Burzum / Varg Vikernes

Αυτός στέκει στα καλά του;

Ρητορική η ερώτηση εε;

Χμ, ναι… πάει καιρόόόόός που δε στέκει καλά!!!

έδιτ. σα μουσικός κι εμένα μ’αρέσει…:slight_smile:

Κομπλεξικός είναι και γράφει ασυναρτησίες.

Δεν είχαν οι “σκούροι” Αιγύπτιοι πολιτισμό αλλά είχαν οι Νορβηγοί … ασε μας ρε Varg :lol:

Τωρα τον μαθατε τον Varg μωρε? Μια ζωη τις ιδιες μαλακιες πιστευε.

αυτο βασικα.αφου μια ζωη καθυστερημενες δηλωσεις εκανε.
καμια εκπληξη.

Να’ναι καλά,μου έφτιαξε το βράδυ με τις μαλακίες του

Oh, and by the way; true nationalists don’t kill children [B]of their own nation[/B], even if someone tries to brainwash them

Ε, ναι…η δολοφονία αλλοεθνών ανηλίκων ή μη, κατα τον Vikernes, μάλλον θα είναι επιθυμητη… Εντάξει καλός ΕΜΠΟΡΟΣ είναι και τίποτε άλλο… προβοκάρει και ο τραπεζικός λογαριασμός φουσκώνει… Τι να σε κάνω ρε μάγκα όμως που μου έχεις γράψει ένα Filosofem, δε μπορώ να σου κρατήσω μούτρα…

Καλά σιγά τον μεγιστάνα. Γράφει 5 μπούρδες, δεν σημαίνει ότι τον παίρνει κανείς στα σοβαρά.

Μπα, τις πιστευει τις μαλακιες που λεει, μην νομιζεις. Ασε που δεν παιζει να κερδιζει σε δημοτικοτητα απο αυτες. Βλαμμενος ηταν μια ζωη, απλα το θεμα ειναι να μπορεις να το αγνοησεις και να επικεντρωθεις στην καθαρα καλλιτεχνικη πλευρα, εγω μπορω, δεν κατηγορω τον αλλον που δεν μπορει ομως.

Btw και χωρις να θελω να τον υπερασπιστω, την ατακα που κουοταρες δεν νομιζω οτι την εννοουσε ετσι οπως την λες αλλα ως αλλο ενα στοιχειο που δεν κανει τον αλλο τρου νασιοναλιστ (τιτλος τιμης οχι μαλακιες :stuck_out_tongue: ). Δεν νομιζω οτι υπονοει οτι ειναι σωστο να σκοτωνεις παιδια αλλων εθνικοτητων, αλλα οτι και καλα αμα σκοτωνεις και τις δικης σου τι εθνικιστης εισαι.

[SPOILER][SIZE=“8”][B]ΜΑ ΤΙ ΧΑΛΒΑΣ !! ΧΑΧΑΧΑΧΑ[/B][/SIZE][/SPOILER]

καλα ασχολειται κανενας σοβαρα με δαυτον ?.. ειναι πασιφανες οτι ο “ανθρωπος” (με το ζορι…) ειναι ντιπ για ντιπ βλαμμενος ! πιστευω μακραν η πιο γελοια φαση απο τις πολλες που περασε (ειναι πολλες, μπορουμε να κανουμε και πολλ!) ηταν οτι απο την μια ηταν υπερμαχος του “αγνου” μπλακ μεταλ, και κοπτοταν για την “καθαροτητα” της σκηνης, σε καποια φαση το αποκυρηξε τελειως, επειδη λεει “οι μαυροι εφηυραν τις κιθαρες” (!!) και ασχοληθηκε με τις ambient χαζομαρες του… παρε ρε τους “καθαρους” σου και αντε να κανετε καμια αποικια στον Αρη, εδω το μονο που καταφερνεις με το “υψηλο IQ” και τα “αγνα χαρακτηριστικα” σου ειναι να μπαινοβγαινεις στην φυλακη… αν δεν ηταν και το μουσικο κομματι θα ηταν ενας looserος και μισος (ευτυχως που προσωπικα, και μουσικα μου ειναι τελειως αδιαφορος).

…αστειρευτη πηγη γελιου…

Πλάκα πλάκα το μέταλ που χρησιμοποιούν όλοι αυτοί να ξερνάνε τις ηλίθιες ιδέες τους,έχει την κύρια βάση του σε μουσική που δημιούργησαν καθαρά αφρικάνικης καταγωγής (φτωχοί,με ‘αριστερές’ απόψεις)!!

φυσικα. μπορει να ειναι ενα ξεχωριστο ειδος, αλλα αν ψαξεις (οχι εσυ, γενικα το λεω) τις ριζες θα δεις οτι πηγαζει απο τα blues…

εμενα παλι , προσωπικα , μου ειναι αδυνατον να διαχωρισω την μουσικη απο τον καλλιτεχνη. Νοιωθω σαν να μπαζει καπου το πακετο. Επισης εχω την εντυπωση πως αυτα δεν τα λεει μονο για να πουλησει , πραγματικα τα πιστευει.
Αλλα οκ , το δεν αξιζει σαν ανθρωπος κτλ ειναι υπερβολες. Και ειναι και κατι σχετικο. Αν ρωτησεις ομοιδεατες του θα σου πουν πχ ειναι θεος.

Και θελω να σας ρωτησω εαν οι (ο) burzum κοικλοφορησαν ποτε ενα mini album που λεγοταν svarte dauden.

καλα δεν το συζηταω μακραν filosofem:metal::metal::metal:

Οντος το filosofem ειναι το αποκορυφομα του συγκροτηματος.

οχι,ποτε δεν κυκλοφορησε κατι τετοιο επισημα.Ειναι μπουτλεγκ,3 τραγουδια κακης ποιοτητας.Βρισκεται και σε cd,ρωσικη κοπια πιθανοτατα.Καπου διαβασα οτι κυκλοφορησε το 1993 αλλα δεν το εχω και δεν ξερω.

Υπάρχει ήδη θρεντ, απλά δεν έχει όνομα Burzum, αλλά το όνομα του Varg:
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=8008&highlight=varg+vikernes

Anyway, για να είμαι και ον τόπικ, προσωπικά αγαπημένα είναι το ομώνυμο και το Filosofem, με το Belus πιθανότατα να παίρνει θέση ανάμεσά τους στο μέλλον.

Τι ειναι bootleg; Το ακουω και το ξαναακουω και εχω μεινει με την απορια :frowning: