Bruce Springsteen

Πάπαλα όπως φαίνεται η Ε Street Band.Πραγματικά τυχεροί όσοι μπόρεσαν να τους δουν σε κάποιο live.Μόνη ελπίδα ίσως ο ανηψιός του Big Man,που λέγεται ότι είναι σπουδαίος σαξοφωνίστας αν και δεν θα είναι το ίδιο.

Πωωωω να 'ναι καλά ο γίγαντας! Μην έχουμε πάλι κηδείες. Δε μπορώ άλλο…

Να γυρίσει και να δω επιτέλους τον Boss με την μπαντάρα!!!

By now, many of you have heard that our beloved comrade and sax player Clarence Clemons has suffered a serious stroke. While all initial signs are encouraging, Clarence will need much care and support to achieve his
potential once again. He has his wonderfully supportive wife, Victoria, excellent doctors and health care professionals, and is surrounded by friends and family.
I thank you all for your prayers and positive energy and concern. This is a time for us all to share in a hopeful spirit that can ultimately inspire Clarence to greater heights. –

Bruce Springsteen

Από το επίσημο site του Springsteen.

Από το Rollingstone.com :

Clarence Clemons, the legendary saxophonist in the E Street Band who played alongside Bruce Springsteen for the past 40 years, died on June 18th. Clemons had suffered a massive stroke on June 12th. While initial signs had been hopeful after his hospitalization and two subsequent brain surgeries, he reportedly took a turn for the worse later in the week. He was 69.

http://www.youtube.com/watch?v=-PTJHhUeAfc

Mόλις το διάβασα κι εγώ κάπου. Φαινόταν ότι η υγεία του ανθρώπου ήταν πολύ επιβαρημένη και το μοιραίο δεν ήταν δύσκολο να γίνει. Πραγματικά κρίμα, σπουδαίος μουσικός, και αν κρίνω από το πόσο αγαπάει ο Boss τους μουσικούς του συνοδοιπόρους πρέπει να είναι συντετριμμένος.

Η απώλεια είναι τόσο μεγάλη που οι περισσότεροι δεν το έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει. Τεράστια όσο και η καρδιά του Big Man. Κοιμού εν ειρήνη αδελφέ Clarence…

Τέλος η E Street Band πιστεύω, ο Clarence ήταν ο υπαρχηγός.

Με E Street Band είχε έρθει τότε ρε νομίζω.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν ξέρω πως μου κόλλησε η ιδέα ότι είχε διαλύσει την E-Street Band αμέσως μετά την περιοδεία για το Tunnel Of Love. Και συμφωνώ ακόμη μαζί σου για το τέλος της E-Street Band. 'Oσο σημαντικό μέλος και αν ήταν ο Federici, δεν υπήρξε ποτέ το εμβληματικό της μέλος που αναμφίβολα ήταν ο Clarence. Αυτός νομίζω πως δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

μια που πιάσαμε τον Springsteen σε κατι άκυρες συγκρίσεις εδώ μέσα…

υπάρχει αυτό…

[B]The Collection 1973 -1984 [Box set][/B]

τα 7 πρώτα του άλμπουμ σε 8 δισκάκια…
[B]Greetings from Asbury Park,
The Wild the Innocent & E St. Shuffle,
Born to Run,
Darkness on the Edge of Town,
The River (2cd),
Nebraska
Born in the USA[/B]

μόνο με [SIZE=“4”][B]£11.99 [/B][/SIZE] :!:
για κάποιον που ήθελε να τσεκάρει κάποιον δίσκο απο αυτούς, σαν πρώτη επαφή, είναι μια καλή τιμή να τους πάρει και τους 7…

*το μόνο πρόβλημα ειναι οτι το Darkness On The Edge Of Town, εχει ενα κάποιο είδους προστασία και δεν αντιγράφεται εύκολα

ΤΖΑΜΠΑ!!!

μονο με paypal μπορείς να πάρεις από αμαζον;;;

Οχι…και με την χρεωστική και την gift card απευθείας…μια χαρά αγοράζω με την gift card που εχω
*πάντως λογικά δεν υπάρχουν στίχοι στο box>…αλλά και πάλι…
**υπάρχει και στο Play, 15 eyro
http://www.play.com/Music/CD/4-/16711091/The-Collection-1973-84/Product.html?searchtype=allproducts&searchsource=0&searchstring=Bruce+Springsteen&urlrefer=search

Βασικά με paypal ΔΕΝ μπορείς να αγοράσεις από Amazon.Τουλάχιστον όχι απ το Αγγλικό,δεν το υποστηρίζει.Πάντως όπως είπε και ο Crimson με τη χρεωστική μια χαρά θα βολευτείς.

To εχω και εγω αυτο το ομορφουλι (αχου το μωρε:p) και κυριως απιστευτης καλλιτεχνικης αξιας box set.

Αυτο που λες για το Darkness On The Edge Of Town δεν το παρατηρησα οταν εκανα το cd --> mp3, μια χαρα το διαβασε ο υπολογιστης και μια χαρα το μετετρεψε

Απλως οποιος το παρει να εχει υπ’οψιν πως τα cd δεν εχουν βιβλιαρακια και ουσιαστικα ειναι μινι ρεπλικες των βινυλιων ως προς το θεμα των χαρτινων θηκων. Υπαρχει ενα booklet για ολα τα cds με τπτ το ιδιαιτερο μεσα. Για 12 λιρες ειναι σαν να κανετε κλεψια, χτυπηστε το!

θα το τσιμπήσω από play λοιπόν!!! :smiley:

θενξ για το ινφο παιδιά!

αυτό…!! για 12 λιρες, το παραβλέπεις αυτο με τα βιβλιαράκια…τώρα αμα κολλήσεις τοσο πολύ με κάποιον δίσκο, παίρνεις μετά και την κανονική κυκλοφορία…που και αυτές νομίζω ειναι σε χαμηλές τιμές…αλλά εδώ λέμε 12 λίρες.! ειδικά για αυτούς που άπλα θέλουν να τους έχουν χωρίς να κόβουν φλέβα, ειναι οτι πρεπει

go Astaldo, go.!

Εγώ τα γουστάρω πολύ αυτά που είναι ρεπλικες βινυλίου. Είχα πάρει πριν χρόνια ένα τέτοιο των Sabbath με τα πρώτα 8! και γαμώ!

Εγώ το έχω πάρει από amazon.uk, 15? για 8 CD Springsteen με E Street Band είναι χειρότερα κι από κλεψιά. Όντως είναι πολύ φτωχό το artwork, αλλά ούτε 2? το CD δε δίνεις, μην έχεις και πολλές απαιτήσεις :lol:.

E αν θες booklets κλπ κλπ ε παίρνεις κάτι άλλο και προφανώς πιο ακριβό. Αν θέλεις καθαρά τη μουσική (αλλά ε όχι και να το κατεβάσεις), τσιμπάς αυτό και είσαι άρχοντας!!!

Παμε λιγο! :smiley:

IT’S ALIVE!!!

Άρα πρώτος στόχος για το '12 ο Springsteen μετά από τόσα χρόνια!!!

http://www1.whdh.com/video/player/?clipId=6218275&clipFormat=flv&topVideoCatNo#?autoStart

Αρχοντας!
Αντε να βγει και καμια ανακοινωση για τ δισκο και το τουρ…