Bullet For My Valentine

εμενα μα ρεσουν παρα πολυ… το αγαπημενο μου τραγουδι τους ειναι το the poison !!!

ακουτε>>???σας αρεσουν?? ποια η γνωμη σας???

Χμμμ,περιεργο που δεν ειχε ανοιχτει θρεντ για αυτους.

ναι ειναι καλοι σε γενικες γραμμες,ειδικα για 1 αλμπουμ μοναχα και ενα ep

Αγαπημενο μου τραγουδι ειναι Hands of Blood.Meta suffocating under words of sorrow,tears dont fall,the poison.

παραυτα,τους ακουνε πολλοι emo,και ο τραγουδιστης οταν εχει καθαρα μοιαζει με emo τραγουδιστη.Παντως δε κατατασονται σε καμια περιπτωση σε εμο μουσικη,ειναι καθαρο Metalcore

μεταλκορ παιζουν
μπαντα της σειρας
την επιτυχια την καταλογιζω προφανως στα λοοκς του τραγουδιστη
και στα εμο σημεια τους
καθως και το οτι η ουαλια δεν βγαζει συνεχεια μπαντες!

στο καινουργιο απο τι δειχνει κινηθηκαν οπως οι trivium, αντιγραφωντας τους metallica και λοιπες μπαντες του παρελθοντος
με τη μονη διαφορα οτι ο heafy ειναι ταλαντουχος παιχτης και συνθετης

τα φωνητικα τους ακουγωνται εκνευριστικα παιδικα

bonus στο καινουργιο ειναι το no easy way out των survivor…

και ποια ειναι αυτα περικαλω???μουσικα μιλωντας παντα

εννοω τα μελωδικα τους σημεια και τα καθαρα φωνητικα
πχ σαν το πρωτο μισο του tears don’t fall

και αναφερομαι στο εμο των afi και οχι των my chemical romance

Το No Easy Way Out είναι του Robert Tepper :wink:

yeap σωστος!!
το χα ξανακανει λαθος παλι
αλλα εχω κολλησει στους survivor!! :slight_smile:

Yπαρχουν πολλές καλύτερες μπάντες στον χώρο απο τους Bullet…Εχουν μερικα ωραία τραγουδακια,αλλά δεν κανουν και την μεγάλη διαφορά στο είδος…

Eγώ τους ακούω άνετα, αν και δεν με εντυπωσιάζει το είδος τους ιδιαίτερα. Πάντως έναν δίσκο που έχω ακούσει τον βάζω κατά καιρούς.

Όπως τα λέει.

Το καινουριο τους cdaki τι λει?Καλυτερο,χειροτερο απτο αλλο?

Ωραίο είναι το καινούριο.Κάργα αντιγραφή Trivium.:stuck_out_tongue:
Το μόνο που με άγγιξε ήταν το Say Goodnight,ένα mix metallica/maiden,που στο τέλος φέρνει και ολίγο από machine head,ομολογουμένως πολύ ωραίο τραγούδι,ίσως και το καλύτερο που έχουν γράψει μέχρι στιγμής.:wink:

Α,καλή και η διασκευή του No Easy Way Out.

To καινούργιο αν και δεν μου άρεσε όσο το Poison είναι σίγουρα αξιοπρεπές έχει κάποια καλά κομμάτια, μεγαλύτερα κιθαριστικά μέρη αλλά δυστηχώς ακούγεται κάπως επαναλαμβανόμενο με αποτέλεσμα μετά από μερικές ακροάσεις να καταντάει σχετικά μονότονο. Παρόλα αυτά σίγουρα ένα αξιοπρεπές album που θα άρεσει στους fan τους. Δεν ξέρω απλά αν και πιο βαρύ μου φάνηκε κάπως άτολμο δίχως πολλές αλλαγές στο ύφος του και σαν κάτι που θα περίμενε οποιοσδήποτε ως λογική εξέλιξη του πρώτου album. :-k

Kαλούτσικοι…αυτό μόνο .
Το κυριότερο πρόβλημά τους είναι η επανάληψη!

den ksero gia esas alla emena mou aresoun idika to proto cd tous einai gamato!
idika i kithara tous gamaei:metal:

τον τελευταίο καιρό τους ακούω αρκετά συχνά… καλοί είναι!

Για μια ζωή θα έχω για “αγία τριάδα” του νέου ήχου (που βασίζεται όμως στον παλιό) τους Avenged Sevenfold, τους Trivium και αυτούς εδώ τους Ουαλούς!

