α μπραβο ενα mercy liberation θα εκλεινε ιδανικα τη βραδια
κατα τα αλλα περασαμε ομορφα
η μπαντα εχει ανεβει ενα επιπεδο παραπανω στο παιξιμο της
αν και υπηρχαν λαθακια
ηταν ωρες ωρες που κοιταζες τους κιθαριστες ή τον ντραμμερ και χαζευες
ο ηχος ηταν γενικα καλος
η προσελευση του κοσμου ηταν σχετικα καλη (αν και απο τι εμαθα μπηκε μεσα ο διοργανωτης)
η ατμοσφαιρα ηταν λιγο παραξενη καθως πιο πολυ κοιτουσαμε την μπαντα παρα χτυπιομασταν
anyway
τσιμπησαμε τις υπογραφες μας
το μπλουζακι μας
μιλησαμε με την μπαντα - απιστευτα ευγενικη
μαθαμε οτι την κανανε απο τη relapse καθως δεν τους αρεσε το lazarus bird και δεν τους υποστηριξανε καθολου
και επισης μαθαμε οτι σκεφτονται να κανουν μια διασκευη (ή κανα seek and destroy ή κατι απο το ομωνυμο αλμπουμ των killing joke ή κατι από king crimson)
αυτα
εσεις τελικα ειστε του the fist ή του the claw??? :lol::lol::lol:
νταξ’ τι να λέμε τώρα, ΜΕΓΑΛΟ λάιβ. Cripple god, Sculpt the lives, άντε γειά. Ωραίος ο τραγουδιάρης, θεός όπως πάντα ο μπασίστας. (Σόρυ, αλλά έχω πιει τον κώλο μου από το απόγευμα και δε μπαίζει να θυμηθώ ονόματα). Ο καθιστός κιθαρίστας λίγο σε ρεμπέτη μου έκανε, αλλά δε γαμιέται? Ταπερασαμόμορφα και είδα ένα κάρο φορουμίτες.
Αν και τώρα που το σκέφτομαι, παίζει να μουν η γραφική μορφή της συναυλίας ε? :oops::oops:
Ντάξει τι να λέμε τώρα. Φανταστικά ΜΕΓΑΛΗ συναυλία, από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων φυσικά. Διαστημική απόδοση της μπάντας, αν και είχαν μερικά λαθάκια (α ρε Jesper κομμάτια), τρομερό δέσιμο και ενέργεια επί σκηνής, μας έκαναν μάθημα πως πρέπει να παίζεται το heavy prog rock. To σετλίστ πολύ καλό, ο ήχος απρόσμενα κρυστάλλινος, και οι συνθέσεις να σε ταξιδεύουν αλλού γι’ αλλού…Δε μπορώ να ξεζωρίσω χαιλάιτ, έβγαλαν πολύ συναίσθημα σε όλα. Την παράσταση έκλεψε ο “ρεμπέτης” κιθαρίστας, που είχε τόσα πετάλια για την κιθάρα, που δε μπορούσε να παίξει όρθιος, αλλά μας μάγεψε και με τα φωνητικά του. Πολύ καλοί και όλοι οι άλλοι, φρόντμαν, κλπ. Το κοινό είχε άψογη συμμετοχή,(με εξαίρεση έναν εξυπνάκια, ρε άκυρε, στο We watched the silver rain στοχοποιημένα σπρωξίδια?) Και ευτυχώς δε λιώσαμε απ’ τη ζέστη. Εν πάσει περιπτώση, το καταδιασκέδασα,πιστεύω όλοι λίγο πολυ, το ίδιο και η μπάντα που έδειξε πως καραγούσταρε επικοινωνώντας με το κοινό πανέμορφα.
Είχε πολύ πλάκα ότι το μισό φόρουμ ήταν στο πιτ και το άλλο μισό στο κάγκελο:p
Κι ένας τρελός που πριν αρχίσουν τραγούδαγε σκυλάδικα (ονόματα δε λέμε), να φωνάζει Sculpt the lives όλη την ώρα, τελικά ανταμείφθηκε με την ωραία καφρίλα στο ανκόρ:p
Respect σε όλους (και στο shaman που γνώρισα)
Ραντεβού αν όλα παν καλώς το Σεπτέμβρη στο No Budget Festival:D
Α και να μην ξεχάσω:
Η ατάκα του Linus δείχνοντας τον ανεμιστήρα επί σκηνής, “This fan here, our number one fan…” παίρνει ΟΣΚΑΡ. :lol: Οι τύποι το χουν και μας αρέσουν.
επειδη δεν αντεξα
πηγα και τον ρωτησα γιατι καθεται στο σκαμνι - εχεις καποιο προβλημα ή εισαι οπαδος του φριπ του ειπα… :lol:
και μου πε οτι παιζει καλυτερα καθιστος και επισης ελεγχει καλυτερα τα πεταλια του - τα οποια εχει τα τριπλα σπιτι του - και ολα τα εφε στο lazarus bird ειναι παιγμενα απο αυτον!!
ειναι φυσικα οπαδος των king crimson
και κανει προβα με τις ωρες σε αντιθεση με τον ντραμμερ τους, ο οποιος την απεχθανεται!!! lol
στα της συναυλιας
το lead του we are dust δεν ηταν ΥΠΕΡΘΕΙΚΟ συναισθημα να το ακους live???
Λοιπόν…
Ναι, οι τύποι είναι θεοί! Γουστάρανε και οι ίδιοι που βρισκόταν εδώ!
Πόσες φορές μας είπαν ότι όποτε θέλουμε μπορούμε να τους πούμε να έρθουν; Αρκεί να τους πάρουμε ένα τηλέφωνο!
Είμασταν λίγοι, αλλά καλοί (δλδ το μισό φόρουμ).
Συν κάποιος, ο οποίος λίγο πριν βγουν οι Burst τραγουδούσε … Αντύπα!!! :–
Συμφωνήσαμε ποιο είναι το καλύτερό τους κομμάτι (I hold vertigo).
Ο ντράμερ εντυπωσιάστηκε από το line up του Rockwave (!!!) και έμεινε έκπληκτος από το πόσο άρεσε γενικά το Lazarus Bird (!!!)
Στα μπλουζάκια μας το χάλασαν λίγο, θέλαμε μεγαλύτερη ποικιλία (no Lazarus ?)
Ο τραγουδιστής-πωλητής μεγάλη μορφή!
Είπανε θα παίξουνε για τον haliseco στη Λαρίσα!
Ψηνόμαστε…
ΥΓ. Χάρηκα και για όσους γνώρισα, αν και απ’ ό,τι καταλαβαίνω, ήταν κι άλλοι πιο ντροπαλοί!!!
Ενοειτε πως υπηρχαν πολλοι που ηταν ντροπαλοι,οπως εγω που αναγνωρισα καποια ατομα αλλα δεν μιλησα:oops:…αν ειδατε καποιον με Celtic Frost-Monotheist μπλουζα εγω ειμουν:roll: