Burzum / Varg Vikernes

Ρε παλικαρια…διαχωριστε την μουσικη απτο ατομο…Ναι οκ εχει γραψει καποιες καλες μουσικες (ποτε δεν ηταν στις αγαπημενες μου παρ’ολα αυτα) αλλα να λατρεψω ενα ατομο που εχει σκοτωσει ανθρωπο?Οτι και διαφορες να ειχανε,αν ηταν ετσι θα κυκλοφορουσαμε ολοι με μαχαιρια…ολοι εχουμε πανω κατω διαφορες/αντιπαθειες.Και επεσε ακομη περισσοτερο στην εκτιμηση μου αλλαζοντας αποψη και κυκλοφορωντας νεο (μεταλ) αλμπουμ που ο ιδιος ειχε αποκυριξει.Ναι,θα το τσεκαρω λογικα οταν βγει αλλα…ξανασ\ζεσταμενο φαι και απομειναρια…Κι αν ηταν καλα κομματια,γιατι τα αφησε εξω απ’τα αλμπουμ?Οτι να’ναι και παλι ο τυπος…

Περιέργως καταλαβαίνω με λίγο διαφορετικό τρόπο το “διαχωρισμό της μουσικής απ’το άτομο”… :smiley:

Κερ το ελαμπορειτ?:-k

Μηπως πλεον ειναι και λιγο shock value?Να το 'χουμε κ αυτο στην ακρη γιατι οπως και να το κανουμε τα b-sides δεν ειναι σαν το κρασι να ωριμαζουν με το καιρο…

εγω το καταλαβαινω ως εξης: ασχολουμαι με την μουσικη που βγαζει και τιποτα αλλο!!εκανε κατι για το οποιο δικαια τιμωρηθηκε και ειναι ακομα κατακριτεο αλλα απο κει και περα η μουσικη ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο την προσωπικη του ζωη.

^ Ακριβώς αυτό εννοούσα! :wink:

Εύχομαι να καεί στην κόλαση.

Αυτο ευχεται και αυτος

Σιγα τη περσονα πια…σε λιγο θα βγει και στην Λαμπηρη να διαφημισει το “καινουριο” του αλμπουμ

Κρύβει μέσα του μια δόση διεστραμένης ευφυιας. Λατρεύω ΟΤΙ έχω ακούσει από αυτόν.
Τα πιστευω του ποτέ δεν με επιρρέασαν αν και αντιτιθονται στα δικά μου. Long live Varg… ούτως η αλλώς και αυτός και εγώ στην κόλαση θα καούμε (αν υπάρχει) και θα μας αρέσει.

με το δικιο σας οσοι τον κραζετε για την προσωπικοτητα του και για τις πολιτικες και κοινωνιολογικες βλεψεις του. αλλα να ξερετε οτι, στον μουσικο τομεα τα Hvis Lyset Tar Oss και Filosofem στεκονται περιτρανα στον πατο σας και σας ακολουθαν για μια ολοκληρη ζωη.

Αλλο η μουσικη (παρ’ολο που δεν τρελλαινομαι για κανενα του αλμπουμ)…μουσικα τον σεβομαι.Αλλα απο κει και περα δεν μπορω να τον θεοποιησω με τις πραξεις του και τα πιστευω.Μακαρι απλως να ασχολουνταν με το μπλακ οσοι ασχολουντε και και με τον Varg.

αυτο λεμε, εμενα δεν με νοιαζει αν ξαναμπει φυλακη επειδη σκοτωσε και τον Νεκρομπουτσερ, ουτε θα με νοιαξει αν θα βρισει τον Σαμγιουελ Τζακσον, γιατι δεν ειναι ουτε ο πρωτος που σκοτωνει ουτε ο πρωτος που εβρισε τον Σαμγιουελ Τζακσον. ειναι ο καλλητεχνης που εχει φτιαξει τις δισκαρες που προανεφερα και εχει συμβαλει σε εναν δισκο που μπαινει στη τριαδα των καλυτερων bm albums, γι’ αυτο το πραμα θελω ν΄ακουσω το καινουργιο burzum γιατι αν δεν μου χαρισει την απαιτουμενη συγκινηση, νιωθω οτι θα εχει κανει τουλαχιστον αυτη τη προσπαθεια.

Πόσα thumbs up θέλεις να σου βάλω;

Απλως νομιζω οτι οταν καποιος καλλιτεχνης/μπαντα ειναι εκτος απο μουσικα και μετρημενος/χαμηλων τονων/οπως θελετε πειτε το,σου βγαζει περισσοτερη εκτιμηση περα κι απτο μουσικο του προφιλ.

Σύμφωνοι μ’αυτό που λες κ τρανό παράδειγμα ο Dio που μας έχει σοκάρει όλους τελευταία με την υγεία του… Αλλά πραγματικά άν ψάξεις ολωνών τις προσωπικότητες θα απορρίψεις τις μισές μπάντες που ακούς… Αξίζει τον κόπο; :wink:

Bέβαια άλλο κάποιος στην προσωπική του ζωή να είναι απλά μέθυσος/βίαιος/πρεζάκι και άλλο να είναι δηλωμένος ρατσιστής και νεοναζί. Έχει μια διαφορά.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το Filosofem πχ δεν είναι δισκάρα.

Σωστα το αποτέλεσμα όμως είναι ένα: ότι κατά πάσα πιθανότητα ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον θα έκανες ποτέ παρέα! Τί σκας λοιπόν; :slight_smile:

δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα…απλα αποψεις εκφραζουμε για να περναει η ωρα κια να γινεται και συζητηση…εγω παντως σας αγαπαω ολους! :lol: #-o

Εγώ πάλι όλο κ κάποιον θα σκότωνα… :wink:

(το παιξα καλος για να μην θεωρουμαι υποπτος μετα :p)