Αυτό το αρχές Αυγούστου πώς προκύπτει; Ρωτάω γιατί έκλεισε ένας φίλος για Μιλάνο και τώρα έχει ξενερώσει (διαμονή χωρίς ακύρωση, εισιτήρια αεροπορικά, κλπ.).
Δεν έχει άλλο κενό, αλλιώς πάει 2025, και μεταξύ μας, δεν το κόβω να έρχεται 3η σερί χρόνια Ευρώπη (αν θα ξανάρθει και ποτέ δηλαδή )
Εγώ τα είχα όλα flex, αλλά είμαι ήδη στην Πράγα.
ποπο και χτες λέγαμε να γιολάρουμε το σκ για Μιλάνο (έχουμε ένα τζάμπα εισιτήριο με την κερά από Aegean) και κοίταζα τα ελάχιστα τικέτα για Μπρούς, μπας και έκλεινα κανένα στην τρέλα
Ανάμεσα στο Λονδίνο και το Αμβούργο νομίζω χωράνε 2 συναυλίες και ίσως άλλες δύο μετά. Ζορικο πρόγραμμα δε λέω αλλά πιστεύω θα γινουν
Να υπολογισετε οτι τις ημερομηνιες των Ολυμπιακων στο Παρίσι ο Bruce δεν θα κανει συναυλίες γιατι ποτέ δεν χανει αγώνες της κόρης του.
Σε 2 ΣΚ παίζουν οι Green Day στο Μιλάνο πάντως, και παίζουν όλο το Dookie και το American Idiot
Nope, not my thing at all αλλά μιας και σήμερα έβγαλε προσφορές η Aegean μέχρι και 60% σε πολλούς προορισμούς έως 3/2025 (για τα 25 της χρόνια), όποιος ψάχνεται για ίσως καλύτερες τιμές σε εισιτήρια για εξωτερικό + συναυλιούλες → there yo go
Στα ιταλικά Μπρουσογκρούπς λένε πως είναι σχεδόν αδύνατο το Μιλάνο για το '24, τουλάχιστον για San Siro.
15/6/25 για Πράγα :")
Οπότε είναι πιθανό να πάει για του χρόνου και το Μιλάνο. Έχω ακόμη μια ευκαιρία τότε.
Και η Μασσαλία πήγε 31 Μαίου του 25, άρα και το Μιλάνο κάπου εκεί ανάμεσα θα σκάσει, φαντάζομαι μέσα στην ημέρα θα βγεί.
Οπότε, το νέο είναι ότι θα τουράρει 3η χρονιά από τα μέρη μας.
High Priority λαμβάνει;
Θα βάλω τα κλάματα.
Έκλεισα για 18 Ιουλίου front of stage για Στοκχόλμη. Κάνω τρίτη (και φαρμακερή πιστεύω) προσπάθεια για να τον πετυχω.
Τα αεροπορικά τσούζανε για απευθείας πτήσεις οπότε έκανα τις γνωστές αλχημείες μέσω Μπέργκαμο και Ρίγας.
Αιντε με το καλο,εμπειρία ζωης ο Boss
“Yo Adrian, I did it!!” μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες !! Τι να λέμε, φανταστικός όταν επαιζε, συγκινητικός όταν μιλούσε, old school καταστάσεις από καλλιτέχνες που βγήκαν μέσα από τη ζωή!!
Τρομερή εμπειρία να βλέπεις την E-street band να παίζει μπροστά σου, δεν πίστευα τι έβλεπα. Σόλο εξωπραγματικά που δεν ήθελα να τελειώσουν ενώ συνήθως τα βαριέμαι. 3 ώρες και 10 λεπτά σχεδόν συνεχόμενα, όταν έσβηναν τα φώτα έριχνε νερό από το σβέρκο για να πάει μέχρι κάτω.
Οι Σουηδοί είναι πολύ καλό κοινό και δεν το περίμενα, τραγουδούσαν άπταιστα τους στίχους σε μεγάλο βαθμό και ελάχιστα κινητα ήταν σηκωμένα για πολλή ώρα (εννοείται ότι θα έπεφτα πίσω από τον ένα μαλάκα στους χίλιους που ήθελε να τραβήξει κάθε κομμάτι οπότε την έκανα προς τα αριστερά και πίσω). Περίπου 15 μέτρα από τη σκηνή τους έβλεπα πολύ καθαρά όλους, ο ήχος ήταν λίγο μπουκωμενος ώρες ώρες, μάλλον έφταιγε που το γηπέδο είχε κλειστή την οροφή.
Εδώ μάλλον κλείνω τα ταξίδια του θανάτου για συναυλίες (κρατάω μια πισινή για Hackett ή κάποια αναπάντεχη επανένωση ή ανάσταση ξερωγώ!), έχω κοιμηθεί περίπου 6-7 ώρες από την Τετάρτη το πρωί και περιμένω την τελευταία ανταπόκριση για να φτάσω Αθήνα αλλά άξιζε, εδώ που τα λέμε πάντα αξίζει.
Ίσως το μόνο μου αγιάτρευτο συναυλιακό απωθημένο. Άντε να βάλω και τον Νηλ Γιάνγκ σε αυτήν την κατηγορία.