Bruce Springsteen

Μιας και το θυμηθηκα τωρα, στο Wembley τις προαλλες ειχε συμβει το παρακατω σκηνικο απο καποιον… γραφικοσαυρο. Ημουν με εναν αλλον συντακτη στη συγκεκριμενη συναυλια και λιωσαμε στο γελιο οταν το ειδαμε στις γιγαντοοθονες του Wembley και το καλυτερο ηταν οτι ο Βruce αρχισε να φωναζει “I want greek souvlaki” κτλ. Τελικα ο Ελληναρας που ειχε φτιαξει το συγκεκριμενο ταμπελακι τα καταφερε και το επαιξαν το “Hungry Heart”

XAXAXA! Θεός ο γρααφικόσαυρος!

Kλαίω…

Και αυτός πέτυχε το once in a lifetime…
Γραφικόσαυρος ο Έλλην…

…τίποτα δεν μας σταματά λοιπόν:p…και ο Boss Θεός όμως…ας μας έρθει, και ας φάει όσα θέλει:):!:

Η κορύφωση ενός μοναδικού διημέρου στη Ρώμη με μια από τις 10 καλύτερες συναυλίες που έχω δει ποτέ.

Άραγε θα ξαναβγεί με E Street Band ο Bruce; Ευτυχώς που τον έχω προλάβει :smile:

3 Likes

23 Οκτωβρίου

bump γιατί έτσι, πείτε τι ακούμε. Με σειρά. Μόνο το Nebraska έχω αγορασμένο, είδα 3 φορές σερί αυτο και θα κάτσω μετά να δω το Letter To You, δώστε τα φώτα σας, λινκς, κομπιλεησονς, κάτι, κάπως πρέπει να βγει η εβδομάδα που έρχεται.

Το Nebraska σου άρεσε; Είναι πολύ stripped down. Θα έλεγα ξεκίνα με '70ς, Born To Run και Darkness, προχώρα σε Born In The USA που έχει και '80ς ήχο. Μετά πας και The River που είναι διπλό και θέλει περισσότερο χρόνο.

4 Likes

Ναι, αλλά έχω να το ακούσω άπειρο καιρό, δε θυμάμαι νότα. Θα βάλω αυτά που είπες όταν τελειώσω το πινγκ πονγκ στα related του yt, I’m On Fire σήμερα

1 Like

να πω επί της ευκαιρίας ότι το αγαπημένο μου κομμάτι του είναι το The River . Το λατρεύω , είναι σπουδαίος ο Boss.

Εν τω μεταξύ παίζει σοβαρά ο φετινός του δίσκαρος να είναι ο καλύτερος (και) από το Rising και μετά, δεν έχω αποφασίσει ακόμη.

Ακραίο αν αναλογιστεί κανείς πως ηχογραφήθηκε όλο σε 5 μέρες μια και έξω με όλη την μπάντα στο στούντιο, δεν ξέρω.

edit:

word.

1 Like

Απαραίτητη η βόλτα και από το δεύτερο, την υπερδισκάρα The Wild, The Innocent & The E Street Shuffle, νομίζω αρκεί να πούμε ότι έχει μέσα Rosie, Sandy, Kitty, Incident, E Street Shuffle και NYC Serenade.

Απίστευτα πράγματα, τι ωραίο βράδυ

Τότε το είχε παίξει πρώτη φορά Ευρώπη. Εντάξει, μόλις 40 χρόνια από τότε που βγήκε :joy:

Εντάξει, και το Black Sabbath ηχογραφήθηκε σε 1 μέρα, δεν έχει να λέει!

Βγήκαν στο SNL πάλι μετά από 5 χρόνια, με δύο κομμάτια από τον νέο δίσκο.

Η φωνή λίγο “σπάει” σε κάνα-δυο ψιλά, αλλά ας αναλογιστούμε ότι είναι 71 πια. Υπερτζόβενο φαίνεται, ούτε καν σκέτο τζόβενο. Για όποιον ψάχνει τον Garry, έλειπε λόγω της πανδημίας και το μπάσο ανέλαβε ο σεσσιονάς Jack Daley. Πολύ ωραία κομμάτια και πολύ ωραίες εκτελέσεις, μακάρι να ξαναβγούνε στον δρόμο. Ο Bruce τελείωσε με τα Broadway, αλλά λογάριαζε χωρίς τον κορονοϊό :smile:.

5 Likes

4 Likes

Αληθινό;

EDIT: Αληθινό :smiley:

1 Like

ναι ρε,η τωρα η ποτε.φερραρα πως παμε?ξερει κανεις???

Κοντά στη μπασκετομάνα Μπολόνια είναι.

1 Like

Και εγώ για Φεράρα με βλέπω, το πάρκο μοιάζει πανέμορφο (όχι ότι ο ιππόδρομος στη Ρώμη πάει πίσω).