Bruce Springsteen

http://ultimateclassicrock.com/bruce-springsteen-2012-new-album-tour/

Θα τον δω ρε πούστη!!!

YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!

Αρχίζω ήδη οικονομικό προγραμματισμό!!!

:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:

Αυτή τη φορά δεν παίζει να τον χάσω!!!

Βγήκαν οι πρώτες ημερομηνίες!!

21 June Sunderland, England Stadium of Light
22 June Manchester, England Etihad Stadium
24 June Isle of Wight, England Isle of Wight Festival
14 July London, England Hard Rock Calling

Ποσο πολυ χρειαζομουν αυτα τα νεα.

[SPOILER][B][SIZE=“6”]ΝΑΙ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΨ[/SIZE][/B][/SPOILER]
Παμε και για 2πλο ταξιδακι και προσευχομαστε μπας και νιωσει κανας αναπηρος Λωρης που το 2009 ηταν πολυ κοντα στον να τον φερει.

Αυτά είναι , ετοιμαζόμαστε και περιμένουμε νέες ημερομηνίες

London Baby!!!

7 Ιουνίου Μιλάνο! :slight_smile: :slight_smile:

Στο site του δε λέει κάτι…:-k
Βγήκαν ωστόσο κάποιες ημερομηνίες για Γαλλία.

Μου το έστειλε το songkick.com που όσες φορές έψαξα για συναυλία ήταν έγκυρο. Το τσέκαρα ότι δεν είναι στο site αλλά φαντάζομαι ότι είναι θέμα χρόνου :slight_smile:

Τον έχασα το '08 λόγω εξεταστικής, το '09 λόγω στρατού, ε το '12 θα έρθει η μεγάλη στιγμή ο κόΖμος να χαλάσει.

Τουλάχιστον είχες σοβαρούς λόγους που τον έχασες.Εγώ που τον έχασα λόγω sold out και ήμουν έξω απ το Hyde Park την ώρα που έπαιζε (και μαγνητοσκοπούσε το dvd!!!) και ξεροστάλιαζα σαν ηλίθιος τι να πω???#-o

Τώρα πρέπει να κάνω το σκατό μου παξιμάδι μπας και τον δω,γιατί δεν υπάρχει ούτε σάλιο γαμώ την κρίση τους και τα λεφτά τους.:?

Καριολη, φροντισε να συνεννοηθουμε μεχρι να βγουν τα εισιτηρια

Ρε δε με λέτε… να κλείσω με την μία για Μιλάνο (αν όντως ανακοινωθεί); Γίνεται asap sold out?

Kαι βέβαια το μέγα ερώτημα είναι πως θα καλυφθεί το κενό του Clarence.Ακούγονται πολλά , από τους παλιόφιλους και πάντα διαθέσιμους Miami Horns η γενικά ένα άλλο horn session μέχρι τον ανηψιό του Clarence.Αλλοι λένε ότι θα επιλεγούν κομμάτια χωρίς σαξόφωνο στο στυλ του Nebraska μιας και συμπληρώνονται 30 χρόνια από την κυκλοφορία του.Αν το αφεντικό ήθελε να παίξει τέτοιο υλικό ,πιστεύω πως θα έβγαινε σε solo περιοδεία χωρίς την ΕSB.Όρεξη και χρόνο να έχει κάποιος και θα διαβάσει πολλά στα διάφορα forums.Όπως και να χει πάντως θα είμαι σίγουρα μέσα ,δεν ξέρω ακόμα που αλλά δεν το χάνω με τίποτα.Και πιθανότατα όχι δυστυχώς στην Ελλάδα αφου για να βγει οικονομικά μια τέτοια συναυλία, πρέπει να πουλήσει το λιγότερο 25-30000 εισιτήρια, χώρια τους χορηγούς.

Aν είσαι για αρένα,μάλλον θα πρέπει να βιαστέις γατί φεύγουν με ρυθμούς πολυβόλου.Για κερκίδες πιστεύω ότι θα έχει διαθέσιμα για αρκετό χρόνο ακόμα αφού το γήπεδο είναι τεράστιο και υπάρχουν συνολικά τρεις ημερομηνίες για Β.Ιταλία.

Την άλλη βδομάδα βγαίνουν! Θα σε πω όταν είναι!

30/5 Βερολίνο!

Γάμησε το το Μιλάνο πιο καλά εκεί! Δεύτερο σπίτι μας το κάναμε :slight_smile: :slight_smile:

Στείλε ένα λινκ πληζ ρε μαν με το σάητ που βλέπεις τις ημερομηνίες αυτές!:slight_smile:

songkick.com

Κάνεις ένα account και κάνεις track συγκροτήματα που σε ενδιαφέρουν και κάποιες πόλεις τις οποίες θες και όποτε ανακοινωθεί κάτι από αυτά που έχεις κάνει track σου στέλνει mail