Και εγω νομιζω πως σε ειδα:p…αν εισουν αυτος με μια ασπρη μπλουζα και ενα ψοφιο πτηνο μπροστα τοτε σε ειδα:lol:
Εγω ειμανε. Καταλληλη μαιταλ ενδυμασια με τα ασπρα δεν νομιζεις ?
Ο καθης οπως γουσταριζει…παντως εισουν μετσαλ:lol:
τρέλλα ήταν. Πολύ έμορφο λάηβ. είναι αναμεσα στα καλύτερα που έχω πάει!! Οι Burst εδωκαν τον καλύτερο τους εαυτό, δημιουργωντας καταπληκτικη ατμοσφαιρα. Οι εναλλαγές στα φωνητικά επισης πολύ καλές. Ο φροντμαν ήταν μορφή και συμπαθέστατος όπως και ο κιθαριστας (πάντα συμπαθω τις σκανδιναβοφατσες) Οσον αφορά τον “ρεμπέτη” κιθαρίστα (:P)…ρε παιδιά κοιτάγε πολύ εντονα το κοινό. Ψιλοτρόμαξα
Εξαιρετική μπάντα, τι να λέμε τωρα. Χάσατε όσοι δεν ήρθατε.
Ειδα και μερικές φορουμοφατσες, ναι. =)
υ.γ1. Σε κάποια φάση που ο Linus ρωτησε κάτι, δε θυμάμαι τι, και ακουστηκε μια δυνατή ιαχή από κάτω… Μόνο από ένα ατομο. Συμφορουμιτης ήτανε. Μπληντιν τονε λεγανε.
υγ2. Oλα τα χρωματα είναι μαίταλ. \m/
ενηγουεη.
μεταλ κλος, φιστς εν χορνς.
κι εγώ ήθελα τησέρτ γμτ! btw, ήμουνα μπροστά στον ρεμπέτη και όντως κοίταγε περίεργα. μετά το πρώτο τραγούδι έβγαλα τα γυαλιά μου για να μη τον βλέπω :p. στα φωνητικά όμως είναι λίγο “όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω όμως”, θέλει λίγο μάθημα :roll:
γάμησέ τα, τρελή νέκρα η αθήνα σάββατο βράδυ ρε φίλε :?
ψ. μας έπρηξε ο σέρβερ σήμερα. για να πάμε να ψηφίσουμε το κάνατε? [-X
ψ2. ΑΣΤΟΔΓΙΑΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
Ότι έχει γραφτεί από τη συναυλία και μετά γονατίζει τόπικς. Ρε σεις, τι τελειωμένο φόρουμ είμαστε. Γουστάρω να ούμ:p
Τον Μονόθειστ τον είδα κι εγώ μπροστά στο μους πίτς.
Επίσης: όποιος ξαναπεί για τον μίστερ ότι ακούει φλωριές και μπλα μπλα, θα με βρεί απέναντι.
Eμένα πάντως δε με χάλασε καθόλου η μπλούζα με την ασημένια κεφαλή που τσίμπησα. Ούτε οι υπογραφές στα βινυλιάκια!
Επίσης είπε κανείς ότι η Relapse άλλαξε το εξώφυλλο στο Lazarus CD και ξενέρωσαν? Το κανονικό είναι αυτό του βινυλίου…
Ειδα και εγω αρκετο κοσμο απο φορουμ μπροστα ημουν 1-2 σειρες απο το καγκελο,μπροστα απο ανγκμαρ που ειναι απο τους λιγους που ξερω σε φατσα
Αν ησουν με ασπρη μπλουζα ειδα και εσενα χοχο !Και εσυ μπροστα μου ησουν αλλα μετα εφυγες και πηγες καπου αριστερα νομιζω !
και γω στην αρχη δισταζα
αλλα τελικα το τσιμπησα
και γαμαει το μπλουζακι!!!
για την relapse ειπα οτι δεν τους αρεσε καθολου το lazarus bird σαν δισκος!!! :?
Ζηλευω να’ουμ!Και δεν ερχονται και τα βινυλια των Burst να γλυκανουν την πικρα!
Η Relapse ασχολιαστη!
Πάρε (θεσπέσια) γεύση.
Επίσης να πω και για τα σαπόρτ 2 λέξεις:
Toυς Perfect Murdership τους πέτυχα στη μέση. Μου φάνηκαν πολύ Ντιλίντζερ ρε γμτ. Ειδικά το πουκάμισο με τη γραβάτα του φρόντμαν το πρόδιδε αυτό. Πρέπει ή να προσαρμόσουν τα κομμάτια τους σε πιο απλές δομές, για να τα δέσουν περισσότερο, ή να μάθουν να παίζουν πιο τεχνικά, γι ’ αυτά που θέλουν να παίξουν.
Voldera Cult: Αυτοί είχαν επιρροές από τους headliners, έπαιζαν καλά και σκληρά, αλλά για μένα τους έλειπε αρκετά η μελωδία. Ψάξτε το κι άλλο μάγκες, είστε σε καλό δρόμο πάντως. Πολύ παθιασμένος φρόντμαν που το διασκέδαζε μαζί με τον κολλητό του οπαδό.
φωτό από το μαισπέις τους
Κάτι μου λέει το κεφάλι κάτω από το δεξί χέρι του τραγουδιστή:p
Edit: Bάλε και τα ωραία λογάκια που είπαν:
Tuesday, June 09, 2009
Athens got killed - here is the proof-----
We wanna thank all the nice people in Greece who once again made us think about why we still live up here in the northern parts of Europe. You made us feel at home even though we were million miles away. And to all the people that showed up for the show:
We salute you!!!
We will come back that…s for sure.
Εσύ τα ανέβασες;
They lived their myth in Greece with… Mythos!!!
Χα χα χα!
Ρε παρτάλι, με είδες να κάθομαι σε κείνη τη μεριά? Πόσες Μύθος είχες πιεί?
Xa xa xa xa!
Το έγραψα πριν δω τα βίντεο! Άλλοι πίναν Μύθος:
Αν και η καλύτερη είναι αυτή νομίζω:
όταν δεν μπορεί ο Νέκρο να πάει στους μπερστ, πάνε οι μπερστ στον Νέκρο!!!
:lol2::lol2::lol2:
πω μλκ, έχω αναγνωρίσει τουλάχιστον 4-5 κεφάλια από πίσω ε. το μισό ροκινγκ ήταν στο τέξας τελικά :lol:
να αρχισουμε τα ταγκζ