Bruce Springsteen

Χτες άκουσα το The River και έγινα χάλια.Σε ευχαριστώ Bruce!:frowning:

Μεγαλες στιγμες κυριες και κυριοι στο φορουμ του ροκιν.τζι-αρ! Απεγνωσμενος φαν του Αφεντικου ψαχνει απελπιδα εισητηριο και η βοηθεια ερχεται απο μια απροσμενη (εκ των ανωθεν θα μπορουσα να συμπληρωσω :stuck_out_tongue: ) πηγη! (κατι σαν σεναριο των παλιων reality shows μου κανει :-s )

Xaxa…
Η εκ των άνωθεν πηγή έχει λάβει πμ από τον απεγνωσμένο φαν…Ας απαντήσει για να να γίνω πάλι ένας απλός φαν…:lol:

ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να τον δουμε στην Ελλαδα?

φετος όχι…:frowning:

εγώ πάντως άρχισα ήση την αντίστροφη μέτρηση!!!:smiley: 29 κ σημερα!!! :vibrate::vibrate::vibrate:

Ποσο παθος και ποση ενταση μπορει να δωσει ενας ανθρωπος σε ενα μουσικο κομματι;;;

Yπαρχει καποια περιπτωση για Leg 2 στο Working On A Dream Tour ή καποια περιπτωση να δουμε Boss live;;; :frowning:

απ’ το στομα σου και στων διοργανωτων το αφτι.αν και μαλλον απιθανο καθως ειναι πανακριβος και με οχι ιδιαιτερα μεγαλο κοινο εδω.παντως ειναι μοναδικη συναυλιακη εμπειρια

Μπα δν νομίζω να υπάρχει δεύτερο ευρωπαικό σκέλος της WOAD tour. Oι συναυλίες τελιώνουν νοέμβρη στην αμερική και μάλλον πάπαλα για κανα χρόνο γιατί ο Big Man πρέπει να κάνει επέμβαση στη σπονδυλική στήλη και θα ναι εκτός μάχης για πάνω από ένα χρονο…

Πάντως πιστεύω πως κάποια στιγμή θα τον δουμε και εδώ, εχει πολαααα χρόνια μπροστά του ο ατιμος…60 χρονών και παίζει 3 ώρες μονοκοπανιά χωρις encore χωρις μεγαλα σόλο, απλά 3 ώρες γεματες π-α-θ-ο-ς ! Στο Μόναχο φέτος τα έδωσε όλα και μια μέρα μετά όταν εγώ, 43 χρόνια νεότερος του μαζευα τα κομμάτια μ εκεινος επαιζε στη Φρακφούρτη και έδωσε ακόμα πιο πολλα…

Το 2010 μαλλον θα υπάρχει και νεο σόλο άλμπουμ και φαντάζομαι και σόλο (:)) περιοδεία

Ορίστε και τα 11 καλύτερα λεπτά στην ιστοριά της μουσικης

Oταν λες σολο, εννοεις χωρις E Street Band;;;

Γιατι νομιζω οτι τοσο το Working On A Dream οσο και η περιοδεια του ηταν μαζι με την E Street Band.

Γιατι να αλλαξει αυτο;;;

Αν βγαλει το 2010 αλμπουμ (αν και θα υπαρχει πολυ μικρη διαφορα χρονικα με το τελευταιο, αν σκεφτεις κι αυτο που λες για την εγχειρηση), τον περιμενουμε κατα το 2011.

Ειτε ως Ελληνες …ειτε ως Ευρωπαιοι. :slight_smile:

H WOAD Tour ειναι με την ESB. την επέμβαση δν 8α τν κάνει ο bruce αλλα ο σαξοφωνίστας και σύμφωνα με δηλώσεις διαφόρων μελών τς μπάντας θα κανουν ενα διάλειμμα 1-2 χρονια σαν μπαντα.

ο bruce δηλωσε πως γραφει αυτήν την περίοδο υλικό για σόλο δισκο (δηλ ακουστικο,χωρίς την esb όπως ηταν το devils & dust του 2005) και κρινοντας από το ρυθμό που κυκλοφορεί τα άλμπουμ του τα τελευταία 5 χρόνια πιστεύω πως ο σολο δισκος 8α ρ8ει καπου μεσα στο 2010 αντε αρχες 2011.

Aν και το ειπες, δεν το προσεξα και καταλαβα οτι την εγχειρηση θα την εκανε ο Bruce.

Το οτι ισως ο Bruce περιοδευσει μονος τι ακριβως σημαινει;;;

Πιο ακουστικα σετς οντας μονος ή εξισου δυναμικες συναυλιες με καποια αλλη μπαντα πισω του;;;

Επειδη δεν εχω δει λαιβ του χωρις την E Street Band.

ΥΓ.: Αυτο με τις ταμπελες και τα τραγουδια στις συναυλιες του ισχυει;;; Αν ναι, να το ξερω, γιατι αν μια μερα το ονειρο γινει πραγματικοτητα θα πρεπει να ετοιμασω μια που να λεει “Downbound Train”. :slight_smile:

Μόνος του εντελώς. Παίζει πιανο, κιθάρα, αρμονικα, hammond b-3 και αλλα πολλά :stuck_out_tongue: Για μένα σε αυτή τη φάση της καριέρας του μια σόλο περιοδεία θα ταν ακόμα καλύτερη, πιο σπάνια τραγούδια πιο συναισθηματικές εμπειρίες κτλ.

Ναι ισχύει 100%! Στο μόναχο έπαιξε διασκευή του pretty woman του roy orbison που του το ζήτησαν με μια ταμπέλα! το δικό μου request (point blank) του το κούναγα μεσα στα μούτρα του και τλκ τ παιξε στην επόμενη συναυλία #-o

PS το downbound train θεικοοοοοοο τραγούδι :slight_smile:

Aν μια φορα στη ζωη μου εχω την ευκαιρια να δω Springsteen live, θα προτιμουσα να ειναι με E Street Band.

