είμαι και παππούς κτλ…:stuck_out_tongue:

γαμω!!! :slight_smile: :slight_smile:

ελπίζω να υπάρχουν σε κανα μήνα τικέτια!!!

Μακάρι όλα να πάνε καλά και να μπορέσω να έρθω και γω!!! Μέσα σε 5 μήνες 3 φορές Βερολίνο :open_mouth: :open_mouth:

Φύγαμε για Φλωρεντια!!!57 ευρά για αρένα και με παραλαβή εκεί από το γκισέ.Μάλλον θα ακολουθήσει και Μιλάνο και για δεύτερη δόση Τhe Boss.:):):):slight_smile:

Δείτε από το 1:40 και μετά!!!

Θεός στην κυριολεξία :slight_smile: :slight_smile:

Περιμένω τα εισητήρια για Hyde Park!!!:D:D:D:D:D:D