Την ίδια μέρα ανακοινώθηκε και για τα 3 groups ότι θα παίξουν στο Donington του 2006 και συνεπώς θα τα έβλεπα!

Τον ίδιο μήνα τους έψαξα!

Το ίδιο διήμερο τους είδα!

Το ίδια στιγμή έγινα οπαδός και των τριών!

Το να βλέπεις το βρετανικό metal κοινό που γενικώς δεν “κωλώνει” να κράξει ακόμα και μεγάλες μπάντες, να τους υποδέχεται με ενθουσιασμό και να τραγουδάει τα τρομερά refrains του μοναδικού τότε albums τους, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω, ούτε μπορεί να περιγραφεί επαρκώς μέσα από λέξεις!

Μπορεί να φταίει και το γεγονός, ότι μετά από κανα 2ωρο θα έβλεπα τους Guns N’ fuckin’ Roses, αλλά, ούτως ή άλλως, οι Bullet For My Valentine εξακολουθούν και μου αρέσουν πολύ και μάλλον ακόμα περισσότερο από πριν 2 χρόνια!

Μια μπάντα που μπορεί οπτικά να έδειχνε trendy (τώρα ακόμα και αυτό έχει αλλάξει), αλλά οι επιρροές και τα ακούσματά της είναι τα κλασικά groups του metal!
Όταν σκας στο live με t-shirt Μetallica και Megadeth και οι κιθαριές σου είναι ασύστολα Maiden-ικές, τότε εμένα προσωπικά με έχεις κερδίσει!

To debut album The Poison (2005)

έχει κομματάρες που τον πρωταγωνιστικό λόγο τον παίζουν οι κιθάρες (lead και ρυθμικές)

Κάτι ακόμα που μου αρέσει σε αυτούς είναι κάποια καταπληκτικά videoclips που έχουν γυρίσει και ακόμα πιο συγκεκριμένα κάποιες τύπισσες που παίζουν σε αυτά!

π.χ. All These Things I Hate και Tears Don’t Fall
Αυτή στο δεύτερο link την παντρευόμουν πολύ άνετα αυτήν την στιγμή! :–

Γενικά, από τους καλύτερους δίσκους του 2005!
Έχει επιρρόες από τα προαναφερθένατ groups, αλλά ταυτόχρονα παρουσιάζει και ένα πολύ φρέσκο προσωπικό στυλ!
Δεν υπάρχουν fillers! Το κάθε κομμάτι έχει κάτι να πει!

Πριν 2 εβδομάδες κυκλοφόρησε και το Scream Aim Fire (2008 )

Πολύ δυνατό και αυτό, οι κιθάρες οργιάζουν, τα όποια λίγα metalcore στοιχεία του προηγούμενου album, εδώ είναι ακόμα λιγότερα και ο προσανατολισμός τους είναι πιο metal από ποτέ!
Πράγματι μοιάζουν με Trivium, αλλά αν συγκρίνουμε το The Crusade με αυτό εδώ, τότε οι αμερικανοι μένουν χιλιόμετρα πίσω!

Αν πρέπει να διάλεξω , θα πω ότι μάλλον το καινούργιο έιναι μισό “κλικ” κάτω από το προηγούμενο, ίσως επειδή δεν υπάρχει τόση μεγάλη ποικιλία στις συνθέσεις, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι Bullet μας προσέφεραν ένα δισκάκι γεμάτο τραγουδάρες και φοβερή χρήση ρυθμικής κιθάρας!

Τρανταχτά παραδείγματα:

Take It Out On Me

Deliver Us From Evil

Hearts Burst Into Fire Αυτό ακριβώς είναι το προσωπικό ύφος τους!

…και μια θεϊκή διασκευή στο έπος του Robert Tepper, το No Easy Way Out

Θέλω να τους ξαναδώ live και σύντομα! :yes:

Ακριβως οπως τα εγραψε ο maiden ειναι!!!Συμφωνω σε ολα!!!Εντυπωσιαστηκα πολυ απο το τελευταιο αλμπουμ,που το θεωρω ανωτερο απο το poison, με κερδισε αμεσως. Κριμα που πολλοι τους αντιμετωπιζουν με επιφυλαξη, ειναι πραγματικα πολυ καλο συγκροτημα…

Μετα το scream aim fire (LP) δηλωνω οπαδος τους…

Εμένα μου θυμίζουν emo
Δε πρόκειται να ακούσω…!