Το συναισθημα που μου δινουν μαζι, που χοροπηδας και θες να φτασεις τον ουρανο, που ακους τα τραγουδια και χαμογελας, για μενα δε συγκρινεται με ενα ακουστικο live, ακομα κι αν η συναισθηματικη φορτιση φτασει το ζενιθ της.

Το αφεντικο την Τεταρτη εγινε 60 χρονων.

(Ναι, 60 ειναι …μην την ψαχνετε σας λεω, θαυμα της φυσης.)

Χρονια πολλα, BOSS, να τα χιλιασεις και να συνεχισεις να προσφερεις απλοχερα στιγμες μαγειας.

Μηπως ηρθε η ωρα να εππισκεφτεις και τους υποτακτικους σου στην Ελλαδιτσα;;;

Θα το γκρεμισει το γηπεδο ο αλητης. 8O

Ολόκληρα τα ‘‘Born To Run’’, ‘‘Darkness On The Edge Of Town’’ και ‘‘Born In The USA’’ live

[I]Τυχεροί θα είναι όσοι παραβρεθούν στις πέντε συναυλίες του Bruce Springsteen στο New Jersey.

Το «αφεντικό» και η E Street Band αποφάσισαν να παίξουν ολόκληρα τρία σπουδαία album τους σε αυτές τις πέντε συναυλίες. Έτσι, την πρώτη και την τέταρτη βραδιά οι fans θα ακούσουν το “Born To Run”, την τρίτη και την πέμπτη το “Born In The USA” και τη δεύτερη το “Darkness On The Edge Of Town”. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bruce αποφασίζει να παίξει κάποια παλαιότερα albums του ολόκληρα.

Οι συναυλίες του Springsteen και της μπάντας του θα είναι οι τελευταίες στο φημισμένο Giants Stadium του New Jersey, καθώς μετά το τέλος της αθλητικής σεζόν θα κατεδαφιστεί, μιας και δίπλα του ακριβώς ανεγείρεται το Meadowlands Stadium.[/I]

απο την κεντρικη

σορρυ για το τριπλο ποστ, αλλα δεν μπορουσα να μην το πσταρω

Δεν υπαρχει ο ανθρωπος…
Μεγαλος μουσικος και τα live που κανει ειναι μνημειωδη…
Σετλιστ απο τη 1η μερα στο Giants:

[SPOILER]Setlist:
Wrecking Ball (with Curt Ramm)
Seeds
Johnny 99
Atlantic City
Outlaw Pete
Hungry Heart
Working on a Dream
Thunder Road
Tenth Avenue Freeze-out (with Curt Ramm)
Night
Backstreets
Born to Run
She’s the One
Meeting Across the River (with Curt Ramm)
Jungleland
Waitin’ on a Sunny Day
The Promised Land
Into the Fire
Lonesome Day
The Rising
Badlands
No Surrender

Raise Your Hand
E Street Shuffle (with Curt Ramm)
Growin’ Up
American Land (with Willie Nile)
Dancing in the Dark (with Willie Nile)
Hard Times
Rosalita[/SPOILER]
3 ωρες και 15…60 χρονων+…:smiley:

Τελικα γαμώτο το βλέπω τον ακουστικό δίσκο να τον τρώει η μαρμάγκα…και το tracks vol. 2 και το darkness 31 και το live 1999/2009 μέσα σε δυο μέρες πέρασαν από τη σκηνή 3 ή 4 μέλη της Seeger sessions band βαλε και τους ήδη 6 που ναι και στην E-Street Band και στην Seeger Sessions, βάλε και το καινούργιο τραγούδι (πολύ καλο το wrecking ball) και φ:cry::cry: μάλλον φαινεται τι τελικα θα κάνει ο Bruce του χρόνου…

Τουλάχιστον ας ηχογραφήσουνε δικά του νέα τραγούδια και ας έρθουνε κατα δω!

Στα του παρόντος τι να πω περιμένω τα bootlegs απο τα 5 Giants Stadium και βλαστιμαω την τυχη μου που δεν ειμαι απο το New Jersey :stuck_out_tongue:

Οι U2 εκεί την περασμένη εβδομάδα έκαναν ρεκόρ προσέλευσης και ο Βοno είπε κάτι σαν “Sorry Bruce” :stuck_out_tongue: επειδή έκαναν τέτοιο ρεκόρ μέσα στο NJ. Ελπίζω να τους το καταρίψει και το γήπεδο να γκρεμιστεί με το αφεντικό να κατέχει το ρεκόρ.

Oi U2 εχουν το ρεκορ προσέλευσης (84.000) λόγω της 360 μοιρών σκηνής. Έπεξαν δυο βραδυές με 84.000=168.000 εισητήρια. Ο Bruce παίζει τώρα 5 βραδιές χ 55.000 εισητήρια = 275.000 εισητήρια. Και το 2003 είχε παίξει 10 βραιές με καμιά 600αρια χιλιάδες εισητήρια που 'ναι ρεκορ όχι μονο για New Jersey, αλλά και παγκοσμίως αν δν κάνω λάθος.

Τέσπα ψιλομούφα ρεκόρ, απλα επρεπε να πει κατι ο Bono (και εξακολουθώ να μην μπορώ να χονεύσω πως γίνεται οι U2 να 'ναι ΤΟΣΟ τεράστιο συγκρότημα και παραλληλα τόσο εγωπαθεις εγωκεντρικοί κτλ - ο Bono δλδ οι αλλοι ειναι λow profile-)