Απο Φαζζ Αρκτουρους πήρα μόνο χαμόγελο
Α μπερδεύτηκα με το καθαρή αξία που ειπώθηκε, άρα τα venues βάζουν ένα markup 25% και δεν πληρώνονται 25% επί της καθαρής αξίας
Το πιστευω ανετα, αλλωστε ηταν και ΜΕΣΑ στην αιθουσα το μερτς. Καρτες επαιρναν; Στον Vai την επομενη μερα επαιρναν καρτες και θυμαμαι οτι εκοβαν αποδειξεις. Και Gagarin βεβαια το ιδιο σχεδον παντα.
Μόνο ευρώ (και ενδεχομένως Κορόνες ξέρω γω)
πιθανώς ο δίπλα!!! χχαχααχαχ!!! αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος! 4άδα ή μόνος? την καλύτερη θέση είχαμε ε, να τα λέμε αυτά!!!
Οχι με ένα φιλαράκι ήμουν. Αλλά μιας και δεν διαβάζει ποτέ forum thread αλλά μόνο δισκοκριτικές και συνεντεύξεις στο rocking, θα φορέσω την κατοχική κουκούλα μου και θα τον ‘‘δώσω’’.
Εκανε βιομηχανικά βρωμοτσίγαρα μέσα παρά τις παρατηρήσεις που του κάνανε.
Sorry μανίτο, στο είπα πάνε αυτά, αν ποτέ το δεις να ξέρεις ότι το έκανα για το καλό σου.
μωρε μαλλον μπροστά μου ήσουν, ή με το αμάνικο ή ο φίλος του, εγω ήμουν στη σκάλα ντουέτο, δίπλα από την τετράδα
Ωπ με τσάκωσες! Φόραγα την εκτός έδρας εμφάνιση αμα δεν προλάβεις να αλλάξεις μετά από παιδικό πάρτυ
Κρίμα, άμα το ήξερα ήθελα να σου δώσω τα συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που έχεις κάνει. Next time!
έλα ρε!!! μαλακια… την επομενη φορά οπωσδήποτε!! δεν πηρα χαμπάρι οτι του την είπαν του φίλου για το τσιγάρο χααχαχαχ!! Γι αυτό κάνατε switch θέσεις κάποια στιγμή?