Ωραίο το αφιερωματάκι στον Bruce…αλλά μικρό…Δεν τον χόρτασα:(
Αθεράπευτα ρομαντικός…στα σχόλιά του για το πώς εκμηδενίζει το χρόνο η παρουσία κάποιου που αγαπάς…(αν και δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω τι βρήκε στην άσχημη που παντρεύτηκε…εμένα έπρεπε να παντρευτεί[-X)
Αστείος όταν έκανε τα σχόλια για τα σεξουαλικά υπονοούμενα στα σούπερ μάρκετ…(εκτός αν όπως είπε ο ίδιος αυτός έχει τόσο διεστραμμένο μυαλό που τα βλέπει έτσι:lol:)
Σοφός…όταν έθεσε το ερώτημα…“πώς διαχειρίζεσαι αυτό που σε “τρώει”…ώστε στο τέλος να μη σε “φάει” εντελώς?” (δεν το είπε και ακριβώς έτσι…το είπε πολύ πιο ωραία…αλλά αυτό είναι το resume:p)
Βέβαια απάντηση δε μας έδωσε…σε εμάς που παιδευόμαστε…!!
Όσο κρυόκωλος και σαχλός είναι ο Ben Stiller σε κάποιες στιγμές, άλλο τόσο θεός μπορεί να είναι σε κάποιες άλλες! Δύο τέτοιες στιγμές είναι αυτές εδώ! Όλο το στύλ του Boss το έχει αποδώσει στην εντέλεια! :lol: :lol:
Ωραία τα βίντεο, ειδικά το 2ο είναι όλα τα λεφτά, στο live 1975/1985 το 80% των κομματιών ξεκινάνε με τον Bruce λαχανιασμένο να φωνάζει 1…2…3…4!!! lol
Ωραίο και το αφιέρωμα στην αρχική, σε άλλα συμφνό σ’άλλα όχι αλλά πολύ ωραίο
εμένα ας πούμε τα αγαπημένα μου πάνε κάπως έτσι: 5/5:band:
born to run φυσικά, όντως το ένα κομμάτι καλύτερο από το άλλο (ντα3 το she’s the one εξαιρείται :p)
nebraska, συμφωνώ πως η ουσία δεν είναι το κάθε τραγούδι ξεχωριστά, αλλά το σύνολο είναι απερήγραπτο 03 born in the usa κλασικό και…παρεξηγημένο (για το ομωνυμο μιλάω) όλα τα τραγούδια είναι αριστουργήματα
04 the river όντως θα μπορούσε να ‘ναι συντομότερο, αλλά με τόσα αριστουργήματα του συγχορούμε τα crush on you, i wanna marry you κτλ και όπως φαίνεται από τα outtakes στο tracks είχε αρκετά εξαιρετικά κομμάτι και για τρίτο δίσκο…
05 darkness επίσης πολλά αριστουργήματα, αλλά ένα δυο δν μου πολυαρέσουν… 4-4,5/5 \:D/
06 the rising ένα modern day classic αλλά ενα δυο είναι λίγο fillerakia
07 magic το ίδιο με το πάνω, modern day classic χωρίς filler αλλά και χωρίς κομματια σαν το rising…
08 working on a dream σε πολλούς φάνηκε μέτριο, σε άλλους απλά καλό αλλά δν ξέρω εμένα μου φαίνεται σχεδόν τελειο!!
