Burial - Street Halo EP

το “untrue” βγήκε 233ό στο δημοψήφισμα του φόρουμ για τα καλύτερα άλμπουμ των 00’s.οπότε όλο και κάποιοι ακούν burial εδώ μέσα…
πάνε 4 χρόνια από την τελευταία φορά που ακούσαμε κάτι καινούριο από τον burial.φαίνεται όμως ότι ο μουσικός από το λονδίνο είναι σε φόρμα φέτος.πρώτα κυκλοφόρησε η συνεργασία του με τον thom yorke και τον four tet, που είχε ως αποτέλεσμα δύο ονειρικές συνθέσεις σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής.τώρα, έρχεται ένα ολοδικό του ep, με τρείς ολοδικές του συνθέσεις.
το όνομα αυτού “street halo”, και κυκλοφορεί σε μορφή βινυλίου.στην πρώτη πλευρά το ομότιτλο κομμάτι, και στη δεύτερη άλλα δύο κομμάτια, τα ‘nyc’ και ‘stolen dog’.
ο burial αποδεικνύει γιατί θεωρείται κορυφή στο είδος του.η σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική μπορεί να χορευτεί στα clubs, όσο εύκολα μπορείς να την ακούσεις ένα αγουροξυπνημένο μίζερο πρωινό πριν πας στη δουλειά σου.το ‘street halo’ είναι η απόδειξη ότι η ηλεκτρονική μουσική μπορεί να διακατέχεται από συναίσθημα.από ένα συναίσθημα που δε μπορείς να βρείς πουθενά αλλού.6:43 που διαρκούν για πάντα.μια στιγμή που όλα όσα έκανες, και όλα όσα δεν έκανες περνούν μπροστά από τα μάτια σου.
hands down, ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στα ηλεκτρονικά μουσικά κυκλώματα την τελευταία 10ετία.

Street Halo
NYC
Stolen Dog

θα τσεκαριστει οταν ερθει η στιγμη του…εχει ανοιξει και ο καιρος:p
και το ομονυμο αξιζει…

παντως υπαρχει ηδη εκει εξω :stuck_out_tongue:
αλλα με αυτα και αυτα δεν του δωσα ακομα τα ακουσματα που θελει (λιωνω ουλβερ τωρα)

υπάρχει εκεί έξω από την πέμπτη.δε χρειάζεται πάντως να το ψάξει κανείς αν βαριέται.
έχω ποστάρει και τα τρία κομμάτια του ep. :stuck_out_tongue:

To είχα ακούσει αρκετά το Untrue. Ποτέ δεν μου έκανε κλικ. Εκτός του Archangel και του Raver. Πρωτότυπος δεν λέω αλλά δεν φτάνει.

ή και φτάνει. :stuck_out_tongue:
anyway, είναι αρκετά ιδιαίτερος.δεν είναι για όλα τα γούστα.
πάντως ακόμα να χωνέψω το μεγαλείο του ομότιτλου κομματιού.song of the year κι έτσι…

Το Stolen Dog είναι ΆΛΛΟ κομμάτι τελείως…

Το μανίκι είναι σάπιο