(καλά το πας )
ξαναβγαινουν τα αλμπουμ απο την εταιρεια του
πχ
http://www.plastichead.com/catalogue.asp?ex=fitem&verb=F&target=BYE005CD
Εστειλα mail στην plastic-head :
[B]Hi,
I’m sending this e-mail because i have a few questions regarding the new Burzum reissues. I’ve read some information, but everything seems a bit blurry. I only know that they will be packaged in a slipcase. So my questions are :
- Will the sound be remastered or subjected to any kind of sonic perfection?
- I read that there will be “new artwork” on those new reissues, but will it also include the original covers/artwork?
Thank you for your time
Dimitris [/B]
και μου απαντησαν :
[B][I]Varg has the rights back to his records
Not re mastered
Slipcase art with all original art
With liner notes from v Vikernes[/I][/B]
όλα το ίδιο σχέδιο έχουν στο slipcase?
τσεκαρε :
http://www.plastichead.com/catalogue.asp?ex=fitem&verb=F&target=BYE005CD
στο εξωφυλλο μονο ο τιτλος αλλαζει και το χρωμα της γραμματοσειρας.
επισης κοιτα κατω αριστερα στο σαητ το τζιφακι
μάστα, κάνουν και ομορφιά όλα μαζί.
βέβαια για μένα που δεν έχω πάρει κανένα δικό τους, είτε τη μία, είτε την άλλη έκδοση πάρω, το ίδιο μου κάνει…
και για μενα το ιδιο. Θα ταν πιο ομορφα βεβαια αν ειχαν τα πρωτοτυπα εξωφυλλα ΚΑΙ στα σλιπκεης αλλα τι να κανουμε… ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ.
αα επισης η μονη διαφορα με τα Digipaks της Misantrhopy ειναι οτι το Burzum/Aske περιεχει και τις 2 εκδοσεις του “A Lost Forgotten Sad Spirit”.
στα υπολοιπα αλμπουμ το τρακλιστ θα ειναι ιδιο.
Συνεντευξη του κ. Vikernes σε ισραηλινο webzine(!!!). Eίναι, δεν ειναι αληθινη θα σας γελασω, αλλα γελαμε επισης και με αποσπασματα σαν τα παρακατω:
Well, my first contact with Muslims was in 1979 when my family moved to Baghdad, to live there for a year. (Yeah, my father was one of those engineers working for Saddam Hussein.) Most of the Iraqis, or rather Sunnis, at the time were pretty secular, but they were still Muslims, and we also came into contact with a lot of (fanatic) Shiites. So I saw very early what a Muslim is, and because of that I have never been positive to Islam, in general, or to Muslim immigration anywhere. [B]They have been ? since they left their Arabian Peninsulae around anno 650 ? a pest to mankind.[/B]
I have genetically speaking more in common with blonde and blue-eyed Russians, Italians, Englishmen, Ukrainians and so forth, than I do with dark haired and dark-eyed Norwegians. The latest science suggests, by the way, that the white (in a broad sense) peoples of our world actually descends mostly from the (highly intelligent) Neanderthals, and not from the (much less intelligent) Homo Sapiens from Africa. [B]The blonde hair, fair skin and blue eyes are Neanderthal traits, and so is a high IQ.[/B]
If we for example let Africans (or the working class of any nation, for that sake…) mix too much with us we will eventually have our IQ lowered so much it will be hard to survive as an advanced technological civilisation.If we don’t have an advanced technological civilisation we will at one point become extinct, because [B]then we will never be able to leave our planet ? and we will have to do that at one point whether we like it or not; when the Sun starts to die…[/B]
http://www.metalist.co.il/InterviewPrivate.asp?id=442&lang=eng
edit : Mαλακες, δεν παιζει ψευτικη θα ειναι, αλλιως ο τυπος ειναι τελειως καθυστερημενος…
Μπα αληθινή είναι… καλώς η κακώς είχα συναναστροφές με άτομα ίδιων πεποιθήσεων και μάλιστα έχω κάνει και συζητήσεις μαζί τους. Αυτά τα θεωρούν δεδομένα. Για τους Αφρικανούς και γενικά τους μαύρους ειδικά το έχω ξανακούσει να το λέει ένας πρώην κολλητός μου, μάλιστα τον τρόμαζε η ιδέα να γίνει πρόεδρος ο Ομπάμα τότε (επειδή η Αμερική θα γινόταν σε αυτή τη περίπτωση “μια χώρα νέγρων”).
Τώρα γιατί έκανα παρέα με αυτό το άτομο για μερικά χρόνια ακόμα και εγώ το αναρωτιέμαι. Αλλά εδώ έκανα και σχέση με γκόμενα που ήταν τα ίδια σκατά θα μου πεις, από αυτήν έμαθα πως τα ίδια με τους Αφρικανούς ισχύουν και για τους Αλβανούς και του Πακιστανούς.
ισχύει ότι θα βγει και άλλο άλμπουμ σε 2 μήνες ή είναι μουφα??
Αυτο μόλις τώρα το είδα και εγώ στο facebook. Στην σελιδα του hammer
Μάλλον ισχύει…
http://www.plastichead.com/catalogue.asp?ex=fitem&verb=F&target=BYE008CD
Άντε να δούμε.
Δεν κολλαω τοσο στο ρατσιστικο κομματι της υποθεσης, οσο στην καουρα του Βικερνες να σωθει ο ανθρωπινος πολιτισμος, απο το θανατο του ηλιου. Μετα απο 5 δισεκατομμυρια χρονια δηλαδη. #-o
http://www.burzum.org/eng/library/war_in_europe01.shtml
Βγηκε και ο βλαμμενος να σχολιασει,εστιαζει περισσοτερο στο ιδεολογικο κομματι και βλεπει φαντασματα εβραιων παντου…Στο τελος καταδικαζει τη σφαγη παιδιων οπως λεει.Αν ηταν ενηλικοι δεν θα τον πειραζε μαλλον.Τεραστιος μουσικος,αλλα εντελως βλαμμενος!
Κλασσικός μαλάκας o Vikernes.
Οι Εβραίοι φταίνε για όλα. #-o
Για μένα έχει τελειώσει σαν μουσικός,σοβαρά τώρα
Kοίτα σαν μουσικός είναι κορυφαίος. Ακόμα και οι νέοι δίσκοι είναι αρκετά καλοί.
Σαν άνθρωπος όμως δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του και με αυτά που λέει.
Οπότε άκου τη μουσική του και γάμα τον.
Καλο ειναι να ξεχωριζεις τον ανθρωπο απο την τεχνη του.Αν ηταν να τον τελειωσεις σα μουσικο,θα επρεπε να τον ειχες τελειωσει απο τοτε που αφαιρεσε μια ανθρωπινη ζωη.Προσωπικα απολαμβανω τη μουσικη του,αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα τον εκανα παρεα,ουτε καν θα ανοιγα κουβεντα μαζι του.[B]ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ[/B]
κατανοώ πως μουσικά είναι κορυφή.Και μου αρέσει άπειρα η μουσική του.Αλλα κάθε λίγο κάνει τέτοιες δηλώσεις σε βαθμό που βαρέθηκα πια.Ε δεν είναι και ο μόνος που αξίζει του ιδιώματος 8)
οπότε αποφάσισα εδώ και καιρό να μην ασχολούμαι