Bruce Springsteen

μολις ηρθε και το εισιτηριοοοοοοο!!!

αντε 19 ιουλιου να παμε να παρουμε το διπλο στη ρωμη…!!!

Αχ, γιατί δεν έρχεται Ελλάδα, γμτ :slight_smile:

Για μένα όχι απλά ο καλύτερος μουσικός ever (και η e-street μια από τις πιο ικανές μπάντες ever), αλλά και ένας άνθρωπος που τα τραγούδια του, οι στίχοι του, το πάθος του, (όπως η φωνή του cohen και η κιθάρα του clapton), έχουν συμβάλλει στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μου και του χαρακτήρα μου. τον ακούω από μικρό παιδί και κάθε μέρα μου αρέσει και περισσότερο, θα μπορούσα να μιλάω ώρες και ώρες για τον ίδιο και κάθε τραγούδι του ξεχωριστά και πόσο με έχει σημαδέψει, για το born to run, το thunder road, το dancing in the dark, το drive all night, το promise, το tougher than the rest, το river,το bobby jean, το backstreets και τόσο άλλα…θα αρκεστώ όμως μόνο σε ένα στίχο του που για μένα λέει τα πάντα :
[CENTER]for the ones who have a notion, a notion deep inside that it ain’t no sin to be glad you’re alive i wanna find one face than ain’t looking through me i wanna find one place i wanna spit in the face of these badlands[/CENTER]

μπορώ ήδη να προβλέψω πως η 2α ιουλίου θα ναι η πιο έντονη βραδυα της ζωής μ…στο στάδιο του μονάχου…λίγα μέτρα μακρυα του…

Λοιπον επειδη εγω ειμαι καλος ανθρωπος σας ευχομαι καλα να περασετε οσοι πατε να τον δειτε εξω και να μας μεταφερετε εντυπωσεις.:slight_smile:

19 Ιουλιου ΡΩΜΗ λεμε ρεεεεεεεεεεεεε!:D:D
Περιμενω τα tickets απο βδομαδα…
Παμε ρε αφεντικο!!8)
Αρχισε και η περιοδεια χθες με ακολουθο σετλιστ:

[SPOILER]Setlist:
Badlands
Outlaw Pete
My Lucky Day
No Surrender
Out in the Street
Working on a Dream
Seeds
Johnny 99
The Ghost of Tom Joad
Good Eye
Good Rockin’ Tonight
Darlington County
Growin’ Up
Waitin’ on a Sunny Day
The Promised Land
The Wrestler
Kingdom of Days
Radio Nowhere
Lonesome Day
Born to Run

Hard Times
Thunder Road
Dancing in the Dark
Tenth Avenue Freeze-out
Land of Hope and Dreams
American Land[/SPOILER]
Ετσι μωρε πανω απο 2,5 ωρες να τρελαθουμε!

Μου ήρθε εισιτήριο έκπληξη από ένα φίλο που μένει Γερμανία…γιατί ξέρει την πόρωσή μου…:slight_smile:
2 Ιουλίου Μόναχο!!!

Τι να πω??..Απλά μοναδικός!!..Πραγματικός μουσικός…
Για μένα, ο Bruce (και ο Bob Seger) είναι λόγος για να υπάρχεις και να ακούς μουσική:D

Working On A Dream…Tour!!!

Καλώς τον! Αυτά είναι, αναμένονται μεγάλες στιγμές το καλοκαίρι!
Καλά, Seeger θρησκεία :smiley:

Btw, σύντομα θα ανέβει σχετικό αφιέρωμα (στον Bruce, όχι στον Seeger :p) στο site 8)

Χωρίς να θέλω να γίνω προκλητική…τον είχα δει και τον Οκτώβριο του 06 στο Palau Sant Jordi στη Βαρκελώνη!!!:stuck_out_tongue:
Είχε γέλιο το σκηνικό πως είχε γίνει…είχα πάει διακοπές…στην καρακοσμάρα μου…δεν ήξερα ότι έπαιζε εκεί το διάστημα που ήμουν…μου στείλανε μήνυμα από Αθήνα στις 9.00 το βράδυ…και ενώ ήταν η μέρα που είχα γυρίσει όλα τα αξιοθέατα της Βαρκελώνης και ήμουν πτώμα…πήρα επιτόπου ταξί…πήγα απέξω…βρήκα εννοείται 2 εισιτήρια σε λιγότερη τιμή από ότι έκανε το ένα…και είδα Bruce:D

Η λέξη “προκλητική” είναι πολύ λίγη για αυτό που μόλις περιέγραψες :lol:

Και Bruce και Βαρκελώνη (την οποία λάτρεψα)… γκρρρρ :stuck_out_tongue:

Άντε…και στα δικά σου:D:D:D:D:D:drunk::drunk:

Eγώ στο Palau Saint Jordi δεν θα πήγαινα ούτε για Springsteen γιατί ο χώρος θα μου θύμιζε διαρκώς τη Badalona και θα μου χάλαγε τη βραδιά! [-X:p

[SPOILER]Σοβαρά τώρα, το “προκλητικό” στην ιστορία είναι πως η όλη φάση σου έκατσε την τελευταία στιγμή και βρήκες εισητήριο απ’ έξω και μάλιστα στη φθήνια!
Εγώ είχα ευκαιρία να τον δώ ξανά (τον έχω δεί μία φορά το 96 στην περιοδεία για το The Ghost of Tom Joad σε σόλο ακουστικό σετ) πέρυσι το καλοκαίρι στο New Jersey και την κλώτσησα! Το έχω μετανιώσει ελεεινά! #-o

[/SPOILER]

:lol: Μόνο εσύ ο Giannis… κι εγώ θα σκεφτόμασταν κάτι τέτοιο :stuck_out_tongue:

Ειχες ευκαιρια να δεις boss εντος εδρας??8O
Και την εχασες??[-X[-X

:lol::lol:

Εντός έδρας, όπως το λες… Σε αχανές στάδιο βέβαια αλλά και πάλι…
εμοτικον που μουτζώνει τον εαυτό του

Μετά εγώ είμαι προκλητική??:slight_smile:
Εσύ είσαι…που μας λες με θράσσος ότι είχες ευκαιρία και δεν την άρπαξες!!:stuck_out_tongue:
Εγώ όταν την είχα …την εκμεταλλεύτηκα:wink:…!!Έστω και πτώμα από κούραση…έστω και τελευταία στιγμή…έστω και χωρίς να ξέρω ούτε καν πόσο μακριά ήταν από εκεί που έμενα…και έστω όντας αναγκασμένη στο τέλος να βάλω τα κλάμματα για να πείσω τη φίλη μου να έρθει μαζί μου η οποία δεν ήξερε καν ποιος είναι ο Bruce:lol:
8):D8)

Καλά, δεν ήξερε τον Bruce και την είχες φίλη; [-X
:stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol:
Μην ανησυχείς…την έβαλα στον ίσιο δρόμο!!Όλοι από κάπου αρχίζουν…
Και τώρα…καυχιέται και ότι πήγε σε συναυλία του Bruce στη Βαρκελώνη…#-o

Σημερα στη 1 το βραδι θα εχει αφιερωμα στο “Boss” σε γνωστο τηλεοπτικο καναλι.

Επιτελους βρηκαν και κατι σοβαρο ν’ασχοληθουν μεσα σε ολη τη σαβουρα.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη πληροφορία=D>

Πρεπει να ειναι στο mega αν θυμαμαι καλα.