Bruce Springsteen

Ποτε δεν ειναι αργα!

2 Likes

Και στο Μοναχο τα ίδια. Η μονη φορα που εχω δει σε live επι τρεις ωρες προσωπα απο 5 μεχρι 80 (χωρις υπερβολή) να ειναι μονομως με ενα τεραστιο χαμογελο και μερικους να ειναι βουρκωμενοι ηταν οτα ειχα ξαναδει Βruce !

3 Likes

Πιστεύετε ότι υπάρχει απειροελάχιστη πιθανότητα να τον δούμε το 2024 στην Ελλάδα;

Θα κανει και του χρονου περιοδεία. Τωρα αυτο που εγινε με την προπώληση των Coldplay νομιζω μονο θετικα μπορεί να λειτουργήσει. Εκτος αν το δουμε αναποδα και δεχτουμε οτι τονΕλληνικο κοινο ειναι για μονο ενα μεγαλο live τον χρόνο.

Θελω να μοιραστώ την ντροπή οτι ύστερα απο αμέτρητα χρόνια που τον ακούω μολις σημερα πηρα ειδηση οτι ο γιος του Weinberg ( drummer) ειναι ο drummer των Slipknot!

5 Likes

4 Likes

Περιμένοντας τις ημερομηνίες για του χρόνου, μπήκα να χαζέψω το Store και έπεσα πάνω σε αυτές τις limited αφίσες. (~600 τεμάχια)
Το χέρι πήγε αυτόματα στο add to cart.

Μεγαλη μαλακια που δεν ειχα παρει την αφισα της Ρωμης το 2016, την ειχα πετυχει στο μερτς αλλα ειχα λυπηθει τα 40€.

2 Likes

Ναι το ξέρω το συναίσθημα ακριβώς. :upside_down_face:

Στη συναυλία δεν είδα να πουλάει καθόλου αφίσες. Μπλούζες που έχουν όλες τις συναυλίες του tour απάνω, να πω την αλήθεια δεν με έψηναν (και ναι λυπήθηκα και εγω το 50αρι). Επίσης δεν μου έδωσαν ποτήρι Springsteen με τη μπύρα, μόνο τυπικό πλαστικό ποτήρι :-1:

Up.
Ήρθε Ευρώπη το Αφεντικό. Για που είμαστε; Φέτος θα πάω Πράγα.

3 Likes

:person_raising_hand: Μιλάνο 1η Ιουνίου!!!

5 Likes

Εγω ζηλεύω όσους τον δουν στην Ιρλανδία και θα ακουσουν και Rainy night in Soho!

3 Likes

Ακυρώθηκε η χθεσινή στη Μασσαλια και σχεδόν βέβαια και η Πράγα που είναι μεθαύριο :expressionless: Αρρώστησε.

Από το group στο Fb αντιλαμβάνομαι ότι είμαστε αρκετοί Έλληνες που ήρθαμε εδώ.

Το ειπανε καπου αυτο;

Stevie έγραψε στο Χ ότι θα υπάρξει απόφαση “Soon”.

1 Like

Άκυρη η Πράγα και τα Μιλάνα.

ΚΑ ΤΑ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΑ

οχι δεν ειναι προταση, ειναι σπαραγμος

Ποιο Σαντερλαντ ρε πστ…
Τι πήγε και έβαλε Αγγλία τόσο νωρίς.

Λόγω δουλειάς το είχα κάψει και πούλησα τα εισιτήρια για Μιλάνο σήμερα το πρωί. Μου δίνει μια τρίτη ευκαιρία για τις νέες ημερομηνίες που θα πάνε για αρχές Αυγούστου με ότι σημαίνει αυτό.