09 the seeger sessions επειδή μ’ αρέσει η folk και η americana το θεωρώ αριστούργημα…σε πάρα πολλούς που δν αρέσει η μουσική αυτή πάντως δν άρεσε, αλλά όντως εναλλακτικός δίσκος 3,5-4/5 8)
10 tunnel of love εξαιρετικά κομμάτια τα περισσότερα. άλλα λίγο μέτρια ο brucάρας έχει γράψει κομματάρες και κομματάρες αλλά εδώ υπάρχει ένα που είναι tougher than the rest…
11 greetings…όλα πολύ καλά κομμάτια, αλλά λείπει η κομματάρα…
12 the wild… αυτό έχει κομματάρες και τρείς μάλιστα (sandy, incident και φυσικά rosalita),αλλά τα υπόλοιπα είναι κάπως…
13 devils + dust…όπως και στο nebraska το σύνολο και όχι τα τραγούδια αλλά εδώ κάπως χαλάει το όλο σύνολο… 2,5-3/5 :cold:
14 lucky town έχει 2 υπεραριστουργήματα το better days και if i should fall behind τα υπολοιπα απλώς καλα
15 tom joad, κομματάρες, μετριότητες…ανακατεμένα κατηγορία κλαφτα χαράλαμπε…
16 human touch άμα είχε μόνο το ομώνυμο θα ταν από τα καλύτερά του αλλά μετά το ομώνυμο το χάος…#-o
ε όχι και άσχημη η Patti ειδικά στα νιάτα τς μια χαρά κούκλα ήτανε και καλήμ μουσικός ε, το rumble doll πατάει κάτω όλα τ άλμπουμ του bruce τη δεκαετία του '90 και τα υπολοιπα σύο επίσης εξαιρετικά…
Η δεύτερη κατηγορία της λίστας επιβεβαιώνει την άποψή μου πως η τρέχουσα δεκαετία για τον Bruce είναι τουλάχιστον εξαιρετική! Διαφωνούμε βέβαια για το WOAD λιγάκι, αλλά no worries!
To Lucky Town δε θα το έβαζα τόοοσο χαμηλά. Σίγουρα το προτιμώ από το Devils & Dust. Για να μην πω και από το The Wild… :roll:
Καλά δεν ξέρω το WOAD παίζει να 'ναι και ο ενθουσιασμός ακόμα δεν ξέρω, πάντως όταν βγήκε ήταν πάνω από rising και magic σιγά-σιγά ξεφούσκωσε, αλλά δεν νομίζω να πάει πιο κάτω. Απο καθαρά μουσική άποψη δεν είναι τόσο καλό, αλλά είναι pop εύκολες μελωδίες σου μένουν τις ακους εύκολα αυτό. έχει και δυο τρεις κομματάρες, αλλά ειδικά στιχουργικά είναι από τα λιγότερο καλά του. το σύνολο όμως με κερδίζει.
Από κει και πέρα το WIESS είναι mixed bag αλλά έχει Rosalita…
γειά σας. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ.
Κάποιος μου έστειλε το άρθρο του Αγραφιώτη γαι τον Bruce και έτσι σας βρήκα.
Δεν ήξερα οτι τόσο πολύ κόσμος στην Ελλάδα ακούει Bruce και μου έκανε μεγάλη εντύπωση η συζήτησή σας σ’ αυτό το φόρουμ.
Ξέρετε οτι υπάρχει fan club του Bruce στην Ελλάδα και μάλιστα έχουν και ένα site με νέα, συζητήσεις, video κ.λ.π. ?
Είναι κάποιος απο εσάς μέλος του club αυτού ?
Συνάδελφοι μια βοήθεια. Κανόνιζω για το Αφεντικό στη Ρώμη τις 19 Ιουλίου.
Στο Ticketnet.it όπως το καταλαβαίνω δεν έχει τικέτα για αρένα.
Σε 1-2 άλλα που έχω δει υπάρχουν αλλά σε πολύ πιο ανεβασμένες από τις κανονικές τιμές.
Γνωρίζετε κανένα σίγουρο σάιτ, είτε ιταλικό είτε όχι, που να έχει σοβαρές τιμές.
Και θα το πάω κι ένα βήμα πιο πέρα… Υπάρχει κανείς Ιταλία που να μπορεί και να έχει την όρεξη να μου πάρει δύο, σε τιμή αγοράς και να τα στείλει;
Ευχαριστώ
Λοιπον εγω οταν κοιταξα ticketnet δεν ειχε και τους εστειλα μαιλ και μου λενε οτι θα ξαναβγαλουν καποια…
Περιμενα καρτερικα και να σου!
Ενα πρωι μου τα εβγαζε available μετα απο 2 μερες που τσεκαρα παλι δεν ειχε…Οποτε στειλ’τους ενα μαιλ να σαι σιγουρος…
Bruce μωρε θα τα ισοπεδωσουμε ολα τοσοι Ελληνες εκει!!
Ναι αυτο εννοω…
Σε αυτο το μαιλ ecomm.customerservice@ και επισης τους εστειλα το ιδιο μαιλ σαν απαντηση στο cofirmation που μου στειλαν οταν εγινα μελος…Σε 1-2 μερες μου χαν απαντησει…
Και ξαναβγηκαν τα εισητηρια Αρχες Απριλιου και μου ρθαν 5-6 εργασιμες μετα την παραγγελεια…