Το Burst ναι, παει πολυ ψηλα για φετος. Ειναι αναμεσα στα 5 albums που φετος διεκδηκουν πρωτια στη λισταμ. Πιο ισχυροι αντιπαλοι εως τωρα δειχνουν οι Dead Congregation, ενω οι Virus οσο αυξανονται οι ακροασεις θα δειξουν κατα ποσο μπορουν να κοντραρουν…
Και το We Watched The Silver Rain ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κομματι.
Καθε φορα που ακουω το δισκο με μπερδευει…
Καθε φορα μ’αρεσει και διαφορετικο τραγουδι,καθε φορα ανακαλυπτω και καποιο καινουργιο σημειο
που δεν ειχα προσεξει.
Τι σκατα εχει αυτο το νερο εκει πανω γαμω το κερατο ?!?
To ωραίο είναι ότι παρόλο που είναι τόσο δύσκολος και πολύπλοκος ο δίσκος, υπάρχουν πάρα πάρα πολλά σημεία που σου κολλάνε στο μυαλό. Μεγάλο ατού αυτό.
Εγώ πάντως που τώρα κάνω την πρώτη ακρόαση αυτού του δίσκου, οκ λίγο αργά, έχω πάθει την πλάκα μπυ σχετικά με το πόσα πολλά στοιχεία ακούω σε ένα cd:!: Και είναι μόλις η πρώτη αυτιά:wink::!:
Πάντως το Cripple God μέχρι στιγμής με έφτιαξε περισσότερο8O:!:
Φοβερό δισκάκι… Progressive με hardcore. Αν και τα hardcore φωνητικά με ψιλοχαλάνε σε ορισμένες φάσεις αλλά κατά τα άλλα τα άτομα είναι πολύ μπροστά… Μου θύμισε πολύ το colors των between the buried and me. Άλλη δισκάρα αυτή.
Α,μπράβο.
Και γενικώς όχι μόνο η παραπάνω κομματάρα, αλλά γενικώς υπάρχει μια τέτοια αίσθηση. Όπως και στις δισκάρες των Yakuza μπορείς να συνδέσεις σημεία με την ηχάρα των Burst στο Prey On Life πχ.