Bruce Springsteen

εγω σκεφτηκα οτι θα πεσουν ολοι στη ρωμη κ θα ειναι πιο ακριβα τα πραγματα

Μόναχο με προσκύνημα στην παλιά έδρα της ομαδαρας.

Αν μπορέσω θα πάρω ένα για monza να βρίσκεται και βλέπουμε, με βολεύει γιατι βρίσκω φθηνά αεροπορικά για μαλπένσα-μιλάνο (έχει απευθείας πτήσεις από καλαμάτα και αθήνα), μετά πάω με ένα τρένο, δίπλα είναι.
Μπορεί να μου πει κάποιος πότε ανοίγουν τα εισιτήρια; δε βλέπω κάτι στο ticketone.it

Tickets for Ferrara and Rome on sale from 10 am on 26 May. Tickets for Monza on sale from 10 am on May 31st.

Το λέει σε ένα banner δίπλα από τη φώτο της Μπρουσάρας, στο μενού που έχει και τα 3 events. Μόνο στα Ιταλικά ακόμα και αν αλλάξεις γλώσσα. Γιατί Ιταλοί.
Το έβαλα να κάνει μετάφραση η google κατευθείαν για να το δω.

1 Like

Μου εστειλε email το ticketone.it γιατι ειχα παρει εισιτηρια παλιοτερα απο εκει. Προφανως μονο στα ιταλικα, δεν ξερω τι λεει :joy:

1 Like

Οκ, ευχαριστω!! Την άλλη τρίτη λοιπόν, κινητά-κάρτες-καφέ σε ετοιμότητα και 15 λεπτά λούφα στη δουλειά.
Αυτή η επιβεβαίωση πληρωμής που σκάει στο viber ενώ το κινητό μου ψιλοκολλάει με αγχώνει κάθε φορά

1 Like

Bella Roma!!!

3 Likes

Υπάρχει κάπου πλάνο θέσεων για τις συναυλίες στην ιταλία; για φερράρα και ρώμη που τσέκαρα έχει μόνο τις κατηγορίες (τα πιο ακριβά εχουν εξαντληθεί και στις 2). Γύρω στα 100-120 ευρώ έχουν αρένα πίσω μάλλον

1 Like

Με τη γνωστη απατεωνιστικη χρεωση προπωλησης των Ιταλων, 15% :stuck_out_tongue:

Οποτε να υπολογιζω 150 για αρενα μπροστά. Αξίζει το 20ρικο διαφορά από τα πίσω.
Αν δε βρω pitA για monza μπορεί να μην πάρω και καθόλου :rofl:

2 Likes

Έκλεισα Κοπεγχάγη. Για να δούμε!

3 Likes

Μου έβγαλε λίγο την πίστη, αλλά τα κατάφερα. Pit A Monza (ποιος θα μου το έλεγε ότι πρώτα θα δώ τον Bruce εκεί και όχι τη Scuderia)

:upside_down_face: :upside_down_face: :upside_down_face:

2 Likes

Άλλος για μόντσα;;;;;;;
Που το βρήκες το pit A ρε συ, ήμουν αναμονή ταυτόχρονα σε ticketmastet και ticketone, ticketmaster σειρα 1300 μπηκα 11,03 και ειχαν εξαντληθει, ticketone αργησε αρκετα να με βαλει. Και παλι ομως τα 150+fees μου φανηκαν πολλά, τελικα πηρα pit B2 115 ευρω (μαλλον ειναι τα δεξιά). Ισως ειναι η περιοδεια του καλοκαιριου, δε χανεται

1 Like

Μπήκα 11:00:04 και ήμουν αναμονή 6-7 λεπτά. Όταν άνοιξε τη σελίδα, μου έβγαζε διαθέσιμα Pit b1 και κάτω ή 1(!) εισιτήριο pit A.

Μετά από πολλά refresh και απόπειρες ακόμα και για το 1 εισιτήριο (που δεν οδηγούσαν πουθενά) και συχνά γινόταν εξαντλημένο, αλλά και για το Pit B (όπου κόλλαγε μετά το στάδιο που αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ρομπότ), εδέησε κατά τις 11:20 να βγάλει διαθέσιμες όλες τις κατηγορίες και έκλεισα. Με eticket και χωρίς ασφάλεια βγήκε ~160. Full extra έφτανες το 200αρι σχεδόν.

1 Like

Πρεμιέρα σήμερα για το άλμπουμ διασκευών. Θα ακουστούν πολλές γνώμες, σίγουρα ειναι κατι διαφορετικό αλλα το συμπέρασμα ειναι ένα: Ό,τι και να τραγουδησει το αφεντικό το απογειώνει!!!

4 Likes

Συγκλονιστικος Bruce χθες στη Ρωμη!επαιξε μονο 2.45 ωρες @Clairvoyant .απαραδεκτος ο χωρος κατ εμε

3 Likes

Αν έχεις δει Brutus για 70 λεπτά και έχεις αισθανθεί γεμάτος και δεν τους έχεις πετάξει ντομάτες, τότε ποιος είμαι εγώ να πω κάτι.

2 Likes

Γατακι ο μπρους -, εδω βρουτους παιζουν 70 και ειμαστε γεματοι και ευτυχισμενοι

3 Likes

Θεέ μου, τι έχανα τόσα χρόνια…
Ένα ατελείωτο πάρτυ η συναυλία.

3 Likes